Skogen nästa!

så var sthlmsvistelsen över =/ blev inte som planerat Men helt klart lyckad!
Drar på semester till skogen med typ släkten i morgon! Jag är trött!

allt du säger är bara ord, nästa gång du säger något kommer jag inte tro dig!


Sofia, tack, du är underbar!

Tyst i huset..

Jaha nu var man framme i Stockholm, eller igår snarare! men ialla fall så är jag ensam i huset , alla sover!
jävla sjusovare, klockan är ju nio!  haha  annars roade vi oss med att visa Minnas skånska tremenning runt här in the"BIG" town!


Tack Emma för att du är du!

kila tillbaka till sängen nu, ikväll blire 50 fest !

Grattis Lina

Till pojken :) andra kusinbarnet 16/7 03.08 kom den lilla, namnet får jag komma med sen , inte bestämmt än..

bara 4 dagar kvar av jobbet! så underbart! Annars så har jag passat på att umgås med Milla innan jag åker!
-

Tankar,Tankar!TjatTjatTjat! Jag är less!  Och NEJ jag litar inte på dig om du trodde det! GE MIG STYRKA!


Måste tillstan och fixa lite inför sthlm, ska bli skönt att komma bort, men jag lär ju sakna alla här hemma speciellt Milla, får passa på att träffa alla innan jag far, men friida är i ume :S menmen..

grått och trist..

Grå torsdag! Ge mig styrka!


6 dagar! sen ledig? Ja, tack!

[Jem- Maybe I'm amazed]


07.33?

Det finns bara en låt som lyckas passa i alla humör, en låt! en enda, och det är inte alls den bästa av alla, men jag kan alltid lyssna på den , kanske för att man lyssnade på den när man var liten? vad vet jag! men
 Eagle Eye Cherry - Save Tonight lyckas alltid passa in!  That's the way it is! så det är dagens låt helt enkelt!

Annars jobbar jag på som vanligt, sliter mig upp på morgonen osv. Och Lisa är i trollis vilket betyder att trolliskvartetten är åtminståne halv !  L y c k a!
Stockholm om endast tio dagar, och jag längtar verkligen, dock jobbigt kanske blir borta 3 veckor, kommer sakna alla här hemma, men jag överlever!  Milla den grisen drar till ume på torsdag, men som tur är så är lisa här så jag ska nog överleva!

"Jag hatar att inte kunna hata dig! "


Jobbet nästa!

Tjohej!


Trolliskvartetten ett minne blott!?

Tiden går men minnen består.. jaa, faktiskt, alla minnen från förra sommaren sitter kvar. Den sommaren som jag trodde skulle bli den bästa någonsin, men icke, så fel man kan ha i bland! Men jag kan glädja mig med att den här sommaren defnitivt har börjat bra. sen får vi se hur den fortsätter, förhoppningsvis i samma anda, tältkvällar med skrattattacker, I Love it!

Annars så har jag börjat jobba nu också , blir tre veckor och hitills har har det varit rå slappt, jag tycker om gamlingarna som bjuder på fika och godis, det som jag trodde skulle bli en plåga är faktiskt något jag gillar, jag gillar mitt sommarjobb, jag gillar att säga det!  Och emma har fyllt år också, den 22 juni ett tag sen men jag var i allafall på kalas där, mycket trevligt var det! jag tycker om den tjejen alltså, VBE you know !
Och om jag inte minns alldeles tokigt så slutar lisa jobba snart och då kommer hon till trollis!! så som jag har saknat den tjejen alltså. varenda sommar sen vi var två år, inget går upp mot en sommar med dig, en sommar utan dig är ingen sommar så enkelt är det.. Annars så bär det av till stockholm den 21 juli.. och jag längtar, ingen hemresa bokat så jag kanske stannar där förevigt, hoppas jag träffar simon också var så himla länge sen. vi fyra, de oskiljaktiga i alla år, alla sommrar och poff så försvann det, men det är minnen förlivet , Trolliskvartettenforever<3


Hejs, tillsvidare!