Filosofi-Döden

råder i SP3E just nu, eller åtminståne fram till sisådär halv tolv då vi förhoppningsvis har skrivit klart provet, hur det ska gå har jag ingen aning, verkar inte vara någon som har koll på ¨någonting, stackars björn kanske får en chock när han ska rätta proven, men han borde vara förberedd
 
" Jag tror inte riktigt SP3E förstår innebörden av Filosofi... men jag hoppas de gör det innan året är slut" Björn Andersson

Nej , det får bli att ordbajsa lite och hoppas på det bästa!  Filosofi är verkligen inte min grej!

Äntligen frisk

Efter en veckas hostande och snuvande är jag äntligen frisk, var och tränade idag också, var grymt skönt att komma igång igen, man har haft överskottsenergi hela veckan som var. Annars ligger tankarna på det stundande filosofiprovet, vilket jag fattar ingenting av, jag kommer nog vara knäpp innan den här veckan är slut, men sånt är livet. Annars går Projektarbetet framåt och allt är i sin ordning, den 15/2 smäller det!

död.

jag är död efter en kväll statt, kul men död. Nu ska jag sova


Regn!

Regnet det bara öser ner över piteå, så sent som i söndags var det vitt och fint, har till och med hunnit med att åka skidor två gånger den här veckan, men nu återstår bara en massa is och vatten, det är nästan livsfarligt att gå utanför dörren, men inte ställs bussarna in för det, som de alltid gjorde förr, nej för iår har Piteå kommun faktiskt köpt in nya bussar utrustade med säkerhetsbälte, så nu tar man sig till skolan  i alla väder, inte för att att jag åkte buss i morse, hade ju bilen, så jag tog mig ju i alla fall. Torsdagar är i alla fall bra dagar slutar 11.40 vilket är underbart, då kan jag till och med plåga mig igenom filosofi lektionen som jag inte fattar ett skvatt av, men sånt är livet, Imorgon har jag i allafall inte tänkt gå till skolan, så är det, jag behöver vila och plugga, skulle egentligen jobba men pga det dåliga vädret så blev det inställt, och jag är inställd på att inte vara i skolan i morgon så så får det bli!

Nu ska jag se lite av mitt Älskade CSI!

9 januari 2008

Första inlägget för mig detta året, inte haft ork att skriva tidigare, kan inte skylla på tidsbrist!  Egentligen har det inte hänt mycket alls, nyåret var väldigt lyckat och annars har jag bara slappat tills i tisdags då skolan började om igen, tungt att vända tillbaka dygnet men det ska nog gå bra!

Annars så fick jag mig en funderare idag, jag har körkort, men hur bra bilförare är jag egentligen? inte speciellt bra, jag tillhör nog Piteås sämsta parkerare, jag kan inte parkera i parkeringshus, jag lovar, jag är värdelös, så därför hoppas jag alltid på lätta parkeringsplatser då jag ska parkera någonstans, älskar att mamma har en egen parkering mitt istan uti hennes jobb, för den är stor bred och alltid ledig, då slipper jag sånt besvär som parkeringshus, men jag skulle ju egentligen behöva lära mig parkera där, jag får nog fara ut och öva. Fast jag tror inte det beror på att jag inte kan, jag orkar nog bara inte koncentrera mig nog mycket, jag vill att allting ska gå fort och enkelt, tålamod finns inte i mitt register, så enkelt är det! Men som sagt man kan inte vara bra på allt!

Det var nog allt jag kunde tömma hjärnan på! Nu önskar jag bara att min Säsongsbox av CSI NY ska komma med posten snart, GE MIG SNÄLLA!