Nya skor

Jag bara älskar skor! Att jag fick ett par nya av pappa idag gjorde verkligen min dag, nya fina skor, I love it!
ibland är mina föräldrar verkligen de bästa, de verkligen visste att jag ville ha dom och att jag behövde nya skor, men att jag inte hade råd till dom, men snälla som de är så fick jag dom, de tycke att jag kunde minsann inte gå i balerinaskor hela hösten!

Annars har jag tränat med mamma idag och äver övningskört lite, börjar känna mig riktigt taggad på körkort nu! Halkbanan och manövertest inom en snar framtid! Ska nog sova snart, skolfoto i morgon, vill inte ha sveriges största påsar under ögonen!

Godnatt!

Skellefteå

Skellefteå var helt okej, rätt skoj faktiskt, eller det roligaste var nog senare på natten när vi kommit hem till Lisa, eller vad säger du milla? iallafall så for vi på på Karin & Linneas 18års fest igår och idag har vi slappat och sprungit lite på stan, men vi blev less ganska fort så vi satte oss på Waynes och tog en fika innan jag och milla begav oss hemåt, väl hemma i piteå hjälpte vi Eva och Jocke att bära upp alla grejer som de köpt på Ikea till jockes lägenhet och jag måste säga att den var fin ! Kvällen har bara tillbringats hemma med mamma och pappa, skönt även om jag hellre varit med Milla, Emma & Maria ikväll, men det kommer fler kvällar, lyckades i alla fall ¨övertala mamma och pappa, så nu är det klart! Det blir sthlm på Höstlovet, UNDERBART!

Snart helg!

och jag har precis skickat iväg en uppsats eller vad man nu ska kalla det till urkund, tycker det är lika läskigt varje gång, men det brukar ju gå bra, känns dock lite synd att lärarna inte litar på oss, menmen that's life! Nu är i alla fall helgen nära, borde egentligen packa för i morgon direkt efter skolan bär det av till Skellefteå med milla, för att hälsa på Lisa & gänget + att karin och Linnea fyllt 18 så vi ska fira dom också, och jag börjar känna tagget och jag har faktiskt kommit ihåg att ladda kameran, får hoppas jag kommer ihåg att ta kort också. Annars så får vi se vad som händer i helgen, Matte prov på tisdag, man kanske borde ha framförhållning, men nej nu tänker vi inte längre än till söndag, HELG, HELG, HELG! jag längtar verkligen, inte varit nere i skellefteå sen trästocks, det är på tok för länge sen..

Ha en bra helg alla, det ska jag i alla fall.. hoppas jag !

Tidig dag!

Slutade 10.15 idag, helt underbart!  har varit duktig och städat också så nu kan jag ägna mig åt lite tv-tittande och film innan jag ska sätta i gång och plugga, för att sedan avsluta kvällen med Idol hos milla, kanske låna nå kläder av henne också, älskar hennes kläder, det är bara ett problem, hon är lite kortare än mig, men en del saker kan jag ha. Tjejkväll på stan ikväll, skulle egentligen vilja gå, men det är ju ingen mening när jag inte har några pengar, så då är det bättre att utnyttja tiden till plugg, hur tråkigt det än är !

Nu ska jag ta mig något i magen och sen kanske ta mig en promenad kände att det var rätt skönt ute när jag gick från bussen tidigare..

Klassdag

Med SP3E igår, började med en laddad match mot SP2E i Brännboll, vi är ju obesegrade, så det kändes att vi verkligen ville vinna, man kan ju inte förlora mot ett gäng tvåor, och det gjorde vi inte heller, storvinst med  210-158!
Riktigt bra, och kul hade vi även om det blev heta diskusioner om man blev bränd eller inte, men det är så det brukar vara ! Lyckades till och med fånga en lyra, jag som har noll bollsinne. Vi blev även bjudna på fika av lärarna i halvtid, mums! Nöjda och glada traskade vi till matsalen, hade "reserveat" bord för dagen, SP3E är V.i.p ;) haha
Sen bar den av till Bowlinghallen, och den enda kommentar jag har på det är, BOWLING ÄR INTE MIN GREJ! fick stor stryck av josse, men det är sånt man får ta, en rolig dag, och skönt att slippa alla lektioner på eftermiddagen!

Ny frilla!

Var hos frissan igår, eller snarare hos mamma på hennes jobb, färgade och klippte håret, känns jätte ovant, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det än, men det kommer jag nog på sen, blev lite skillnad i alla fall.. kul med förändring.

 
Före                                         Efter

Se upp för dårarna!

Kvällen har tillbringats med mina kära föräldrar vi såg Se upp för dårarna! Riktigt bra film för att vara svensk film tycker jag, var nära till tårar någon gång faktiskt, även om det inte ens är en snyft film. Men jag är som jag är och så får det vara. Annars så gick inte Religionspluggandet så bra, har inte ens öppnat boken än, men jag tar det en annan dag, Söndag är vilodag? tillåt mig små skratta!


sunny morning

Vaknade vid åtta i morse av att solen lyste mig rakt i ansiktet, lyckades dock somna om ett tag till.
men idag är det i alla fall en väldigt fin höstdag så jag har faktiskt tänkt palla mig ut ett tag och njuta av vädret, sen blir det nog att plugga lite på Religonen eftersom vi har prov till veckan och sen ska jag och träna med Mamma.

Gårdagskvällen var skön, slappar kväll med Milla & Maria och massa film!

Tomt

i både kyl och skafferi, börjar kännas som värsta fattigstugan här! men så blir det när mamma & pappa är på stugan under helgerna, så dagens middag bestod av havregrynsgröt, gott, men kanske inte den bästa middagen!
Igår kom Lisa hit, vi tränade och sen färgade jag hennes hår, det blev sjukt fint faktiskt! sen for vi ut til trollis och såg Idol och bara slappade. Idag ville lisa absolut gå i nya gallerian så vid tog oss en tur där, köpte en tröja + att mormor köpte min födelsedagspressent, fick dock välja den själv, en sjukt snygg väska från MQ får den dock inte förens 21 oktober då jag fyller år, men det kan jag stå ut med.
klockan 14.45 blev lisa tvungen att ta bussen hem till Skellefteå, tyvärr, men jag kanske ska ner nästa helg så då ses vi igen eftersom karin och linnea ska ha 18 års fest på fredag.

Eftermiddagen tillbringades med övningskörning, måste ligga i om jag vill ha körkortet och nu ska jag i väg till milla för en skön slappar kväll med henne och mara!

Ha en bra Lördag!

Ny Galleria!

Idag var alltså dagen som alla väntat på? eller så inte, men stans nya galleria skulle i alla fall invigas, så jag var tvungen att gå ner en sväng efter skolan och titta, den var riktigt fin, kunde ha spenderat en 5-6 tusen kronor om jag hade haft pengar, men det har jag inte för tillfället, tur dock att det inte är allt för länge kvar till min födelsedag, så kan alltid önska mig något och dessutom kommer studiebidraget om 10 dagar, det är bara att hålla ut!

För övrigt så tror jag att fysikprovet gick rätt bra, det är bara att hålla tummarna för att magkänslan stämmer, nu är det i alla fall bortgjort och det känns otroligt skönt! nu är det bara en alldeles för lång fredag kvar sen är det helg!

Nu blir det Idol !

Vilse i Fysikens värld!

Fysik prov i morgon och just nu så snurrar bara allt i hjärnan, har verkligen  försökt plugga, offrade till och med säsongspremiären av Greys idag för att plugga, det har nog aldrig hänt förr, men snart så måste det lossna!
en god natts sömn kanske hjälper? vi får se!
Annars började jag halv två idag! grymt skönt! och endast två lektioner så var hemma före halv 4 igen, underbart
Emma och jag var även iväg och tränade idag, hur skönt som helst, dock trött nu, men så ska det vara!

Kraftlös

jag är trött, helt slut! och ändå har jag verkligen inte alls gjort något idag, inte tränat, slutade dessutom 12 idag, så jag förstår inte varför jag känt mig så slut hela dagen, kanske dragit på mig någon förkylning som inte brutit ut än, men jag hoppas verkligen inte det, är inte alls sugen på att bli sjuk! Borde egentligen ha pluggat ikväll men Idol & Desperate Houswives hos milla med tjejerna lockade betydligt mer så det blev så i stället!
Nu tänker jag glädja mig åt att jag börjat 13.25 i morgon och försöka göra något vettigt av tiden som är kvar, kanske läsa någon sida eller kanske slockna direkt, det kändes mest lockande, jag får hitta motivation till en annan dag!

Godnatt!


300 sidor

eller mer, måste hets läsa boken som ska vara utläst på fredag, och det började bra, somnade efter två sidor i går, jaja , det får gå som det går! Nu är det skola som gäller om ett litet tag! Idag blir det mjukis, därför har jag tid att skriva en rad eller två!

Söndag

Söndagar ska vara vilodagar, eller?
jag tycker alltid att jag har massvis med saker att göra på söndagar, jobb, träning och framför allt PLUGG!
jag pluggar alltid på söndagr, skjuter allt till söndagen om det går, men som tur är har jag bara en svenska uppsats att färdigställa idag, så det ska jag nog klara av.

annars blev jag väckt 04.30 av dennis bara för att han behövde prata, fan vad sur jag blev, menmen ibland får man ställa upp, han är som han är, och han gör dumma val!

nu blir det frukost och sen plugg!

Teorifaser

jag har dragit tummen ur arslet idag och startade med teorifaserna, gick oväntat bra, klarade A,B & C fasen på under två timmar, jag kunde visst mer än jag trodde, så nu har jag bokat teoriprovet också, känns riktigt bra, nu har man ett delmål i alla fall, något som motiverar en att lära sig teorin i alla fall.

Annars får jag säga Grattis till Lisa som tog körkortet idag, och även lina som tog det igår, härligt tjejer!

Grattis Mormor

Mormor fyller år idag så har varit där på kalas, sjukt god tårta och dessutom vann jag i kortspel!
annars så for jag och Emma och tränade, körde BodyJam, någon typ av dans träning, jaa, vad ska man säga, kordinationen hos oss båda var inte den bästa, några goda skratt och ett rätt slut kropp var ändå resutatet efteråt, och det var ju nästan målet, haha
 
image74

11 september 2007

Idag är det 11 september, 6 år sen terrorattacken mot world trade center och 4 år sen Anna Lindh avled efter att hon blivit kvivhuggen inne på NK, dessa två händelser är något som jag verkligen kommer komma ihåg, och man kan nästan börja fundera om 11 september är nya fredag den 13:e, för inför varje 11 september sedan terrorattacken så går alla och väntar och ser vilken händelse som ska skaka världen just denna dag, säkerheten skärps överallt just på denna dag, alla blir mer misstänksamma osv.

Idag på rättskunskapen diskuterade vi just detta och om att man kan misstänka folk av ett visst folkslag utan minsta grund bara för att någon annan gjort något dumt och vi är alla överens att alla ska stå "Lika in för lagen" hur kommer det sig då att man misstänker muslimer, araber osv för att vara terorister bara för att de råkar likna någon som gjort något förr. Eller varför ser man oftare mellan fingrarna när det gäller personer med högre status i samhället och sen påstår vi att  "lagen gäller alla och ska följas, alla ska stå lika inför lagen och straffas på samma  sätt utifrån brottet". När det faktiskt inte är så..

det är bara några funderingar jag haft denna dag, nu ska jag njuta av resten av dagen/kvällen och hoppas på att inget händer..

Tack & Hej- första och enda gången jag verkligen tänker efter.

ännu en lista

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? 
jajamensan!
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Tror jag fick C vitaminer i några droppar, eller så var det något annat. Det var då gott iaf!
Vad åt du senast?
ett äpple
Har du fått någon komplimang idag?
Jaa, eller räknas positiva ord från körskoleläraren?
Har du varit med i en rättegång?
jag har vittnat! men behövde inte sitta med under själva rättegången
Är du polare med grannarna?
njae, inte som förr, men vi pratar med varandra i alla fall!
Vilka språk pratar din mamma?
Svenska och så fattar hon ju engelska
Vilka länder har du bott i?
Sverige bara
Senaste piercingen?
har endast hål i öronen :P
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
hm? körlektionen idag, fast då körde jag ju, så då var det nog förra helgen
Gay?
Nejnej.
Har du däckat/spytt för att du druckit?
nej
Har du något husdjur?
Nope!
Har du täckt någons hus med toapapper?
haha, nej faktiskt inte, jag är en ängel!
Har du varit på stranden?
jaa, massvis med gånger
Minns du dina/din musiklärares namn? 
hm? Kalle,Tessan,kicki typ
Hur bra är din syn?
Japp, behöver inte glasögon i alla fall
Har du varit på ett party?
ett? jag har varit på flera :P
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
redan gjort det i Malaysia, en upplevelse!
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Vilken bror? :O.
Har du varit utomlands?
joo, Malaysia,Singapore,Bali, Frankrike,Grekland,Danmark,Finland,Norge, England typ.
Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Bara varit på ett men det var underbart vackert!
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
säkert, men jag slåss bara i smyg!
Var är dina syskon just nu?
Min syster är hemma, gör typ läxor tror jag
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Den var hemsk :/
Vem ringde dig senast?
Mamma tror jag faktiskt!
Vilken tid gick du upp imorse? 
06.30
Vad ska du göra i helgen?´
Hm? Gratta maria i alla fall, sen får vi se!
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Lycka till på körlektionen ;>
När var du riktigt sjuk senast?
Minns ej !
När såg du en kändis senast? Vem var det?
allsång på skansen i sommras tror jag.
Vad finns i din bakficka?
Har ingen bakficka, har leggings!
Har du färglinser?
Nej
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov tror jag!
Vad är det första du gör på morgonen?
stänger av väckaren!
Vad ska du göra efter det här?
jadu? ingenaning, kanske duscha!

Höstfärger



Haft kalas för pappa idag, släkten var här, riktigt goda tårtor måste jag säga,
sen följde jag pappa till stugan för att mormor hade gömt hans sista pressent där¨
och nyfiken som jag är ville jag se vad det var, det var en Stege, jag passade även på att ta några höstbilder där ute och övningsköra lite, dags att ta tag i körkoret nu, inte allt för många veckor kvar till 18 nu!

små ord

små ord som verkar betydelselösa kan komma att betyda mycket i framtiden har jag insett, helt sjuk vad de orden betytt mycket, de får mig alltid att orka när saker är jobbigt, små ord från en person som man knappt pratar med längre, en person som man aldrig stått riktigt nära men känt hela livet, men som en gång för många år sen sa  de så betydelselösa orden, som nu får mig att kämpa vidare och tro på mig själv.. ibland önskar jag att jag bara kunde gå fram och säga TACK! men du skulle aldrig förstå att de orden som du säkert bara kastade ur dig faktiskt betyder än idag, tack,tack,tack!


och vad är det med filmer, hur kan man visa så mycket känslor när man ser en film, har så lätt att gråta i en film, det bara forsar, men i verkliga livet klarar jag nästan aldrig av att gråta även om det händer hemska saker, det är som om alla mina känslor bara stelnar då, är jag rädd för att visa mina känslor? jag vet inte..

nog med nattliga funderingar!
Tack friida för en underbar kväll!

Bland filmer och plockgodis

en äkta filmkväll ikväll med milla & emma, helt underbart härligt!
och en påse karamellkungen från preem, en perfekt avslutning på en hård skolvecka!
nu ska jag sova länge!
Godnatt

Norrlandstestet

Sitter i skolan, har littratur och littraturvetenskap, ska egentligen söka fakta om någon författare, men roar mig med annat i stället, till exempel www.norrlandstestet.se kollade hur norrlänsk jag är, 91%, jag är verkligen norrlänning även om jag inte själv tycker jag är värsta norlänningen, besvisligen så är jag det !
Lisa hon roar sig med Blocks och Malin med ordspel, aktiva gänget här, men man kan ju inte jobba varje lektion, det är trots allt fredag!

Morgonstund har guld i mun

eller så inte, men jag har i alla fall lyckats få väldigt mycket tid till övers idag på morgonen!
kort dag idag också, helt underbart . slutar 11.40! ska dock jobba efteråt, storstäda mammas jobb och hjälpa till att byta stolar och bord, men vad gör man inte för en slant, speciellt nu, för min ekonomi är inte den bästa för tillfället!

fast nu tror jag ändå det är dags att börja röra sig mot bussen snart, bara en snabb titt på Aftonbladet.se och sen bär det av!

Yoga

jag och Emma bestämde oss för att åka och träna idag, eftersom jag var lite förkyld så tänkte vi att det var smart att inte köra så mycket kondition så vi bestämde oss för att pröva på Yoga, sagt och gjort.. och vi var verkligen smidiga som två kylskåp, men det var en upplevelse utöver det vanliga, det svåraste var faktiskt att inte börja skratta när man insåg hur fruktansvärt stel man egentligen är..

Kvällen tillbringades hos Milla, med glass & godsaker eftersom maria fyller 17 idag, grattis pluttan! Självklart såg vi Idol också!

-
Sometimes I just wish I could tell everybody how I feel...

SP3E..

jag säger bara det, värst och bäst, ja det är nog vad man kan kalla oss, Klassfest på en måndag, och det är långt ifrån student vecka, vi kommer nog sluta som en bunt alkisar hela högen! Ja, det hela började igår eftermiddag då vi fick veta att både Mona & Berit skulle vara borta vilket gjorde att vissa var lediga idag och andra hade bara Matte eller Engelska! Anna var ensam hemma och helt plötligt hade vi bestämt oss för att ha klassfest på en MÅNDAGKVÄLL!  jajamensan du läser rätt! Sagt och gjort, vid åtta tiden begav jag mig till ida för att åka med henne och lisa, vi alla tre hade dock bestämt oss för att vara nyktra hela kvällen, vilket vi också var, tillskillnad från många andra. När vi anländer till anna vid nio tiden så var det hyfsat lugnt, men vid tio startade de med Powerhour! Och klockan 11 så kan jag säga att de flesta hade fått en rätt så fin form, och det kom mer och mer idéer, det slutade med att innan vi begav oss hem igen så hade nästan alla av de fulla hånglat med varandra och gjort diverse saker, det var helt galet! jag lisa och ida bara stod och tittade och skrattade..

Jag kan säga att det var vissa som inte var så pigga på skolan idag, men vad ska man säga SP3E är alltid SP3E, bäst på fest, och vi lever upp till ryktet!
¨
Tillråga på allt har jag åkt på en förkylning, riktigt jobbigt!

En lördagkväll..

hos ems blev det ikväll, riktigt trevligt trots dess snesteg !
hade egentligen tänkt vara hemma och slappa ikväll, men så blev det inte, men inte klagar jag, helt klart roligare än att sitta hemma och göra ingenting, speciellt när man är ensam hemma.
I morgon måste jag verkligen plugga, för första gången den här terminen så har jag som alltid skjutit upp det till sista stund, men jag gillar pressen! Så det ska nog gå bra, skönt att börja få rutiner igen.
Måste även jobba i morgon,  men jag får ju pengar!

Jag saknar dig!