Sommarvärme!

30 grader i skuggan! nu är det verkligen sommar!

har dock inte fått den där riktiga sommarkänslan ännu, kanske beror det på att man inte hade någon riktig examen i år, jag vet inte.. men det är grymt skönt att slippa vara i skolan, trots att jag saknar stora delar av min klass, men man kan ju träffas ändå.

annars så har jag bara slappat de senaste dagarna och pressat i solen medans alla andra typ jobbar, men jag börjar inte förens 3 juli så jag ska njuuuta nu. det var dock tältning i går med milla , alltid lika trevligt. skrattattacker är det enda som behöver sägas och jättemyror! eller i lördags tillbrigade jag dagen på akuten, med misstanke om att mitt ledband i foten var av, men tack och lov så var det bara en stukning!
och jag mår helt okej nu iallafall.

Byske till helgen i allafall med milla och emma ! längtar faktiskt!

nejnu blir det duschen nästa!

Ha det bra :)


Världensbästa, jag saknar dig !

Sommarlov

Jahaja, då var det sommarlov eller egentligen fick jag ju det.. har dock inte kommit i sommarstämmning ännu. vädret är inte direkt fint, kallt, mulet och blåsigt.. men igår hade jag dock sommarkönslor som fan !

Iallafall orkar jag inte förklara allt som hänt de senaste dagarna,för det är alldeles för jobbigt och komplicerat. Men igår var det då avslutning med klassen, vi träffades sisådär vid elva i badhusparken för att käka godiset vi vann under skattjakten i onsdags, leka lite lekar och bara chilla i solen. Väldigt trevligt trots att jag lyckades bränna mig lite i solen. Sen bar det i allafall vidare till Golden Dragon för mat tillsammmans med mentorerna, Gott som fan var det. Kyckling med ananas för min del blev det.
Efter det skildes vi åt för ett par timmar, hem och sova för vissa och träningar för andra.

Vid sådär åttatiden for jag till erika för en förfest med henne, cissi, friida och anton, glada i hågen kilade vi vidare till samuel där vi tryckte in oss i hans lilla etta tillsammans med jan,bisse,samuel,david och carro. där blev vi kvar ett tag, men strax efter tio började folket nere vid norrstrand efterlysa oss, så vi traskade ner dit och slöt oss till resten av klassen + nåra andra folk. det var kallt med mysigt. David och friida var typ galnast på stället så de skulle självklart bada. jag frös bara av att titta på dem.. underkvällen hände inte mkt alls, fick besök av ett gäng trevliga poliser under nåra minuter. vid sisådär kvart över tolv insåg jag att det kanske var dags att börja bege sig hemmåt efter som man skulle upp tidigt och titta på systers examen. sagt och gjort nästan på en gång. var väll hemma vid ett tiden och jag tror aldrig att jag varit så kall någonsin. tog över en timme innan jag slutade frysa, men that's life.

klockan sju i morse var jag dock tvungen att stiga upp för att hinna till systers examen, och trots det kalla vädret så sjöng dom faktiskt fint. och ikväll så ska jag SLAPPA! kasnke se fotboll med pappa och enbart njuta av att vara ledig.

Åh! det är den nionde idag :D och det betyder att världensbästaEmma kommer hem från grekland!!!!!!! oj vad jag har längtat! Älsk, ring mig så fort du är hemma! Jag har verkligen saknat våra djupa samtal!

Stugan nästa

take care

Stugan..

Har varit på stugan hela helgen som vanligt .
Fredagen slappkväll med familjen och god mat, I like it !

Lördagen, släkten på besök i omgångar och en massa tårtätande. mamma fyller år på måndag, hela 48 år så alla ville fira henne, och det var väll trevligt? tårtan var god i allafall. Men när det var dags för femte omgången av gäster så fick jag nog och begav mig till havsbadet och var social med dennis , mats , erika och nån. trevligt att träffa dennis och mats det var inte direkt igår.


Att prata med dig, är som att prata med mitt inre, du är den enda som vet om mina innersta hemligheter, du vet det där, som bara du och jag vet, sånt som man inte kan dela med alla även om man vill, sånt som inte alla förstår. sånt som bara du och jag pratar om. Sånt som du berättar för mig och sånt jag berättar för dig. sånt man bara berättar för speciella vänner. ändå fattar jag ingenting? varför blev vi vänner egentligen ? vi är som natt och dag. det är komplicerat i bland. varför ska allting bli så komplicerat? jag vägrar välja vänner ni är alla mina vänner, och jag mår inte bra om jag tvingas välja bort någon, även om jag vet att det finns orsaker till att vi inte ska vara vänner, men du är speciell, en sån som faktiskt lyssnar och förstår.

Tack, jag uppskattar det , även om jag inte visar det!