den där latheten som infinner sig på söndagar

Idag är en sådan söndag då man verkligen inte orkar göra någonting alls, har legat och proppat i mig godis på soffan hela morgonen, det har varit underbart skönt, men nu känner jag att det är dags att ta sig i kragen och göra något man blir så förbannat slö annars. Måste fixa lite saker till i morgon, ska på arbetsintervju då, håll tummarna. Nog för att jag redan har ett jobb, men kan vara kul att prova på något annat, dessutom är framtiden så oviss när man är timvikarie. Men innan jag tar tag med allt pappersjobb ska jag nog kila ner på gymmet, det brukar pigga upp hjärnan litegrann.

Annars har helgen varit bra, fredagen började med att jag hjälpte jimmy lite med flytten, riktigt fin lägenhet faktiskt, hade egentligen tänkt tillbringa kvällen hemma och bara se på film och slappa, men så blev det inte, jimmy skulle ha inflyttningsfest och tyckte absolut att jag skulle titta förbi, så det blev fest, jag & grabbarna, men det var riktigt trevligt. Dock tungt att stiga upp klockan nio på lördagmorgon. På lördagen var det också fest, I bålsta hos Annika och Mats, Annika har fyllde 40 plus att de hade gift sig på fredagen så det blev två flugor i en smäll, mysigt värre faktiskt, kul att träffa lite släktingar. Nej nu är det dags att röra på sig.

Ha det bra!

Tillbaka till gamla rutiner?

Nu är hösten här, eller höst och höst, det har inte blivit jättekallt än, man behöver inte gå i jacka på dagarna men nu när skolorna har börjat så kan man säga att det är höst, så jag tog mig i kragen i söndags och skaffade mig ett gymkort, oboy vad jag saknat det. Så nu är det åter till träningen igen, kan vara bra att komma i gång efter den här sommaren som inneburit mindre träning än vad någon sommar i mitt liv någonsin gjort, det säger allt, men den har varit rolig så jag ska verkligen inte alls klaga. Idag var jag och minna på Boxning, hur kul som helst och jag är helt slut nu, ska lägga mig på soffan snart och se film med Alexander, Minna & midori, äta chips, grönsaksstavar,dip och dricka Baileys, precis som våra torsdagar brukar se ut.

Jag vet att jag är dålig på uppdatera, men det är så tråkigt utan bilder.

Gårdagens kräftskiva

med skolvägen 5 var grymt kul, och inte alls som jag förväntat mig, helt underbart trevligt sällskap, massvis med skratt och oväntade vändningar, jag kan inte annat än skratta när jag tänker på det, kan tyvärr inte dela med mig om allt som hände, för det som händer på skolvägen stannar på skolvägen, och jag tror att det är bäst så också, haha. Efter alldeles för många snapsvisor och snapsar så var hela gänget på toppenhumör och jag kom hem klockan 6 i morse, det säger allt. Dessutom har jag världens nackspärr, men så kan det vara. Jag hade grymt kul i alla fall och var minst sliten i det här huset konstigt nog

trasig kamera

det har inte blivit många bilder tagna denna sommar, kameran pajade ganska fort, så inga uppdateringar på pixbox eller så, inte alls bra med uppdateringar någonstans, vet egentligen inte varför, motivationen har varit på noll, har bara velat leva och njuta av livet och så är det bara, inget dator tvång alls. Men jag lever och mår bra, jag är påväg tillbaka till toppen!

jag är dålig

på att uppdatera i alla fall, känner mig rätt kass på att höra av mig också måste jag säga, jag ber om ursäkt för det, jag ska bättra mig, men det händer så himla mycket just nu så jag har helt enkelt glömt bort att tänka. Men något jag har varit bra på de sista veckorna är att jobba, jag har jobbat som en gris så det lär märkas på lönen, letandet efter en lägenhet har också börjat, dock tror jag det kommer ta tid, jag är så kräsen.

Annars vill jag bara säga att jag saknar alla där hemma och att jag planerar att ta en trip till Piteå inom en framtid, förhoppningsvis i september, men vi får se hur det går beroende på jobbet. Nu är det sängen som gäller ska upp 05.15.