Barngeni & tokigheter

Idag kom mina föräldrar hem från sin vistelse i Jämtland och det är fullt liv här igen.
De fyra dagarna jag hade för mig själv var dock Underbara.  Men samtidigt är det skönt att de är hemma igen, jag har saknat dem..

Igår så steg jag annars upp sådär vid tio snåret och promenerade in till mammas jobb för att göra veckostädning än en gång, tråkigt, men värt pengarna. När jag ändå var i stan passade jag på att hälsa på mormor och tigga till mig skjuts hem igen. mina skavsårsbelagda fötter orkade inte gå de där 6 km en gång till.

När jag äntligen sen kom hem var det dags för den välbehövliga duschen, man blir faktiskt varm av att städa, belive me. Efter ett snabbt samtal på msn med milla bestämde vi oss för att köra iväg till ica för att inhandla kvällens godsaker. Listan såg väll ut ungefär såhär;

Grillspett
Potatisgratäng
Beasås
Godis
Chips
Daimtårta
Dricka
Vaniljvisp
Hallon
+ sånt man inte kan handla på ica

iallafall så begav vi oss till min stuga där vi direkt bestämde oss för att ta en drink på altanen och njuta av eftermiddagssolen tillsammans med lite chips och godis. En perfekt början på en perfekt kväll.
Och innan vi visste ordet av hade det blivit nån drink och vi var i fullfärd med att spela barngeni, BARNGENI! ett fråge spel för barn mellan 8 och 12 år för den som inte visste det. Och jag kan erkänna vi var SÄMST. jag har nog aldrig skrattat så mycket som åt kommentarerna som sas under det spelet, och de bör inte nämnas här för då låter det som om vi båda har IQ som en fiskmås. men kul hade vi !
Sen kom kvällens stora test, ska jag lyckas tända grillen? och vet ni vad Jag lyckades, jag är mästerkock på att grilla. Våran kväll kan sammanfattas med 4 ord.

BARNGENI, FETTOKVÄLL, SKRATTATTACK, RIXFM!



.......

Det gör ont att erkänna att jag verkligen har litat på dig :/

Uttrycka Känslor!

Jag är grymt dålig på att uttrycka mina känslor till folk jag tycker om, och även de jag inte tycker om.
Måste bli ändring på, varför gå och dra vita lögner för att man inte vågar säga vad man tycker? varför ska man vara rädd för vad andra ska tycka och tänka? Jag känner mig som fjorton fortfarande ibland, det känns som jag förlorade en period i livet, det var då när allting verkade bra utifrån men egentligen så bröt jag sönder. iallafall så är det dags att hinna i kapp livet nu, och försöka bete sig som den sexton och ett halvt åringen jag egentligen är.

Jag vet att det är fler som är alldeles för dålig på att uttrycka sina känslor. DAGS ATT TÄNKA OM?


Plugga samhällshelvete nu ...


Ängeln har hittat hem

Min Ängel som jag skulle få i födelsedagspressent är hemma nu, den fina ängeln med ett hjärta av gud, och vet du emma, det symboliserar ditt hjärta, tack för allt och tack för den !

Min kärlek till skellefteå blir bara starkare, eller numera är det nog hatkärlek.
helgen kan iallafall sammanfattas som underbar! Och Nej du lyckades inte förstöra den trots att jag vet att du försökte.

Fredagen tillbringades hos Lisa,  15 år tillsammans , och jag kan inte leva utan dig vännen.
iallafall så yrade vi runt på stan ett tag, men det blev rätt långtråkigt så vi vandrade vidare till kaplan. där vi slog oss ner vid en karamellkungen påse, det sitter aldrig fel. sen så åt vi supergod middag jag tror Karin är den bästa kocken som finns, jag ska flytta hem till dem. Kvällen avslutades med nåra avsnitt med Lost och både jag och lisa sov nog före halv 12, när hände det senast? det är ett tecken, jag är alldeles för stressad. Och Du gör verkligen inte saken bättre, du ljuger som en gris. usch! vad jag är less dig nu.

På lördags morgonen var det dags att bege sig till luleå med Lisax2 och Oscar för en hel dag med shopping, höga förväntningar? Nej faktiskt inte, kanske därför jag lyckades hitta mig något. Bilresan tillbaka mot skellefteå var något speciellt, där satt vi fyra tondöva människor och skrek oss hesa till
- Linda Bentzing- Jag Ljuger så bra . jag kan lova det lät förjävligt, och det är inte direkt min musiksmak, men kul hade vi iallafall. När vi var framme var det bara att kasta sig in efter väskan och bege sig vidare till Emma, man får planera om man ska hinna med och träffa alla under en helg. iallafall kom Emma och Krille och hämtade mig i Krilles gröna Saab. Vi hyrde 6: e säsongen av Sex and the city. Därefter bar det av till Myckle för en film kväll med emma (&krille) riktigt trevlig kväll, trots att emma inte tycker om när jag och krille pratar fotboll!

Idag har jag sett på Emmas teaterrep och sen har jag tränat med milla.

Ibland kommer tankarna, eller tankarna kommer jämt, varför är jag dn vän? du ljuger för allt och alla, okej du ljuger inte för mig , men OM mig, är det så jävla mycket bättre? jag tror att våran vänskap håller på ta slut. fråga inte mig varför, det vet du mycket väl själv. och det kanske är bra för mig att det är över, det vet jag inte än, jag har inte kännt efter. Men tack för dessa fem år. och tack för allt du döljt, du vet sanningen kommer fram tillslut och det har den gjort nu!

Emma&Lisa- genom eld och vatten-v-

take care


Offersten!

SOMMAREN ÄR HÄR! påriktigt? det får tiden avgöra.
har i alla fall varit närmare 30grader i dag och man har kunnat vandra omkring i kjol och linne !
U n d e r b a r t !
Annars så har min syster haft fotbollscup idag, så jag har varit och tittat på nåra matcher och sånt.

Kvällen tillbringades i offersten?!
med grillning med världens mest klockrena person.
Det var riktigt trevligt måste göras om!
JAG LUKTAR APA!

take care

Nationella och sol !

Nationellt prov i Engelska A idag, gick faktiskt rätt bra tror jag! 
Talet med stort T hade vi även idag, i komunens sesionssal, jag trodde verkligen att det skulle vara värre, jag var som en nervvrak med världens klump i magen, tycker verkligen inte om att prata inför folk, men när jag väl stod där i talarstolen så försvann allt, och jag hann till och med tänka; Men hallå det här är ju världens chans att visa vad jag går för. Tänk även jag kan vara smart i bland.

Annars så är sommaren snart här, sol,sol,sol och mer sol, I like it!
även om det innebär jobb, men hellre jobb än skola. Igår började tankarna om har jag kommit rätt? är Samhälls rätt linje för mig? Och jag kom fram till att Ja det är det! Jag trivs som fisken i vattnet även om det är jävligt tärt för tillfället. Men som sagt snart Sommarlov.

Fast nu när det snart är sommar så kommer tankarna precis som varje vår, när man tittar på bikinin..
jag skämms att tänka tanken, men den tänks ändå var eviga dag, varför kan man inte vara nöjd med sig själv? Jag vill vara det men jag kan bara inte, jag försöker och försöker men faller alltid tillbaka till samma gamla tankar, det är synd att man inte kan styra över ens tankar, dom bara kommer sådär när man minst vill att de ska komma.  inget att göra åt, jag tror jag ska börja med mentalträning och innan sommarlovet ska jag vara nöjd med mig själv. jag tror faktiskt att jag kan klara det om jag bara försöker!

Grilla ikväll iallafall, Mums!

Over and out

Ilska!

usch vad jag är arg förtillfället! men jag kan inte skylla på någon!
Fick just besked om sommarjobb sämsta tänkbara perioden, nu rasar alla planer inför i sommar!¨
jag ska sluta ta förgivet saker, för NEJ jag har aldrig TUR! då menar jag aldrig, jag lyckas aldrig få mina förstahandsval! Om gud finns, så är han då inte på min sida iallafall!

annars har jag köpt mig ett par nya skor :)


Tack och hej, måste lugna mig lite.!

Ge mig sommar

Bomben släpptes idag! Jag har miljontals saker som borde göras..
men orkar jag? NEJ! jag har ingen lust med skolan längre..
GE MIG SOMMAR!

dock varit och tränat med milla idag ! alltid lika kul, nu blir det att verkligen ta tag i träningen?! eller?
vi får se hur det blir med den saken.

Annars så har det varit valborgs, tror bestämt jag förfrös fingrarna då, men annars var det helt okej, var nog det för att jag inte hade nåra somhelst förväntningar. Jag ska nog sluta ha förväntingar för man blir bara besviken efteråt. Men iallafall så var jag och milla först alldeles ensamma här och lejdade oss, sen bar det av till Emma och Sara och sen vidare till skoterstugan och sen hem igen för en movienight! och då menar jag MOVIENIGHT! började att se vid midnatt och jag minns inte vad klockan var när vi la oss. men mysigt var det. alltid lika trevligt att ligga och prata med dig.

Em, jag saknar dig så gudförbannat! behöver ett Linn och Emma prat nuu! Du är bäst!<3