Adventskonsert

Första inlägget i nya lägenheten, sitter här och slötittar på TV och bara slappar, funderar på att göra mig en kopp te, men vet inte om jag orkar. Har precis kommit in från en promenad, kollade hur lång tid det tar att gå till tåget osv, riktigt skönt att röra på sig och se sig omkring,.

Annars var middagen hos Maksimovs lika underbar som vanligt, kommer verkligen sakna den maten alltså, men jag överlever nog. Adventskonserten var också helt underbar, julkänslan är verkligen på topp nu alltså.

Overkligt!

Flyttat och klart

Nu har jag flyttat och faktiskt hunnit få i ordning det mesta, är lite saker som måste införskaffas, men det är ingen panik med det, dock har jag inte lyckats få i gång internetet än, men min granne sa att jag skulle hjälpa mig, så jag får väl springa förbi honom och se om han är hemma.. annars lär jag få internet senare i veckan, det löser sig.

Just nu sitter jag hemma hos Maksimovs och väntar på middag, mums. Skönt att slippa laga själv ikväll i alla fall, sen ska vi på adventskonserten, mysmys.

Gårdagen var helt jävla underbar, det är allt jag har att säga. Take me back.

Julpynt

åh, vad jag längtar till jul nu, med julmusiken på högsta volym springer vi runt här hos Maksimovs och julpyntar för fulla muggar, hur mysigt som helst. Men det ger mig även en stor hemlängtan, julpyntandet hemma på Enrisvägen var liksom årets höjdpunkt för oss, så känns verkligen tråkigt att inte få närvara, och i morgon är det skyltsöndag, att få gå runt i stan och titta på alla skyltningar och tävla mot pappa i kast med boll inne på norrmalmia är liksom tradition, det är inte en vanlig jul i år, så enkelt är det.

I morgon blir det flytt, och jag har nu i stortsett packat ner allt, ska även försöka hinna med en adventsmiddag hos Maksimovs samt en Adventskonsert, det blir stressigt, men jag ska försöka hinna med allt.

Ha en underbar Lördag alla.

Laptop

Nu har jag tagit tjuren vid hornen och skaffat mig en laptop, eller egentligen så gjorde jag det igår, men det blir första inlägget som jag skriver från den i alla fall. Kände mig lite smått tvungen att skaffa en innan flytten, skulle bli alldeles för trångt med en stationär dator i lägenheten. Känns riktigt skönt att jag verkligen gjort det nu också.

Annars har den här dagen varit som vilken annan torsdag som helst nästan, tungt jobb, vilket har resulterat i att min axel håller på gå i lås igen, får tigga lite massage senare ikväll. Tog mig även i väg på gymmet för ett spinningpass, riktigt skönt att bara få ta ut sig, dock var det typ storm när jag skulle gå hem så jag passade på att ringa Milla, men jag tror inte hon hörde så mycket av det jag sa, men det är sånt hon får ta.

Nej, nu ska jag lägga mig på soffan och njuta.


Just det, jag har fått förlängt vikariat på jobbet, fyfan vad skönt det känns!


Grattis!

Idag fyller Milla år, hela 19 år! Grattis på födelsedagen! Jag önskar att jag kunde sitta hemma hos dig ikväll och äta din mammas goda fika precis som de senaste åren, men så blir det inte i år, jag hoppas du får en underbar dag & vi får ta igen det till JUL.

Ett grattis till Siri också som också fyller år.

Krupp!

Som vanligt kruppar blogg.se och vägrar lägga upp det inlägget jag skrev tidigare, inte för att det var speciellt intressant, men ändå, vi får väl se om det kommer upp senare under kvällen, nu är det duschen som gäller.

Snöröjning?

Vilken underbar vinterdag det varit idag, eller i alla fall i några timmar då solen sken, jag verkligen njöt, sen kom blåsten, men det gör mig inget, det var i alla fall inte storm dock halkigt värre, tror både jag och Jenny höll på slå ihjäl oss X antal gånger under dagen idag. Snöröjningen här i huvudstaden är verkligen under all kritik, om ni klagar där hemma i Piteå över att de inte har plogat efter några timmar, så kan jag tala om för er att vissa rätt stora villa gator här nere fortfarade inte har blivit plogade sedan snön igår, så jag ska i alla fall sluta klaga på plogningen i Piteå, den är rätt bra faktiskt.

Min stukade fot kändes lite bättre än igår när jag kom hem så jag drog mig ner till gymmet och spinnade lite grann, vi får se om det var ett dumt val när jag vaknar i morgon, skönt var det i alla fall. Nu ska jag titta efter några stora kuddar till lägenheten, så om någon har något tips, så är alla tips välkomna!

Sen blir det Desperate Housewives & kanske även att börja packa inför flytten, vi får se vad jag orkar med.

Snöoväder.

Stormen har drabbat Stockholm, eller den drabbade stockholm redan i morse, jag älskar snö, så jag borde egentligen vara överlycklig, men blåsten kan jag gärna vara utan. Att cyckla i snöstorm är inte heller något att rekomendera, var helt omöjligt, vilket gjorde dagen på jobbet riktigt jobbig, blev 1,5 h övertid för oss alla idag för att vi skulle hinna med allt som skulle göras, men det är sånt man får ta.

Att folk inte kan köra bil i stockholm märker man också, det står bilar & bussar i var och vartannat dike, jag är glad att jag åkte tåget hem idag. Men just nu är jag helt slut, kommer lägga min stukade fot i högläge och somna på soffan. Skulle egentligen träna Bodypump klockan 6, men eftersom jag kom hem så sent så hann jag inte, kanske bäst med tanke på foten också.

En trip till Sollefteå

Helgen har spenderats i Sollefteå hos farmor & farfar, riktigt mysigt att få lite norrlandskänsla. Jag och Minna tog bussen upp på fredageftermiddag, vilket tar ca 7 timmar, jag kan säga att jag inte var vaken många av de timmarna, men skönt  var det. Men det resultatet blev att jag inte kunde sova på natten, tur att vissa kunde hålla mig sällskap ;) 

Lördagen tillbringades på soffan med skidor, men även en liten löprunda, hutigt av mig faktiskt, sen bjöds det på en fantastisk födelsedagsmiddag för farmor.

Och idag har vi mest åkt bil hela dagen, men helgen har varit helt klart mysig.

btw VI HAR SNÖ I STOCKHOLM! julkänsla !

Put a smile on your face.

Tack, det kändes verkligen skönt att prata med dig, like old times, det var guldvärt! Nu kanske saker blir som förr? man man ju hoppas i alla fall, jag har saknat det i alla fall.


Fika på stan

eller i alla fall i Kista centrum blev det idag efter jobbet tillsammans med Daniel, riktigt trevligt att träffa grabben igen, blir inte direkt så ofta nu när jag inte jobbar så mkt på hemtjästen och han pluggar. Men det var mysigt att sitta och uppdatera varandra vad som händer i livet. Lite oväntat sådär, inte direkt någon jag förväntade mig att ha kontakt med efter sommaren, men så fel man kan ha. Han var sig lik och jävlades lika mycket som vanligt, kändes nästan som att vara tillbaka på Lidingö.

Efter någon timmes snack var det dags att bege sig hemåt i skitvädret, blåsigt och regnigt, hade egentligen tänkt sticka ut och springa, men all motivation försvann verkligen, så nu sitter jag här och myser med en god kopp te.


Bodypump

Nu är jag äntligen frisk! Så idag har jag återupptagit Bodypumpen efter två veckors uppehåll, vilket mest troligt kommer resultera i en grym träningsvärk i morgon eller på onsdag. Men den dagen, den sorgen, då vet man att man lever i alla fall.

Imorse var en riktigt tung morgon, ville verkligen inte stiga upp när klockan ringde vid 04.30, men jag steg tillslut upp i vilket fall som helst för att inse att det var minusgrader, och tro mig minusgraderna här känns tusen gånger kallare än hemma i Piteå, jag pälsade på mig långkalsonger och tjocksockar, vilket jag tackade mig själv för senare under dagen.
Jobbet gick helt okej, kände mig lite seg och det var ovanligt mycket att göra eftersom hyrorna kom idag, men det var bara att bita ihop. Solen tittade dock fram senare på dagen så det var inte så tokigt trots allt, sen så kan jenny alltid liva upp stämmningen. Veckans värsta dag är bortgjort och den blev faktiskt riktigt bra tillslut.

Tacos till middag var pricken över i:et, nu blir det duschen!

i brist på annat !

Öppna din inkorg i mobiltelefonen.
Tryck neråt tre gånger. Öppna sms:et och läs. Detta är ditt svar på första frågan. Sen fortsätter du tre gånger ner och det är dina svar

Vad vill du säga till den snyggaste du vet?

Säg en tid som passar då ;)

Vad är din innersta hemlighet?
Det är ett alternativ. :)


Vad sa dina föräldrar då du föddes?
Naw, stackare.

Vad säger din bästa vän om dig?
Har inte råd

Vad säger du innan sex?
Ska jag sno hennes säng?

Och under?
120 är minimum för två

Och efter?

Kuddar är tråkiga saker, sängar är roliga ;)

Hur berättar du för någon att du är kär i han/hon?

Tack för allt, your simpely the best <3

Vad säger du när du får syn på ett spöke?

men det blev roligare så :)

Vilken är din bästa raggningsreplik?
var det en order?;)


haha, jadu!

En pappa och dotter dag!

Idag har jag haft en riktigt pappa & dotter dag med min pappa & lite milla såklart också, men hon är som en del av familjen. Dagen började med att vi hämtade upp pappa i Upplands Väsby för att sen åka vidare till min blivande lägenhet där vi skrev på kontraktet osv. Så nu kommer det verkligen ske, jag längtar!

Sedan åkte vi till infracity och sprang runt och letade efter en bärbar dator, köpte dock ingen, men har nog bestämt mig för vilken jag ska köpa, så får åka till PC city någon dag till veckan. När klockan närmade sig tolv begav vi oss till Arlanda för att säga hejdå till Milla, men först tog vi en fika, tror seriöst de hade världens största biskvier, men goda var de.

Resten av eftermiddagen tillbringades borta i barkaby för att införskaffa diverse saker till lägenheten, efter besök på Jula, Elgiganten & IKEA, så var det mesta inköpt, finns dock lite saker kvar att köpa, men det får jag fixa så småning om.

Mysigt att gå omkring med pappa och diskutera inköp, man uppskattar verkligen att träffa dem nu när det inte blir så ofta. Tyvärr åker han redan i morgon, han ska på trafikkonferens i Göteborg, men vi ses ju till jul igen. Nu ska jag passa på att umgås med min pappa. Ha en underbar söndag alla!

Btw, DET HAR SNÖAT IDAG! Jag har julkänslor !

Milla is here.

Milla är äntligen här och jag är överlycklig, tyvärr har dagarna gått alldelers för fort och hon åker tyvärr hem i morgon.
Idag har vi spederat dagen i Täby centrum eller i rubble som milla kallade det ( tibble menade hon självklart). Jag lyckades dock hålla i plånboken och komma hem tomhänt, det händer inte allt för ofta medans milla gjorde några inköp. Ikväll så tillbringas kvällen med glögg,godis och film, mysigt mysigt. Lär säkert ligga uppe och snacka halva natten också, vill inte att hon ska åka hem i morgon, men vi ses ju till jul i alla fall.

Nej nu ska jag ta vara på tiden. 

Nu händer det mycket.

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft varken ork eller lust. Åkt på en rejäl förkylning, vilket gör att jag inte orkar röra många knop när jag väl kommit hem från jobbet, börjar faktikst få lite träningsabstinens, men det får vänta till söndag i alla fall, kanske ännu längre om jag inte känner mig bättre. Men nu har jag i alla fall tänkt förtränga det i några dagar för vet ni vad MILLA KOMMER I MORGON! :D Jag längtar massvis.

Var även och tittade på en lägenhet i mångdags, den var liten med väldigt fin & hade en enorm balkong vilket gillas. Gårdagen spenderades på 4 års kalas i Uppsala, lilla oscar fyllde år, temat var spiderman & Hello Kitty, hans stora favoriter, god mat och underbart god tårta, jag mådde gott även om jag var trött. Men pricken över i:et kom på tåget till uppsala, håll i hatten; JAG FICK LÄGENHETEN, jag flyttar 1 december! Nervöst, men roligt och en massa som ska fixas tills dess, har redan börjat skriva en lista.

men nu ska jag gosa ner mig i soffan.