Kameran är hittad

hade inte alls glömt kameran hos lisa utan den låg i min väska bland allt annat skräp som jag i väskan, legat ute i solen ett tag hur skönt som helst, dessutom hämtat cykeln hos lisa också, känner mig duktig, däremot mår min mage mindre bra, det känns att jag har festat i två dagar, magen är typ sur, men jag ska inte klaga jag mår ju hur bra som helst annars.

Lördag

usch vad trött jag är, gårdagskvällen var riktigt rolig faktiskt, men jag har som inte så mycket mer att säga ska i alla fall ut i solen ett tag tror jag och sen måste jag hämta min cykel hos lisa, tror jag kan ha kameran där också...


klassfest nr 2

Idag var det klass fest nr 2, sen blev det pentan son ´vanligt, nu ska jav sova god nattt

Gårdagskvällen

Gårdagskvällen spenderades i badhusparken tillsammans med några ur SP3E och många fler klasser, hade först inte tänkt dricka alls, men ändrade mig sedan och då blev det lite för mycket av det goda, jag tror bestämt jag hade bäst form på stället, aja kul hade jag, men av någon underlig anledning så var jag hemma redan halv 12, eller egentligen var det ingen underlig anledning utan det var för att annars hade jag ingen skjuts hem och jag skulle dessutom upp och jobba så det var bäst att sova tror jag, och fruktansvärt skönt var det att sova, idag mår jag prima och ska snart iväg och jobba

image101
Vi spelade Twister

Hemma en snabbis

Hemma en snabbis för att äta och dricka lite, grymt trött man blir av att stå ute i solen en hel dag, klockan 4 ska jag och frida befinna oss på Coop för att dela ut tidningar i en timme, sen blir det hem och duscha och sen vidare och träffa klassen skulle jag tro, måste bara få tag på någon först eftersom jag inte befann mig på skolan idag.

jaja nu ska jag äta, är vrålhungrig

jobb

snart ska jag och hämta upp frida, vi ska jobba idag, dela ut tidningar på stan, väldigt exklusivt, eller så inte men vi båda behöver pengar snabbt, och allt blir roligare när man gör det tillsammans, dock kommer jag troligtvis missa den prestigefyllda brännbollsmatchen mot MP3 idag, det är lite synd hade sett fram emot den, men jag får tagga upp för kvällens klassfest i stället, nu måste jag börja visa att jag också är en riktigt SP3E:are eftersom jag inte var med igår.

Sommarjogg

Har precis varit ute och sprungit och därefter avnjutit en god middag tillsammans med mamma och pappa, springturen gick faktiskt väldigt bra, känns som det håller på lossna, konditionen är på väg tillbaka och det känns underbart. Så nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag bege mig mot Milla för att se lite frusna män söker kärlek och Greys såklart, Och ja frida jag vet att du vill vrida nacken av mig när du läser detta, men jag tycker faktiskt det är kul att titta på, du får stå ut med det.

Stolt

Idag är jag stolt över mig själv, ibland måste man få vara det också, fått veta alla mina betyg och jag är så sjukt nöjd, spelar ingen roll vad jag fick men jag är grymt nöjd i vilket fall som helst för det var mycket bättre än jag väntade mig. Nu blir det att lägga sig i solen en liten stund.

En skön känsla

Just nu har jag en skön känsla i kroppen, när varenda muskel i kroppen är helt slut, men man har inte ont utan man är bara sådär härligt trött, så trött att man knappt vet om benen ska orka bära en de där 4 meterna som är bort till sängen. Självklart gör de det men känslan är helt underbar.

Kvällen har förutom träning innehållit Desperate Housewives och hör och häpna jag har städat mig igenom halva garderoben, jag är lite stolt över mig själv. Ska nog snart krypa i säng känner att det ska bli skönt med en tidig kväll, har inte blivit många på sista tiden även om jag tänkt det så har jag på något vis ändå hållt mig uppe, så nu ska jag göra slag i saken och sova.

Grillat

Har precis ätit grillat kött och italiensk potatissallad, så himla gott, nu är man mätt och glad, ska  iväg och träna senare också, tror det kommer vara grymt kul ikväll, jag bara känner det på mig. Men tills dess så ska jag fortsätta städa garderoben, det är så tråkigt, men måste verkligen rensa ut lite.

Ska försöka planera in allt som skall göras innan studenten också men vi får väl se hur länge jag har motivationen uppe, om jag känner mig själv rätt så lär det inte vara speciellt länge.

Kubbspelande

Klassdagen hos Mona var som väntat rolig, grillade hamburgare, snackade och spelade kubb, tyvärr förlorade mitt lag finalen, men eftersom jag är en sån god förlorare ( eller så inte) så glädjs jag åt vinnarna. I morgon börjar vi eventuellt med studentfirandet men tror jag ska vara nykter, ska kanske inte ens dit, tråkig som jag är, men har en massa och fixa så jag börjar nog på torsdag.  Då är det exakt en vecka kvar till studenten, det är med skräckblandad förtjusning som jag längtar, men först ska jag njuta av det som är kvar.


12.04 den 5 juni 2008 springer SP3E ut från strömbacka.

27 maj

Godmorgon!
Solen skiner, vilket gör mig glad i alla fall, frågan är bara hur varmt det är, om man ska ha långa eller korta byxor, jag får helt enkelt gå ut och känna efter. Idag ska vi som sagt till vår mentor Mona och umgås lite, vet egentligen inte vad vi ska göra, tror det blir kubbspel och liknande, men den som lever får se.

Ska cykla dit tillsammans med i alla fall Anna, kanske någon fler vi får se vilka som är hurtiga så ska vara hos henne halv tio, så jag har rätt gott om tid nu, vet egentligen inte alls vad jag ska hitta på tills dess, men det finns alltid något att göra.

en måndagskväll

Sverige vann, det kan man ju glädjas åt, spelet var ju dock inte speciellt bra, menmen så kan det vara huvudsaken de är på topp till EM säger jag. Det blev dock ingen garderobsstädning, utan kvällen tillbringades på soffan i stället, mycket skönare. Nu ska jag snart hoppa i säng så jag orkar med morgondagen, den ska spederas i Öjebyn hos Mona tillsammans med ingen mindre än SP3E.


Godnatt

Hemlagade köttbullar

känner att allt kretsar kring mat idag, men det är bara en sådan dag idag, åt i alla fall nyss hemlagade köttbullar, sjukt gott efter ett hårt träningspass, känner att jag kommer ha ont i hela kroppen i morgon. Nu ska jag snart ta tag i min garderob börja sortera vad som får följa med till stockholm och inte, men först ska jag se fotboll på Tv3, man kan ju inte missa en landskamp, även om det bara är träningsmatch, Garderoben får jag ta i halvtid.

Fika

Nu är man redan hemma, karin bjöd på fika på svenskan det var mumsigt och vi planerade lite mer inför studentveckan, kommer bli grymt kul, vi har även blivit utmanade av MP3 i brännboll så den matchen sker på torsdag, spännande,spännande. Annars har jag faktiskt oljat in garageporten åt mamma idag, snäll som jag är och nu ska jag laga lunch och slappa lite, blir inget solande, blåser för mycket och är regn i luften, tyvärr..

Ett tomt kylskåp

Bristen på frukost är just nu stor här hemma, undrar om resten av familjen åt upp det sista eller något, så nu sitter jag här och försöker komma på vad jag ska äta, knäckebröd utan pålägg är inte direkt någon höjdare, menmen annars får jag äta vanlig mat till frukost det löser sig alltid. Idag har jag som sagt bara en lektion där vi ska ha betygssnack så känns väldigt slappt måste jag säga. Därför ska jag hålla tummarna för att det är sol när jag kommer hem så jag kan lägga mig och sola, det vore underbart.

Stolthet och fördom

Suttit och sett på den filmen ikväll, dock jobbigt med alla reklampauser, men antar att man får stå ut med det när man ser film på TV.  Kände att jag var tvungen att se den, har varken sett filmen eller läst boken tidigare och alla säger ju att det är ett måste, den var faktiskt helt okej, även om det inte riktigt var min typ av film så var det helt klart gullig och Kiera Knightly är en helt underbar skådespelerska om man frågar mig.

Men nu är det dags för sängen.

Morsdag

Idag är det ju som sagt morsdag, middagen var underbart god och tårtan var om möjligt ännu godare, har dock lite ont i magen nu, blev för mycket av det goda. Borde egentligen städa men det tar jag i morgon, söndagar är vilodagar, eller hur är det nu egentligen? För mig brukar det vara pluggdag, men jag får hitta ett nytt söndagsintresse när det inte finns något mer plugg som måste göras.

Annars vill jag bara säga Grattis på Morsdag, världens bästa Mamma<3

image100

Sommarvärme

Idag har det faktiskt varit riktigt varmt här, legat ute och solat typ hela dagen, blev dock inte så mycket brunare, men vad gör det, det var underbart i alla fall. Varit på stugan tills nyss, det ger verkligen sommarkänslor, ligga på gräset och sola, ta en joggingtur i skogen, äta gott och bara må.

Dock bara hemma en snabbis ska iväg till mormor om ca tio min för morsdagsmiddag, mums så det är bäst jag skyndar mig.

Intresseklubben antecknar

Det blev som jag förutspådde, jag somnade på stört, men nu är vi pigga och glada! Jag ska nog snart börja bege mig hemmåt, måste nog packa lite, ska sova på stugan i natt, mysigt mysigt.
Intresseklubben kan även anteckna att igår blev jag klar med allt skolarbete så nu är det bara att ta det lungt och ha grymt kul med klassen de sista dagarna innan studenten, känns underbart.

Milla gjorde det igen.

Ikväll är det verkligen 2004, milla sov igenom istortsett hela filmen, as usual, hon är alltid så rolig att se film med, minns typ inte sist hon inte somnade, eller jo på bio håller hon sig faktiskt vaken, men annars är hennes standard replik
" Linn, vad har hänt, jag hänger inte med"
Det är faktiskt lite komiskt, för hon är så väl medveten om det så hon sa tidigare när vi såg på Talang;
"Fan vad bra jag är som inte somnat än"

så jaa vad ska man säga, allt är i sin ordning, och kvällen kommer troligtvis avslutas med att jag somnar på stört medan milla är pigg eftersom hon sovit och kommer därför bli lite små sur för att jag somnat mitt i en berättelse som hon håller på att berätta, då lovar jag, då är allt precis som det alltid har varit.

Barbie och Ben&Jerrys

Sitter hos milla just nu, middagen på bryggargatan var helt underbar som vanligt, blev en massa skitsnack och massvis med skratt som vanligt. Vi for till hemmakväll och hyrde en tjejfilm ( The weddingdate) och köpte både godis och Ben&Jerrys, allt för en perfekt tjejkväll. När vi kom hem till milla höll hennes mamma på städa ut deras boda inför flytten nästa vecka, så vi hittade en massa barbiedockor vilket blev en riktig nostalgi,  ibland skulle man vara 7 år igen.

Vi har nyss sett talang och nu ser vi på berg flyttar in, sen blir det att se filmen och vräka i sig av godsakerna, vi går tillbaka till 2004, då var detta ett vanligt inslag i mitt och millas liv

image99

Tjejkväll

Ikväll ska jag och milla ha en riktig tjejkväll, först ska vi ut och äta på Bryggargatan, sedan blir det nog film en massa skitsnack och sist men inte minst ska jag sova över på hennes soffa som jag bara älskar. Men först ska jag göra mig klar, kommer bli grymt skoj tror jag. Ha en bra fredag allihopa

Fixat

hittat en pressent till mamma nu, känns grymt skönt, men nu ska jag fortsätta läsa sagan om sune, ska prata barnböcker i skolan i morgon. Godnatt

Ett besök i cancerapparaten

Det var fruktansvärt skönt att sluta tidigt, kändes dock helt värdelöst att vara på skolan, Ams sa inget som man inte redan visste och jag fick inte redovisa på psykosocialt heller, så jag kunde lika gärna ha stannat i min säng, menmen sånt är livet. For i alla fall och solade efter skolan, det var så himla skönt, hann till och med somna i solariet.

Kom hem för typ en timme sen, så har varit ute och skrapat bort målafärg eftersom vi ska måla om garageporten, känner mig som värsta snälla dottern idag, dessutom har jag börjat leta en födelsedagspressent till mamma som fyller 50 år på studenten, dvs. den 5 juni.

Nu ska jag laga mig lite lunch och sen ska jag fortsätta skrapa..

redan morgon?

Att stiga upp den här tiden kändes väldigt jobbigt just nu... jag skulle helst vilja lägga mig under täcket och somna om. men tyvärr plikten kallar.

trötthet

oj vad trött jag är just nu, ska alldeles strax hoppa i säng, måste vara på skolan klockan 8, det var länge sen sist vi hade något så tidigt, men arbetsförmedlingen ska vara där och informera så jag tror det är bäst att vara där även om jag har ett jobb så är det nog nyttig fakta. Slutar ju ändå vid 10 i morgon så då kan jag sova när jag kommer hem, skönt. Ska försöka hinna sola i morgon också känner mig blek. Men nu blir det att förbereda morgondagens redovisning och sen sova.


Sov gott

Onsdagstradition

känner mig värsta hurtig idag, var nyss ute och sprang och tungt gick det, min kondis är inte på topp alls, men ska försöka komma ut och springa 2 ggr i veckan, men vi får se hur det går, känns som jag vill ha tillbaka kondisen som jag hade förrförra sommaren, den var riktigt bra, men då sprang jag ju typ 4 ggr i veckan också, att jag orkade. aja nu ska jag äta middag och duscha, sen blir det att fara till milla och se Greys som vanligt

En promenad

jag bara älskar att promenera det är så himla skönt, och man mår så gott efteråt, i vilket fall som helst så var det just vad jag och milla gjorde efter skolan idag, vi tog oss en promenad hem, det tar nästan en timme att gå hem från skolan, eller i alla fall 50 min så vi hann med rätt mycket skitsnack under tiden, riktigt mysigt och jag känner mig riktigt pigg nu också, men nu är det samma problem som alltid, jag har en massa tid över så jag ska nog se på lite vänner tror jag

image98

Det är sol och blå himmel

Nu är det äntligen sol och blå himmel efter den senaste veckans blåsiga regn/hagel väder, hoppas allt vänder nu, jag vill ha sommar! dock har värmen inte riktigt kommit än, men det är lite varmare idag än vad det varit de senaste dagarna i alla fall, så nu ska jag hålla tummarna för att sommaren är påväg, det är ju trots allt bara 15 dagar kvar till studenten.


Schemat för sommaren

Har äntligen fått mitt schema för sommaren, det var ändå helt okej, ska jobba endel men ändå inte konstant så det var ju skönt att ha lite lediga dagar, dock blir det inget PDOL för min del, kommer inte kunna åka hem den veckan, vilket var lite synd, men jag får tänka på alla pengar jag tjänar, jobbar alla dagar den veckan utom torsdagen.  Känns skönt att veta exakt vilka dagar man ska jobba, så nu kan jag börja planera sommaren på riktigt, för den börjar ju snart nu är det inte långt kvar alls.

men nu ska jag snart i väg till korpen för att träna lite med Emelie, så det är bäst jag skyndar mig.
Och Grattis igen Ida på födelsedagen

Disneykonsert

Idag var det disneykonsert på skolan, josse sjöng, och bra sjöng hon också, slutade egentligen vid halv tio men stannade kvar och tittade på den. Matte nationella fick vi även tillbaka, fick VG så jag var väldigt nöjd, just nu sitter jag och gör absolut ingenting, har en massa dötid, och det är inget bra på TV alls, så jag får väl försöka hitta på något att göra.

Bokat och klart.

Sådärja, nu är flygbiljetten till stockholm bokad, 14.05 söndagen den 8 juni lyfter jag från luleå, nu är det på riktigt om man säger så, känns dock som det är tusen saker jag måste hinna göra innan dess, och dessutom är det allt som ska göras och allt som man måste vara med på innan studenten, jag har inte tid till allting, vill hinna umgås en massa med Milla & Co innan jag far, samt familjen och Frida osv. Men så sant som det är sagt så kommer den mesta tiden spenderas med SP3E, och det är inte heller fy skam, det är faktiskt riktigt roligt men jag önskar ändå att jag hade mer tid.

I morgon är det den 20 maj, vilket innebär att SP3Es egen Classmate of the year Ida Svanborg fyller 19 år, Gäller att jag inte glömmer bort att gratta henne i morgon nu.

hårfärg

Färgat håret och toppat det också idag, kan säga att det behövdes, dock inga stora förändringar vill fortfarande ha långt hår på studenten, men sen kanske jag klipper av det, vi får se, hade i alla fall turen på min sida, ringde mamma när jag slutade och det visade sig att hon hade ett återbud vid 13.30 så jag tog min cykel och cyklade dit, jag bara älskar att bli ompysslad i håret. En annan rolig sak var att gunnel ringde idag och berättade att hon skulle komma upp på studenten, oj vad jag längtar har inte träffat henne på jättelänge, så det här kan man säga att har varit en bra dag än så länge.

Förslöad

Jag kan inte förstå att jag blivit så förslöad, tänkte vara hurtig i morse, så jag ställde klockan på nio för att fara ut och springa, men orkade jag stiga upp? nej inte det, utan jag stängde av väckarklockan och somnade om, vaknade för ett litet tag sen, det är helt sjukt. För två veckor sen tyckte jag att det var världens lyx att få sova till klockan nio på en vardag och nu tycker jag det är för tidigt att stiga upp, det är farligt att det börjar falla bort lektioner, hur ska jag orka ta mig upp till jobbet i sommar då måste jag stiga upp typ klockan 6, aja, det är ett senare problem egentligen ska jag vara glad att jag får sova ut för man orkar mer då.

nu ska jag äta en sjukt god frukost innan jag ska bege mig mot skolan.

image97
Frukt och bärsallad

Bodyguard

Haft en massa dötid idag som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med, det slutade med att jag gjorde just ingenting. Kvällen avslutades i alla fall med att se Bodyguard med Mamma och Pappa, faktiskt en riktigt bra film, tillhör en av de filmer som man bara måste ha sett. I morgon börjar vi 12.35 vilket gör att jag inte behöver stressa i säng utan kan ju faktiskt sova ut i morgon, underbart!

Bilder från gårdagen

image95
image96


jag bara älskar att min T-shirt sticker ut under kjolen, haha, men den bjuder jag på

Söndagssliten.

Gårdagen var händelserik, den innehöll en hel del drama, men den var ändå rätt skoj måste jag säga, sen höll vi knappt på ta oss hem, var väl hemma vid fyra tiden, och då satte vi oss i mitt kök och åt upp det vill skulle ha till frukost, smarta tjejer vi är, Angelica kom också och gjorde oss sällskap, jag somnade nog på stört skulle jag tro, medan lisa och angelica låg vakna och pratade en stund. Morgonen var nog desto roligare, underhöll oss med att titta i gamla skolkataloger och denna konversation ägde rum.

Lisa- Haha, titta vad geekig han ser ut
Jag- Haha, joo, han var geekig på den tiden
Angelica- Alltså vad menas med Geekig egentligen?
L&J- Hahha, va? vet du inte vad Geek är på engelska?
A- oj, jag trodde det var nå pitemål som typ lejd.

Haha, så kan det gå när man inte tänker efter.

Lördag

Jahapp, bara så alla vet så är det Lisa från Skell som skriver.
Jag är och hälsar på Linn och släkt nu i helgen här i Piteå. Känns alldeles ypperligt trevligt!!! :) Var ett tag sedan jag träffade Linn, typ 2 månader sen!!!!! Så det var verkligen på tiden. Det är lite blandade känslor nu när jag vet att hon flyttar till Sthlm om mindre än 1 månad...  ! Linn är verkligen en av mina bästa kompisar och vi brukar alltid tillbringa somrarna tillsammans... Så självklart kommer det bli tomt utan henne.. Men samtidigt är jag jätteglad för hennes skull att hon får den här chansen att prova nått nytt ! :) Hon får dock räkna med att jag kommer och hälsar på så fort jag är ledig från jobbet :) tihi!

Jaa, annars så har jag och Linn just kommit hem från en shoppingrunda. Konstigt nog så lyckas jag alltid storshoppa när jag går på stan med Linn! 
 I kväll ska vi laga en goood middag och sen ska vi festa så jag tror det kommer bli en toppen kväll!!


HARE SÅ BRA!! 
/ Lisa :)   


17 maj

Idag är det folkfest i Norge, dock inte i sverige, här är det knäpp tyst för tillfället, Lisa sover som en stock och jag är jätte pigg, men sånt är livet, solen skiner i alla fall så det ska jag vara glad för!  Jag har typ fortfarande ont i magen sen allt godis i går, men det hoppas jag går över snart. Jag ska i alla fall snart väcka lisa så vi hinner på stan och så att vi sen hinner till frida och sen vidare till petter, tror det kommer bli en kul lördag, lite fest kan man ju få trots att man inte bor i Norge!

slapparkväll

ikväll har jag och lisa haft en slappar kväll med film och godis, filmen var tydligen bra enligt lisa, själv så somnade jag några gånger och vet knappt vad den handlade om, men sånt är livet. Snart blir det nog sängen för oss, ska ladda för en dag på stan i morgon och sen blire fest på kvällen, petter fyller år.

Kan någon informera mig tack?

Visade sig när jag kom till skolan att jag inte hade någon lektion 10 över tio, utan börjar 12.25, så nu har jag varit på skolan i onödan sedan kvart över nio, mitt humör är inte alls på topp. Som tur var så hade Sofie hål från 10 så jag har haft någon att umgås med. Nu ska vi bara lyckas hitta en timme till att fördriva tid på...

Ibland ogillar jag busstiderna.

extra sovmorgon idag, börjar inte förens 10 över 10, riktigt skönt, tyvärr så måste jag åka med 08.50 bussen eftersom att bussarna har uppehåll mellan nio och tio, lite jobbigt, hade först tänkt cykla, men eftersom jag ska på stan med Frida och Lisa efterskolan och sen direkt till Trollis med Lisa så skulle cykeln bli kvar i stan hela helgen och det är inte så smart med tanke på stöldrisken, så jag får helt enkelt sitta på skolan en timme och göra ingenting, lägga mig i en soffa och lyssna på bra musik och kanske sova ett litet tag, det får vi se, nej nu ska jag äta göra mig klar och hoppas på att solen håller i sig hela dagen och att vi slipper hagelstormar, snälla låt oss slippa det är ju 16 maj!


Bloggen kruppar som vanligt

varit något tjaffs med min blogg igen inte gått att logga in, men sånt är livet, idag har jag i alla fall städat och mamma är nöjd, så då är jag nöjd, annars har jag använt mina cyckelmuskler väl idag, inte nog med att jag cyklade fram och tillbaka till skolan, nej pappa var försenad från jobbet så jag fick cykla till Korpen för att gå på ett spinningpass och sedan cykla hem. Det enda som fick mig att orka mig upp för mördarbacken på hemvägen var att jag visste att vi skulle äta palt, oj så gott det var, det var värt alla cykelturer faktiskt, är man en sann pitebo så är man.

I morgon är det fredag vilket innebär helg, men också att Lisa kommer hit, ska bli roligt har inte träffat henne på länge, kommer nog också bli sista gången innan jag flyttar, så vi ska nog gå på stan i morgon och sen bara vara i trollis och slappa. På lördag funderar vi på att festa med frida, men vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag hoppa i duschen och sen se någon film hade jag tänkt.

städning

Solen var inte riktigt på min sida, hann inte mer än hoppa upp på cykeln innan det började snöa/hagla och hela jag var blöt när jag kom fram till skolan, naturligtvis kom solen fram igen så fort jag var framme, just my luck.  Som tur var höll den sig framme när jag cyklade hem igen, så lite tur hade jag allt. Nej nu ska jag fortsätta med städandet, håller på sortera ut hela rummet eftersom min lillasyster ska få det till hösten och jag vet inte när jag kommer hem från stockholm så att det är bäst att börja redan nu, så enkelt är det!

Skräcken

att vakna upp av att höra hur någon lever om i huset, typ rotar runt  vid nio på morgonen när man vet att ingen annan än en själv borde vara hemma är ganska bra skräckupplevelse, trodde seriöst att vi hade inbrott, smög mig upp hur sängen letade efter något att kunna försvara mig med, men det bästa jag hittade var en flaska med hårspray, inte så skräckinjagande, ivilket fall som helst så smög jag ner för trappen och in i garaget där ljudet kom ifrån, och tack och lov så var det inget inbrott utan min mormor som letade efter krattorna, hon tänkte vara snäll och kratta gården åt mamma och pappa, så nu är jag lättad, men kan kan säga att adrenalinet fick minsann åka runt i kroppen denna morgon.

Skolan börjar inte förens om en timme, så eftersom att jag har så god tid och det är soligt ska jag cykla idag, men innan dess blir det frukost.

René Descartes

Om denna man har jag idag skrivit färdigt ett filosofiarbete, det var inte kul kan jag tala om, utan riktig plågsamt att läsa sig igenom alla dessa filosofiska texter, men jag måste säga att jag är imponerad av honom i alla fall. Och han tillhör också denna skala av människor som blivit uppskattad efrer hans död, lite synd att så många inte får uppleva att folk uppskattar dem, denna man var snarare hatad av alla i Holland men omtyckt av vår drottning Kristina så bara därför ska jag bjuda på en smickrande bild på mannen i fråga och sen ska jag sova,  tack och hej

image94

Fredagskänsla

Idag lyser faktiskt solen, även om inte värmen är på topp. Religionsprovet vill jag helst inte tala om, gick sådär, svårt med muntliga prov tycker jag, men nu är det i alla fall bortgjort. Hade endast religion och psykologi idag, vilket var skönt, så det blev en promenad hem sedan med milla och när jag kom hem tog jag en powernap och nu ska jag snart ta tag i filosofin, ska bli underbart när allting är klart.

Jag har i vilket fall som helst gått omkring med en fredagskänsla hela dagen, sa till och med trevlig helg när jag for från skolan, men snäll som vissa är så upplyste de mig om att det var onsdag, så jag får vänta några dagar till på den efterlängtade helgen.

bråttom

Beslutat mig för att åka tidigare till skolan så jag hinner läsa igenom de glömda anteckningarna innan provet, nej nu måste jag rusa, ska till bussen!

smart linn,smart.

Glömt mina religionsanteckningar i skåpet och har prov i morgon, det bådar inte gott, aja jag får göra mitt bästa. Kvällen har först tillbringats på korpen med lite träning och sedan hos milla med desperate housewives eftersom hon, emma, maria och cecilia åker till stockholm i morgon, oboy vad jag kommer sakna dom, synd att jag inte fick träffa de andra också, men jag antar att de hade fullt upp med att packa.

Nej åter till hinduismen.

fyra årstider på en dag.

Jag tror jag blir knäpp på moder natur, vädret är heltknäppt, dagen började med storm, sedan hagel, för att sedan bli varmt och soligt, plötsligt började det snöa, sedan hagla igen för att sedan återgå till sol. Ja, vad säger man? Det var som att ha höst,vinter,vår,sommar på en enda dag. Hoppas att solen är den som beslutar sig för att stanna.

Hagel

Endast en lektion idag också mellan 10.50-11.30, oj vad underbart när lektionerna börjar falla bort, efter skolan gick jag,josse och anna och köpte biljetter till Toxic på studenten, känns skönt att ha gjort bort det. Sedan for jag och solade, känner att jag vill ha lite färg på studenten eftersom man inte verkar kunna få det naturligt här uppe just nu, kallt och dessutom haglar det, jippi. Det är dessa dagar som jag verkligen längtar till stockholm

Namnsdag

Kvinnonamnet Linn är en kortform av Linnea (namn) Linnea eller Linda.Namnet är mycket ovanligt bland kvinnor över 30 år, mindre än 100 personer av dessa bär namnet. Däremot finns över 5000 flickor födda på 1990-talet som heter Linn. Kanske är det Liv Ullmans och Ingmar Bergmans dotter som är orsaken till modevågen.31 december 2005 fanns det totalt 12 210 personer i Sverige med namnet,varav 9 642 med det som tilltalsnamn.År 2003 fick 517 flickor namnet, varav 397 fick det som tilltalsnamn.Namnsdag: 13 maj, (1993-2000: 20 juni).

Grattis till mig själv, haha, blev väckt för ett tag sen av ett sms där det stod; Grattis! Hade glömt bort det själv.

Ta sig tid att stanna upp.

oj vad jag älskar musik alltså, jag kan sitta i bara timmar och lyssna, att få vandra bort ett tag från allt som borde göras, så som filosofi och religion, men jag ska ta tag i det om ett tag först ska jag bara lyssna lite mer. Mina tre favoriter just nu är faktiskt

*Song in my head- sherwood
*Zzyx Rd-Stone sour
*Time to talk-Open Hand

ibland behöver man stanna upp i vardagen och bara andas.


som ett gammalt par.

Skoldagen idag var knappt att prata om, Berit bjöd på fika sen fick vi åka hem, skönt. Efter skolan for jag och frida till acusticum för att lämna alla säsonger av sex and the city till OMY, eftersom vi faktiskt håller våra fylle löften, så nu ska i alla fall markus ta sig igen alla säsonger och förhoppningsvis övertalar han resten av gänget, men det återstår att se, han blev lite häpen när vi tittade förbi, han trodde nog vi glömt bort det. På vägen hem så insåg jag och frida att vi umgåtts för mycket vi tänker till och med likadant

L- Jag orkade inte plugga i går, så jag såg film i stället
F- jo samma här
L- jag såg den där 27 dresses.
F- VA? det gjorde jag också, herregud linn vi är som ett gammalt par som tänker likadant, haha

Filmmys

med mamma och pappa, inte ofta det händer, riktigt skönt, har även hunnit med att göra lite filosofi, så jag har inte bara slappat idag, insåg precis också att jag bara har en lektion i morgon, går mellan 13.20-14.00. snacka om slappt, så i morgon ska jag sova ut och dessutom cykla till skolan om det inte regnar förstås. Nej, nu åter till filmen

så var det söndag igen.

vilket betyder plugg dag, känner mig lite sliten efter gårdagen men ska snart ta tag i lite filosofiplugg, ska skriva ett arbete och René Decartes, inte alls sugen att göra det, men det måste göras. Men först ska jag lägga på soffan och äta lite glass så jag får lite mer energi, kanske ska försöka orka städa mitt rum också.

Bjuder på en bild från igår

image93

Jag och frida på norrmalmia

Elaka

nyss hemkommen från en kul kväll till att börja med som faktiskt slutade i ångest, brukar aldrig hända mig, men någon gång ska vara den första. I alla fall så har jag insett att jag och frida är kaxiga,arroganta och rent av elaka när vi är fulla, vi lyckades till och med göra folk ledsna, jag känner mig inte så glad över det. säger förlåt fast människan inte ens läser men det känns bättre elakt av oss att tracka ner på en människa vi inte ens känner.
Nu ska jag sova.


Hos Frida

nu sitter jag hemma hos frida, vi har precis lyckats välja dagens outfit och humöret börjar bli på topp, vi ska snart börja dricka lite och kanske laga lite mat också, tagget är i alla fall på topp och jag hoppas på en lyckad kväll, fast det vet jag redan att det bli för jag och frida har alltid kul! Ha en bra lördag allihopa.

image92

Jag och frida i vintras

What happens in Vegas

Blev ändrade planer igår, vi for på bio och såg What happens in Vegas, tyckte den var riktigt rolig faktiskt, bästa filmen jag sett på bio på länge! Efter bion gjorde vi inte alls mycket, Milla och Maria höll mig sällskap tills jag skulle hämta pappa och sen blev det att sova. Ikväll blir det fest, det var faktiskt länge sen nu, ska bli riktigt kul, men först ska jag och frida på stan, fast inte än, först ska jag ägna någon timme åt skolarbete och kanske ta en promenad eller något också, vi får helt enkelt se vad jag hinner med.

Solen har hittat tillbaka

äntligen är det sol i Piteå igen, har varit en riktigt skön dag, började med att cykla till skolan, man känner sig faktiskt piggare då än när man åker buss, sen blev det matte C Nationella, det vill jag helst glömma, kändes inte alls lika bra som det brukar göra, jag brukar vara bra på matte, men sånt är livet, bara att hålla tummarna nu. Var färdig vid 11 så jag letade rätt på Emma och Milla och åt lite lunch på skolan innan det bar vidare på stan, hade tänkt hitta en kjol och en kavaj, men icket. Kom dock hem med ännu ett par skor, så kan det vara ibland, med de var faktiskt billiga. Jag och Milla lämnade de andra i stan och tog cyklarna hem, så nu sitter jag och väntar på att mamma ska sluta, vi ska åka ut på stugan, mysigt värre, senare ikväll ska jag i väg och grilla med tjejerna och kvällen lär avslutas med att vara fyllechaffis åt pappa, de har fest med jobbet ikväll, känns som en perfekt fredag faktiskt.

image91

4 skoparet på en vecka, ojoj, nu måste jag lugna ner mig

Glädjeruset har lagt sig.

Och jag ser fortfarade fram emot det lika mycket, men jag har börjat inse hur mycket jag kommer sakna vissa människor, men så kommer det alltid vara, jag kommer säkert bli mer och mer nostalgisk ju närmare det kommer, men man ska passa på medan man är ung att testa olika saker, trivs jag inte så är det bara att åka hem, nu ska jag iallafall ta vara på den här sista månaden av skola, Piteå och bara njuta av allt det bra som finns.

Men först ska jag klara av ett nationellt prov i Matte C i morgon, kommer drömma om derivata och linjenekvation och lite geometrisk summa osv.

God natt

Världens bästa dag?

Jag går omkring med ett lyckorus, fick nyss ett samtal från lidingö där hon säger att jag fått jobbet, så jag flyttar till sthlm den 8 juni, fyfan så jävla kul!  En ny cykel och ett jobb, kan det bli bättre? Sommaren är i alla fall räddad, och förhoppningsvis kan jag få jobba kvar till hösten och flytta ner permanent, men det får tiden avgöra.

JAG ÄR GLAD

Ny cykel!

image90

Fått en ny cykel idag, den är helt underbar att cykla på,ska verkligen börja cykla oftare, det är riktigt skönt, den har dessutom små blommor på sig, hur fint som helst, dock syns inte dom på bilden. I alla fall är jag hel nöjd, nu kan man minsann ta sig fram utan bil, nej nu ska jag laga lite lunch och sen sätta mig ner med lite matte C, det är nationella i morgon som gäller, så det är bäst att repetera lite grann. Sen ska jag nog ut och cykla lite om det bara vill sluta regna

En morgon i maj

uppe tidigt idag, tänkte faktiskt åka till skolan så jag är där vid 8, egentligen får vi jobba hemma på första lektionen idag, men jag har varit hemma och jobbat de senaste veckorna, så jag tänkte faktiskt åka dit och visa att jag lever. För då kan jag jobba hemma i morgon då det är fredag, ibland är jag smart.  Nej nu ska jag slänga på mig nå kläder och kila till bussen!

Promenad

varit ute på en timmes promenad med milla idag, eller det var några timmar sen, riktigt skönt och en massa surr, precis som det ska vara, sen blev det att titta lite på Frusna män söker kärlek, måste säga att norrlänska låter mycket fulare på TV, pratar vi verkligen sådär? ja det är frågan. Kvällen avslutades med Greys och sällskap från maria, emma och även peter tittade förbi, en lugn och skön onsdagkväll, i morgon ska jag ta tag i plugget, nu har jag vilat upp mig.

Äntligen över!

Nu är man äntligen klar med svenska B kursen, även med rättskunskap och Internationell Ekonomi, det känns grymt skönt, nu är det bara att fokusera de sista veckorna. Talet gick i vilket fall som helst helt okej, alla var grymt duktiga.

God morgon

eller vad man ska säga. Idag är det svenska B nationella-TALET som gäller, har skrivit det klart i alla fall, men är inte så säker på att jag kan det, får sitta och nöta det på bussen till skolan. Annars hade jag lyckats tappa bort mitt papper om hur  man skriver PM, men som tur var skulle lisa ta med det till skolan så jag hinner skriva det på lunchen eftersom vi har svenska sista timmen idag, skönt.

Min kärlek

känner att jag bara blev tvungen att lägga upp en bild på mina rosa skor, jag bara älskar dom!

image89

En ordentlig uppdatering..

Bloggen verkar ha kruppat i några dagar nu, så nu tänkte jag att det var dags för en ordentlig uppdatering om stockholm/Uppsala. Det var som vanligt helt underbart, börjde onsdagen med att åka på anställningsintervju på Lidingö, gick helt okej, så nu är det bara att hålla tummarna för att jag får jobbet. Sen bar det i alla fall av till uppsala för en underbar middag med släkten, kvällen avslutades vid hemma hos lina och mathias efter att oscar kastat napparna i majbrasan, nu är han stora killen.

Torsdagen spederades i vendel för att springa Ottarsloppet, en liten släktutmaning eller vad man ska kalla det, det var dock inte så många som ställde upp från min släkt i år av diverse anledningar, gick helt okej för mig i alla fall. Efter det bar det vidare till vallentuna, där kvällen avslutades med en god middag.

Fredagen steg vi upp tidigt för att åka till stadshuskajen och ta båten ut till Birka. På Birka tittade vi på det som fannas kvar av den gamla vikingastaden, vilket inte var så mycket, men guiden var riktigt bra, synd bara att det var så dåligt väder så att man frös hela tiden. När vi kom tillbaka till stockholm gick jag, mamma och pappa en stund på stan lyckades hitta en studentklänning på sisters så det känns skönt att ha den avklarad i alla fall.

Lördagen tillbringades först på stan, fyndade två par ballerina skor, och ett par rosa pumps till studenten, blev helt kär i de skorna alltså, de var perfekta. så enkelt var det. Köpte även två tröjor. Resten av dagen och kvällen spenderades på Gröna Lund med hela tjocka släkten, en massa karusell åkande, en femkamp där jag blev bästa tjej, och en fruktansvärt god middag på kryddhyllan.

Söndagen började med en tur till IP med lite promenad och lite jogging, sen låg jag endast i solen och njöt tills det var dags att åka hem. Hemma regnade det, så det var mindre skönt, men en helt underbar helg.

image88

Jag och Oscar påväg till majbrasan