En låst axel.

Jag har fruktansvärt ont i min axel, fast smärtan är betydligt mindre nu motför tidigare idag, den var helt låst kunde inte röra den över huvudtaget, men efter 3 massager och x antal muskelknutar mindre så börjar jag kunna röra mig hyffsat normalt.  Men jag ska inte klaga, det är ju fredag, och jag är lika död som alla andra fredagar, kommer väl med nöd och näppe kunna hålla mig vaken tills röstningen i Idol är slut, men det är så det ska vara. Kommer vara piggare i morgon och då får vi se vad jag hittar på, säkert något i alla fall, beror väl lite på axeln.

Nej nu ska jag fortsätta dricka lite vin  & äta godsaker med resten av sällskapet, en perfekt fredag.

Födelsedag & lata dagar

Igår fyllde jag då 19 år, vart försvann det här året? Minns 18 års dagen som det var igår, året har varit fyllt av både positiva och negativa saker, framgångar och motgångar. Precis som alla andra år, men detta året har varit långt i från alla andra så är det bara. Firade inte speciellt mycket alls igår, utan blev bara en god middag & lite tårta, resten av firandet blir nästa vecka när mina föräldrar kommer hit, mysigt.

Annars har jag legat på latsidan i några dagar nu, kännt mig trött och hängig, men det börjar bli bättre nu, så i morgon ska jag ta upp träningen igen.

Välkommen tillbaka från spanien Frida
och tack alla för alla gratulationer igår.

Helgen

Nu är det söndag igen, känner mig betydligt piggare än förra söndagen i alla fall.
Helgen har varit lugn, bara mys och god middag i fredags, hade inget humör för att umgås med någon överhuvudtaget pga visa anledningar.

Igår var det först jobb som gällde, riktigt kul faktiskt, sen blev det en helt underbar middag innan grannarna kom över och drack vin och åt diverse godsaker, en lugn och skön helg helt enkelt. Idag ska jag försöka orka palla mig iväg till IP för att springa, men vi får väl se om motivationen infinner sig, sen ska jag nog träffa sofia och försöka reda ut allt som varit de senaste månaderna. Kvällen ska avslutas med bakning, jag och minna ska börja baka tårta till på tisdag då jag fyller år, ialla fall så ska vi baka tårtbotten.

Ha en bra söndag alla, nu ska jag kila vidare

rensa huvudet

jag har alldeles för mycket tankar i huvudet just nu, måste ta en promenad och rensa tankarna lite, tror jag håller på bli knäpp.

En ledig helg!

Det är lördag och jag är LEDIG, hör och häpna! Det känns helt underbart att vara ledig efter att ha jobbat tolv dagar i rad.
Dock var jag riktigt trött igår kväll så den tillbringades bara hemma med god mat och gott vin, lite TV blev det också, men gick och la mig rätt tidigt.

Idag sov jag ut ändå till 09.30, kanske inte låter så länge men för mig så är det riktigt länge nuförtiden. Väckte även Minna och vi begav oss ner till gymmet för att köra ett pass stepintervall, en bra start på dagen, man kommer verkligen igång då. Sen var det bara att traska hem i regnet för att äta lite frukost/lunch innan jag skulle ta tag i städningen som jag skjutit på i två veckor nu, men nu är det avklarat, fyfan vad jag är bra. Vi belönade oss själva med lite blåbärsbullar, en lördagsfika sitter aldrig fel.

Nu sitter jag här nyduschad och funderar på vad jag ska hitta på ikväll om jag ska orka festa eller om det ska bli en lugn hemmakväll, vi får helt enkelt se hur jag känner efter middagen. Minna ska iväg på blinddate så jag får inget sällskap av henne i alla fall.

Ha en underbar lördag allihopa

( Till Lisa; Jag åker hem den 23:e, när kommer du hem? ring mig någon dag.)

Btw; har fortfarande inte kommit mig för att köpa en ny kamera så därför finns det inga bilder, sorry.

7 dagar gjorda, 5 kvar.

nu har jag jobbar 7 av mina 12 dagar i rad och jag börjar bli rätt trött faktiskt, känner att jag varit duktig som sprungit omkring i detta regn och rusk så nu sitter jag och smaskar i mig lite godis och väntar på att någon film ska börja på TV sen blir det film.

Kanelbullensdag

och jag sitter här med en stor godispåse, det passar ju bra. Har faktiskt inte ätit en enda kanelbulle idag, men så kan det vara. Kanske blir en i kväll det får vi se, annars ska vi fira med godmiddag idag att min farbror blivit delägarer i ett företag så jag längtar efter maten, får se till att inte äta för mycket godis innan då lär jag inte orka så mycket.

Annars händer inte mkt alls, jobb i morgon

Lägenhetsvisning

Ikväll ska jag iväg och titta på en lägenhet, hoppas den är fin och om den är det, hoppas jag att jag får den också, men nu ska jag äta lite middag och sen ska jag bege mig ut i regnet så jag hinner dit i tid.