Blandade känslor

Jag är hur glad som helst för att få åka till stockholm, ska bli underbart, men jag vet att en viss person här hemma behöver mig mer just nu, så hade det gått hade jag stannat hemma för hennes skull faktiskt, men jag får försöka vara hemma samtidigt som jag är borta, tur att det finns telefon. Nu är jag i alla fall färdigpackad, funderar på krypa till sängs så man är pigg i morgon, Ha en bra valborgs allihopa, lär inte bli så mycket bloggande i huvudstaden och Uppsala.

Slapp dag.

Dagen började inte så bra, missade bussen så jag kom en halvtimme försent, men sånt är livet, den slutade desto bättre fick jobba hemma på rättskunskapen, vilket innebar att jag fick sluta 11.30 i stället för 14.30, det tackar jag för, kan behöva tiden till att packa, men först ska jag ta en power nap och sen en promenad i solen som äntligen vill titta fram, sen ska jag ta tag i alla måsten.. så som packning och städning.

ont i magen

oj, så gott fika det var, men det blev lite för mycket av det goda, mår faktiskt lite illa nu, men sånt man får ta. Emma blev i alla fall nöjd över pressenten, så det känns bra, vi gav henne ett navelsmycke och en väska. Egentligen borde jag plugga lite nu, men det orkar jag verkligen inte så jag får ta det i morgon. Ska nog börja att packa i stället så slipper det bli panik i morgon. så får det bli

Snart blir det kalas.

Ska snart bege mig till emma för att fira henne, har precis slagit in paketet, inte det vackraste man sett, men det är ju tanken och innehållet som räknas. En liten fågel vid namn peter viskade även i mitt öra i dag att det skulle bjudas på hans och emmas misslyckade chokladbollar, känner suget redan, trots att de tydligen är misslyckade.
Blev ingen träning för mig idag, känns konstigt eftersom det är måndag, men jag far hellre till emma och fikar. Får träna i morgon i stället. Och på Onsdag åker jag till stockholm, jag längtar, blir typ släktträff osv. ska även på en anställningsintervju, börjar bli lite smått nervös. Men det är så det ska vara. nej nu ska jag nog börja bege mig.

Grattis på 18 årsdagen Ems!

Idag fyller emma 18 år, grattis vännen! så ikväll blir det att fara till henne och säga grattis, hoppas jag stöter på henne på skolan också eftersom jag inte har några pengar på mobilen så jag kan inte ens skicka ett gratis sms, får se om jag hittar mammas telefon eller något, jag insåg i alla fall precis att jag blivit snabb på morgonen, steg upp klockan 8 och är redan klar och bussen går inte förens om en halvtimme, så nu får jag väl försöka hitta något att höra i stället.

image87

GRATTIS !

fyfan vad skönt.

nu är jag klar med psykologin och internationell Ekonomi, känns helt underbart alltså, om jag bara kan skriva klart svenska talet i morgon så kan jag verkligen ha lov med gott samvete sedan, det var lätt värt att ha en hemma helg för att få bortgjort lite skolarbete så man inte tvingas att jobba ihjäl sig sedan, fast det kommer jag typ behöva ändå, men nu ska jag i alla fall njuta, ta mig en glass och slå på en film för det är jag faktiskt värd.

Segern är vår, segern är vår!

4-2 slutade matchen, till storfors fördel, dvs syrrans lag, de spelade grymt bra för att vara första matchen för säsongen, blev lite grötigt osv men det får man räkna med, dessutom fick man fika, så det var lätt värt att följa med, känner mig dock väldigt trött nu så ska nog ta en powernap innan jag far och städar på mammas jobb, men först blir det lite mat så man inte svälter ihjäl innan kalaset.

Uppe med tuppen?

njae inte riktigt, men steg upp vid halv nio, det är i alla fall en tidigt söndagsmorgon för mig, kan bero på att jag somnade rätt tidigt, snart bär det av mot sunderbyn för att titta på fotboll, jag hoppas att det är lika soligt där som det är här, då kanske man får lite färg, det vore toppen! Senare ikväll blir det Jobb och sen kalas i svensbyn, morbror och moster har fyllt år, längtar redan efter smörgåstårtan.

kulglass

stan var riktigt trevligt gick omkring och bara pratade och tittade runt osv. Avslutade på Café Pite med kulglass, hur gott som helst, jag har nog inte ätit det sen förra sommaren. Melon är nog min favoritsmak skulle jag tro, har även varit ute och sprungit, måste ju försöka komma i form till på torsdag då kusin Lina och Mamma har utmanat mig på tävling 5 km, då kan man ju inte vara hur dålig som helt, så nu blir det duschen sen ska jag hjälpa till och laga lite mat, blir ju som sagt mysig familjemiddag ikväll och i morgon vid 10 bär det av till Sunderbyn för att se lillasyster spela fotboll, ska bli riktigt kul de har blivit så duktiga !


Stan nästa!

Ska strax bege mig för att hämta upp Maria och sen Milla för en runda på stan, ska bli riktigt trevligt även om det brukar gå fort att göra stan i Pite, men ändå vi kommer nog kunna fördriva nån timme i alla fall. ska bli skönt att komma bort från allt plugg ett tag, men ska bli skönt när allt är över så man bara kan slappa det vore underbart.

Ikväll blir det i alla fall familjemiddag och sen spelkväll eller något skulle jag tro, vi är ju faktiskt alla samlade ikväll, det har nog inte hänt sen julafton tror jag.

nej nu blir det stan!

Still Friday

timmarna går långsamt när man har tråkigt, såg i alla fall solstorm med mamma och pappa, den var faktiskt helt okej. Hade faktiskt så lite att göra sen så att jag skrev två sidor psykologi, nu är det illa, jag börjar bli pluggis på hög nivå, haha jaja ju fortare jag gör det, desto mer fritid får jag sen. Jag har fortfarande inget att göra så nu sitter jag här och skriver ett totalt onödigt inlägg i stället. hade tänkt gå upp på vindan och leta barnböcker eftersom vi ska läsa det i skolan men insåg att jag faktiskt inte ville klättra upp dit så här sent, det tar jag i morgon så får det bli!

image47

Ge mig en sommar i stockholm, snälla!

Hemmakväll.

riktigt skönt, blev dock ingen fin middag eftersom moa helt plötsligt skulle iväg på kalas men jag, mamma & pappa åt lite ost och kex och drack lite vin, riktigt mysigt att bara sitta och umgås med dem ett tag, har även hunnit med att skriva klart IE arbetet idag, så nu har jag det ur världen i alla fall. Nu blir det film och efterätt och sen sova hyffsat tidigt hade jag tänkt, blir stan men Milla i morgon + en massa plugg. Men jag får tänka positivt endast  några dagar kvar till sthlm, åker onsdag morgon,  jag längtar!

Religion nästa.

jag ska strax till bussen, religion är det som gäller, tror vi slitar 1 idag i stället för halv 4, jippi! Nej nu ska jag borsta tänderna och sen sticka.

motivationsbrist

ingen motivation alls till att plugga, så tror jag ska se en film i stället och sen sova, får plugga på söndag eller  något, söndagar gör man ändå inget på. Städat har jag också gjort idag, mamma var riktigt nöjd så det känns bra. Nu ska jag bara hålla tummarna för att det är sol hela helgen så man kan sitta ute och grilla och bara njuta, dessutom kanske den sista snön smälter bort snart då också.

soligt

Helt underbart vårväder ute, suttit i solen i två timmar och druckit Juice och läst lite filosofi, till och med filosofi kan bli lite intressant när det är så fint väder, man kan ju hoppas på att man fått lite färg också, alltid härligt att känna sig lite brun. Nu ska jag i alla fall städa har lovat mamma att städa mitt rum för en gångs skull och se så får jag se vad jag hittar på, i morgon är det i alla fall fredag, vilket känns ännu bättre, vi ska äta extra god familjemiddag i morgon, jag längtar redan. Men först ska jag ta mig igenom den här dagen och skoldagen i morgon!

Utvilad

har sovit typ 11 timmar nu, riktigt skönt, trodde att vi hade hemstudier första lektionen idag och därmed började halv elva, men så fel man kan ha, frida ringde och väckte mig vid 8 och frågade vart jag var, vi skulle tydligen se film, men jag strutade faktiskt i det och somnade om, förhoppningsvis kan man låna hem filmen eller någonting, annars tror jag inte den var så viktig med tanke på att vi bara har ett arbete kvar i ämnet så. Men nu blir det frukost, sen endast en lektion, Filosofi med Björn, sen ska man hem igen älskar torsdagar!

Duktig

Känner mig riktigt duktig varit ute och sprungit en mil, vet inte om det hänt någon gång förut, det gick inte fort men jag tog mig runt så jag är nöjd. Nu ska jag snart i väg till milla för att umgås och såklart se Greys, det är ju faktiskt onsdag! Jag känner mig riktigt glad idag, vet ej varför

10 sidor senare

Nationella gick bra kändes det som, jag brukar inte vara en sån som presterar bra under press med kändes som jag faktiskt fick ner några riktigt vettiga saker på pappret, hela 10 sidor blev det. Hur språket blev är en annan femma, man blir så blind när man skrivit någonting själv så det är svårt att se felen. Men nu är det gjort så det är bara att hålla tummarna för att man får ett bra betyg. Annars blev det alldeles för mycket godis, jag har ont i magen men det var det nästan värt för det var grymt gott. Nu ska jag lägga mig på soffan ett tag och sen ska jag nog ta tag i psykologiarbetet.


Svenska B nationella.

Snart bär det av till skolan, sitter och väntar på att Ida ska hämta upp mig, vi beslutade oss för att åka tidigt för vi vill absolut inte komma försent, ska förbi coop också så ida och lisa kan köpa lite godis, jag gjorde bort det redan igår och jag har faktiskt lyckats spara det också, Nej nu ska jag fylla en vattenflaska och leta rätt på penna och sudd.

30

Svenska Natonella i morgon, inte alls sugen på att skriva i fem timmar, men sånt är livet, skönt att få sluta efter åt i alla fall, ska försöka läsa igenom texthäftet ikväll i alla fall, funderar även på att fara till ica och köpa lite godis att ha i morgon så man orkar koncentrera sig. Men idag är det tisdag och fortfarande lika strålande väder som det varit nu i en vecka, jag älskar det! att jag dessutom fått ha bilen i två dagar nu gör mitt humör ännu bättre, slippa passa bussar och kunna sova längre på morgonen gör faktiskt att man har mer ork, jag förstår inte hur man orkade när man inte hade körtkort alltså, man blir helt enkelt lat av det.

Idag är det även endast 30 SKOLdagar kvar till studenten, oj vad jag längtar. Men nu ska jag ta mig något i magen och sen blir det att åka i väg och träna.

Rättskunskap

står på schemat för kvällen, särskild prövning eller vad det nu var mona kallade det, det är i alla fall ett prov för de som vill höja sitt betyg eller satsar på MVG eller något liknande, jag ska i alla fall göra det, jag menar det skadar ju inget att göra det och förhoppningsvis får man ett bra betyg. Men innan jag sätter i gång med pluggandet ska jag äta en grekisksallad känner att magen kurrar riktigt mycket efter träningen.

Måndagmorgon

Nu är det måndag igen, och jag är definitivt inte alls laddad för att börja dagen med Matte C tillsammans med Kristina, men sånt är livet ibland. Blev även tvungen att stiga upp tidigare för att skjutsa lillasyster till hennes prao. Så nu sitter jag här och fördriver tid och äter havregrynsgröt med hallon, bra start på dagen.
Annars känns det som om den här veckan är lite smått en helvetesvecka i skolan.

Idag- Prov Info&Layout
Imorgon- Prov Rättskunskap
Onsdag- Svenska B nationella, Uppsatsen
Torsdag- INGET!!!!!!!!!
Fredag- Projektarbetesrapporten ska in, (tur att jag är klar med den redan)

Så kan det se ut ibland, men nu är det inte så länge kvar till studenten så det är bara att härda ut!

Grillpremiär

Ikväll hade vi grillpremiär, grillad fläskfilé, klyftpotatis och bea-sås, riktigt gott. Kvällen spenderades hos Milla med en massa popcorn, har typ ont i magen nu, men trevligt var det. Känner hur tröttheten börjar komma krypandes så ska nog snart hoppa i säng med en film eftersom vi missade början av Pretty Woman så orkar jag inte börja se den nu när det gått typ halva utan det får bli någon annan i stället, för jag orkar definitivt inte plugga nå mer idag så är det bara.

Pluggsöndag

jajamensan, plugg är i stortsett det enda som står på mitt schema idag, började redan vi halv elva och har i alla fall skrivit klart projektarbetesrapporten, Äntligen. Så nu står Internationell Ekonomi på schemat, sen blir det att tvätta bilen och kasnke fara ut och springa om jag hinner. Ikväll ska jag iväg och göra två intervjuer till Psykologin för att sedan avsluta kvällen med Rättskunskap och lite Pretty Woman.

Oboy, vad jag älskar söndagar!

Lugnt med ändå fullt upp.

Idag hade jag planerat en lugn och skön lördag utan fest, och visst blev det ingen fest och ganska lugnt och skönt men jag kom precis genom dörren så det har ändå varit fullspäckat schema. Började ju som sagt med promenad med milla, sen fixa det sista inför att Mamma & Pappa skulle komma hem, sen blev det Marias dansuppvisning,hon var grymt duktig. Efter det bar det hem en snabbis för att äta lite middag, sen for jag direkt till Milla för att försöka förbättra hennes hår som var blond på skallen och svart i typ topparna, efter mycket om och men lyckades vi i alla fall få det mindre svart och mindre kyckling-gult, även om det inte är perfekt nu, men det är iallafall bättre, resten får vi ta i tu med en annan dag. Min lillasyster hade även fotbollscup ikväll så jag kom precis hem från finalen, de kom 2:a och 3:a med sina två lag riktigt bra tycker jag med tanke på att laget som vann var ett år äldre och väldigt mycket större och starkare, bra kämpat.

Nu funderar jag på krypa i säng fast jag är egentligen lite för pigg för det, ska se om jag hittar lite tråkigt skolarbete att läsa då somnar jag nog på stört

19 April- Grattis

Idag fyller min älskade kusin minna 19 år , Grattis!

Annars känns det verkligen som vår här uppe nu varit sol och plusgrader sen i tisdags, I love it.
Både jag och milla vaknade tidigt i morse så vi bestämde oss för att ta oss en promenad i solskenet, riktigt skönt. Jag har även hunnit med att städa osv. eftersom resten av familjen kommer hem från fjällen idag. Ska bli riktigt kul och träffa dem, men också underbart att ha bil igen. Nu ska jag göra mig klar sen ska vi iväg och titta på Marias dansuppvisning.

Ikväll blir en lugn kväll, lillasyster har fotbollscup så jag ska nog dit och titta lite och annars bara slappa och ladda upp för en riktig pluggdag i morgon.


Summertime in Lillherrsjön
Jag och Minna- Lillherrsjön 06

två år.

oj vad snabbt tiden går, idag är det två år sen jag skrev mitt första blogginlägg, kan inte fatta att det gått så snabbt, men det har inte skrivits många vettiga meningar under dessa två år må jag säga, det är mer en massa anteckningar för att jag själv ska komma ihåg vad jag gjort under de närmsta två åren, mitt minne är ju som en guldfisks.

Annars har jag faktiskt varit och solat idag, dags att börja få lite färg vill inte gå omkring som ett vandrande lik, ikväll blir det i alla fall att vara med milla och kasnke någon mer det får vi se! Nu ska jag laga middag.

så rätt man kan ha.

Jag känner mig totalt död idag eftersom jag absolut inte kunde somna igår, men solen lyser så jag ska inte klaga dessutom är det fredag. Får bara hoppas att jag orkar hålla mig vaken till filmen om Ghandi som vi ser på religionen, det är så lätt att somna till filmer speciellt när man är trött. Nej nu ska jag kila till bussen.

solens nackdelar

Jag älskar att det är 10 grader varmt och sol på dagarna men detta medför också att jag är oförskämt pigg hela tiden, så nu är jag inte det minsta sömnig och jag brukar sova den här tiden, får se hur tungt det kommer vara att stiga upp i morgon, jaja är det soligt så kan jag leva med att vara trött

Mästerkocken?

Snart varit ensam hemma i en vecka och jag har faktiskt lyckats laga lite mat, känner mig ritkigt duktigimage83
Wookade grönsaker med Lax och solrosfrön

image84
kycklingsallad med nötter, parmesanost och keso.

Egenskaper

hänsynsfull, håller sina löften, trogen, seriös, trevlig,ivrig,effektiv,nyfiken etc.

Detta är bara några av egenskaperna som jag blev tilldelad på psykologin idag, man känner sig riktigt glad när man blir överfylld med flera goda egenskaper, gick därifrån med ett leende på läpparna, vissa kan man ju ta både positivt och negativt men i det här fallet är de positiva! Tack!

Ikväll blir det tjejmiddag med Milla, Emma och Maria, blir nog att se Top Model också eller något liknande! Men först jag städa.

Solsken

Att vakna upp av att solen lyser genom persiennerna kan inte göra en annat än glad, nu kanske våren äntligen kommer! Känner mig faktiskt pigg och utvilad idag, fast det kommer säkert ändras när jag sätter mig på bussen, då blir man alltid sömnig. Nej nu är det dags för frukost och sen skola.


Premiär.

Ikväll är det säsongspremiär för Desperate Housewives, klockan nio på kanal 5. Inte att missa!  Men först blir det Aerobic Intervall 75 tillsammans med Emelie, känner riktigt hur taggad jag är faktiskt. Känner mig hur pigg som helst trots att jag både pluggat och städat idag. Nästan så att det faktiskt är slappare att vara i skolan.

image82

I Just love it.


Pluggdag

Är hemma från skolan idag, tog och sjukanmälde mig kände att jag hade en massa plugg som jag var tvungen att komma igång med och som jag aldrig lyckas ha ork till när jag kommer hem från skolan, nu har jag i alla fall nästan skrivit klart projektarbetesrapporten samt börjat på arbetet i  Internationell Ekonomi, känns riktigt skönt faktiskt, men nu ska jag ta en lite paus och gå ut och gå det är ju faktiskt pusgrader och sol idag, UNDERBART!

helt slut.

just nu har jag ingen ork alls, det är på vippen att jag ens ska orka gå till sängen härifrån och det är max 3 meter. Inget plugg har det blivit ikväll fast jag borde verkligen ha pluggat, funderar starkt på att vara hemma i morgon och göra bort en massa, men vi får se hur det blir med den saken. Ikväll blir en tidig kväll i alla fall ska lägga mig alldeles strax så då kanske man vaknar pigg i morgon.. eller så inte.

Inte en enda skymt av vår

Här snöar det, måttligt roligt, hela jag sprudlar av vårkänslor men moder natur verkar inte vilja ge mig vår överhuvudtaget, men sånt är livet. Orkade mig i alla fall iväg och träna, ångrade det väldigt mycket på hemvägen när jag fick lov att cykla hem i snörusket, skulle inte förvåna mig alls om jag blir sjuk nu, skulle vara typiskt.

Kände mig duktig i alla fall och lagade en Avokado och bönsallad till middag, riktigt gott faktisk, jag tycker det är rätt kul att laga mat om man slipper disken ialla fall. Nu ska jag plugga en liten stund och sen ska jag lägga mig på soffan och se någon av filmerna som börjar klockan nio, vilken det blir har jag inte bestämt än. Sen har jag en smootie som väntar på mig i kylen så det ska nog också drickas upp innan jag hälsar på John Blund.


Jag hatar att diska.

Sov riktigt länge i morse för att vara jag, till 11 faktiskt sen har jag städat undan och diskat efter igår, känns riktigt skönt att ha det bortgjort, annars har jag mest legat på soffan och slappat idag, inte orkat ta tag i plugget riktigt än, inte orkat laga mat heller, det är nackdelen med att vara ensam hemma, men jag har i alla fall tänkt orka laga middag senare och faktiskt plugga litegrann i alla fall. men först ska jag slappa lite till sen får vi se om jag orkar fara i väg och träna.

.

That's just what I need...


Tjejmiddag

Snart blir det tjejmiddag med Frida och Emelie, riktigt trevligt ska det bli, jag står själv som värdinna ikväll, känns som det verkligen är min tur nu, har hunnit förbereda allting, dukat och klart, bara att sätta in potatisgratängen i ugnen om ett tag, eller snarare när de kommer så hinner vi ta en fördrink och surra lite innan det blir dags för mat.
Nej nu ska jag nog diska undan lite innan de kommer

Bagare nästa?

Njae, kanske inte, har i alla fall bakat tre kladdkakor nyss, två som mamma och pappa ska ha med till fjällen och en som jag tänkt bjuda på i morgon när frida och emelie kommer på middag. Men nu ska jag umgås lite med familjen eftersom de far tidigt i morgonbitti, vilket också innebär en vecka helt ensam, tur att vissa har lovat att hålla mig lite sällskap i alla fall!

Äntligen klar!

Äntligen färdig med bokbearbetningen på Kapten Corellis Mandolin, plågsamt värre, hade ingen aning vad jag skulle skriva trots att jag faktiskt läst hela boken från pärm till pärm. Sen kom jag igång lite sent också inte förens efter nio, försökte hitta en massa ursäkter till att inte göra den, satte mig ner och såg Lyxfällan till och med, frida kommer få spader när hon hör det, eftersom hon fick spader på emelie när hon sett kockduellen, men vill man verkligen inte plugga så finns det alltid någon som är intressantare t.o.m. Lyxfällan. I morgon är det fredag, YES!



Natti

Blä.

Borde egentligen sitta på bussen nu, men hade ingen ork att stiga upp förens vid halv åtta, så jag ska snart kasta i mig lite frukost och sen ta 10 över 8 bussen i stället, jobbigt att bilen inte är hemma, men lika bra att vänja sig, snart åker Mamma & Pappa till fjällen så då finns det absolut ingen bil till mig, aja dags att röra på sig. Skönt att man slutar 11.40 i alla fall!

Energibrist.

jag är trött. så är det med den saken, ska snart palla mig ner till duschen av två anledningar, varit och tränat med emelie och vattnet ska tydligen vara avstängt i morgon på morgonen så det är bäst att ta dig en dusch, Annars har jag och frida varit duktiga och färdigställt projektredovisningen för tvåorna i morgon, ska bli skönt att göra bort det. Dock 150 sidor kvar att läsa tills på fredag + en filosofiredovisning på torsdag, menmen that's life.  Åter till allt måste göra, borde städa, men det får bli en annan dag.

Det eviga spöket.

Matte C prov åter igen, känns som det var nyss jag beklagade mig om det, och i morgon är det dags igen, börjar verkligen fundera varför jag valt att läsa denna kurs alltså, Matte B var betydligt roligare, menmen nu är det bara det här provet kvar och nationella provet, sen är det ÄNTLIGEN över. jag är så skolless, men det är tusen saker som ska göras innan vi i SP3E äntligen får ta studenten, funderar på ta tag i projektarbetesrapporten så man har den bortgjord, men det får bli en annan dag, nu åter till Matematik 3000, jag bara älskar den boken...eller så inte!

färskpressad juice och nötter

Just nu sitter jag här och tar en paus från allt pluggande, dricker färskpressad apelsinjuice och nötter, riktigt gott.
annars så har det varit fullt upp på siståne, vi fick i alla fall studentmössorna i torsdag, lyckades även tappa bort mitt busskort någongång i veckan, jag hoppas det kommer fram i alla fall, jobbigt annars när mamma och pappa är i fjällen.

I Fredags var jag först med Emma, Maria och Milla & Co , satt där och snackade, Tack för pressenterna Millis, de var toppen!  I vilket fall som helst så skulle de festa, själv så skulle jag iväg och jobba vid halv 8 så jag höll de bara sällskap ett tag, sen bar det av till statt för att jobba i garderoben med Frida, riktigt kul hade vi faktiskt och tiden gick fort, dessutom blev man några kronor rikare, jag var väl hemma runt tre. Halv 7 ringde väckarklockan då var det bara att stiga upp, skulle iväg och skriva högskoleprovet, grymt jobbigt, men jag är riktigt nöjd med tanke på den lilla sömnen och att det var första gången, jag är inte så korkad ! Hann inte mer än hem och äta och göra mig klar så bar det vidare till öjebyn för att festa hos sanna och nisse, riktigt kul, fick oss en toakompis också, världens sötaste igelkott! Sen bar det i alla fall ut, for hem rätt tidigt, var helt slut, tror aldrig att det varit så skönt att sova som det var i natt.

nej nu är det tillbaka till Matte C :/image81

PARTY a la Emelie

Eftersom vi redan skrivit ett inlägg i min blogg, så tänkte vi skrva ett i Linns också. Hon är på toa för tillfgället, men jag får skriva ändå :) No gför att det här kanske är lite pinsamt imorrn, men det visar ju dock arr vi har haft riktigt skoj! Jag tycker välsigt mycket om både L>inn oxh Frida ävcen fast jag inte kanseke stavar så bra : ) / E.'
Jag får äran att gästblogga som första person, och det är fan kul! VI SES PÅ PENT :D

Http://EnEmelie.blogg.se

She's Back!

Milla är äntligen hemma efter två veckor på Gran Canaria, jag kan inte annat än säga att hon varit saknad och att jag är såå glad att hon är hemma igen !

1 April

Jag hade nästan glömt bort att det var första April idag, jag har klarat mig undan att bli lurad, men jag har inte heller lurad någon, snäll som jag är. Varit och tränat med Emelie idag, tur att den tjejen håller mig sällskap på Aerobic intervallen nu när emma har slut på sitt kort, alltid trevligt att sitta och små surra lite med den tjejen alltså. Jag har även skrivit klart Psykologin, duktigt Linn, inte för att det var någon stor uppgift, men den ska ändå göras. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan läsa lite Kapten Corellis Mandolin, 400 sidor kvar till nästa fredag, bäst att börja. Sen ska jag sova så jag undviker att bli lurad

Påsklovet

Blogg.se har legat nere i typ två dagar, hade tänkt skriva om påsklovet direkt jag kom hem på söndagen, men det var helt omöjligt att logga in, så nu känner jag mig inte alls lika sugen på att skriva en massa, det kan bero på att jag har sjukt mycket att göra i skolan just nu, men några rader ska jag allt lyckas skriva ner..

Påsklovet började i allafall med att vi åkte till stugan i Lillherrsjön på onsdagen och var där till måndag förmiddag, det var lugnt och skönt. Ett par trevliga dagar med släkten, som det alltid brukar vara.

På måndagen bar det av till Stockholm där jag spenderade resten av påsklovet kom hem i söndags vid femtiden någongång, STOCKHOLM var helt underbart som vanligt, fast jag var sjuk hela veckan så hade jag verkligen kanon roligt, kul att träffa alla osv. var även på anställningsintervju, tyckte själv att det gick riktigt bra och ska ner och provjobba någon dag kring valborg, sen är det bara att hålla tummarna för att jag får det. Så nu kan man säga att jag är Glad, Fattig, Frisk och längtar tillbaka!


image80
En kväll i Lillherrsjön