En promenad i regnet

Nu har magvärken gått över, varit ute och promenerat i regnet, var riktigt skönt faktiskt trots regnet, bara man klär sig rätt så är det inga problem. Nu har jag tänkt tvinga min kära kusin att ge mig lite massage och sen se vem som åker ur Idol, därefter blir det sängen på en gång, ska upp 04.30.

Wish me luck.


Ont i magen

Usch vad jag mår illa just nu, känns som jag ska spy vilken sekund som helst. Tror jag åt lite för mycket lite för fort, känns som allt bara sväller i magen och det trycker på revbenen och hela kittet, inte behagligt alls, tror jag måste lägga mig ett tag eller gå ut och gå en promenad..

Dags för träning

sitter just nu och äter lite mellanmål, ska snart bege mig mot gymmet för att träna med minna, ska bli riktigt skönt även om jag känner mig rätt trött efter jobbet, men jag kanske piggnar på mig, vi får se. Gårdagen i skogen med Anita var helt underbart härlig, synd att vädret inte riktigt hållt i sig, rätt mycket kallare idag, men det får man leva med. 

Annars vill jag bara säga Grattis till min lillasyster som vann DM igår.

En solig höstdag.

Nu skiner solen och löven har precis börjat få alla dessa fina höstfärger, det är helt enkelt ett underbart höstväder, så jag och Anita ska snart bege oss ut i skogen för att plocka svamp och kanske lite bär om det finns några kvar, känns som man ska passa på att vara ute medan det fortfarande är fint väder. Minna jobbar idag så det blir bara jag och Anita, tror Kari skulle till golfbanan och alexander sover fortfarande så han kan man inte räkna med.

Nej skogen nästa!

Lördagsgodis?

Nej faktiskt inte idag, men jag känner mig riktigt duktig, jag och minna steg upp tidigt i morse och åkte iväg till gymmet, hurtigt värre, sen så har jag faktiskt varit kock i dag och lagat trerätters middag, alla verkade tycka om det så då kan man inte klaga, jag är inte helt värdelös i köket. Vad resten av kvällen har att bjuda på vet jag inte, men skulle tänka mig att det blir film med minna & Linda, känner för en lugn och skön helg, medan jag hör dunket från grannarnas fest och smsen rullar in med förfrågningar om jag ska med ut, men nej tack inte ikväll, jag vill bara njuta av att göra ingenting.


Jag, Lisa & Frida, när jag var hemma i Piteå, vi är såå normala.


sömnbrist?

Klockan är inte ens 11 och jag är helt slut skulle kunna somna när som helst. Tänkte egentligen se film med minna och linda men minnas 90cm breda säng är för smal för oss tre, då får vi nog skaffa oss anorexia först. Dock hade jag nog somnat för längesen om jag lagt mig där så det är nog bäst att sitta upp faktiskt.

I morgon är det lördag och då ska jag bjuda på middag, måste leta lite recept nu.
Lönen kom idag, jag är lycklig!


Thank God it's friday!

Äntligen fredag! tror aldrig jag längtat såhär mycket förut efter helgen alltså, efter 13 dagars jobb känns 2 dagars ledighet välförtjänt faktiskt. Skulle egentligen ut med Sofia & co ikväll, men känner verkligen att orken är på noll så jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Har även gått Lidingö stavgångslopp med jobbet på lidingö ikväll/eftermiddag, riktigt skönt, känner mig lite stolt att jag faktiskt blev bäst på jobbet.

Nej nu blir det efterrätt!
Ha en underbar helg alla!

Det finns hopp.

Det finns hopp för att allt löser sig, för första gången på 3 veckor kan jag se ljuset i tunneln, Tack för att du hörde av dig, det betydde otroligt mycket, och det betyder så mycket att du inte tror att jag gjort det, för det skulle jag aldrig göra mot dig, jag lovar dig det.

Annars har dagen flytit på i sin vanliga takt, hade egentligen tänkt träna ikväll, men hela kroppen är slut och jag är svin trött, så jag ska bara ta det lugnt ikväll, man måste lyssna på sin kropp, nu blir det soffan som gäller.

jag ger upp!

usch, jag vet inte vad jag ska säga,  hela jag är upprörd och besviken just nu..trodde inte man kunde ha så låga tankar om mig, med tydligen... Här är i alla fall ingen skillnad mot norrland, det sprids osanna rykten här hela tiden, nu har jag oturen att råka ut för det, men det ska väl reda ut sig hoppas jag..

BodyPump

Oj så skön känsla jag har i hela kroppen just nu, trött i varenda muskel men annars känner jag mig pigg, nytt pass var det dessutom idag på Bodypumpen, hur kul som helst, känner verkligen att jag hade kul, blir absolut att gå på något mer pass i veckan, kanske på söndag eller något, det får vi se, men kul var det. Jobbet var annars helt okej idag, ville absolut inte stiga upp när klockan ringde, men när man väl kommit upp så är det helt okej, reklamutdelning idag dock vilket betyder extra tungt, tur att man är stark, skämt åsido. Nej nu blir det duschen och sen ska jag fortsätta leta efter en lägenhet, vilket inte är så lätt i stockholm


Helt slut

jag känner mig helt slut nu alltså, har jobbar 7 dagar i sträck och det vankas 5 till, wish me luck, näta helg kommer bli underbar. Dessutom var jag och minna på ett riktigt hårt spinningpass ikväll, men det är ändå en skön känsla att vara trött i kroppen, kommer nog sova som en prinsessa i natt och det kommer nog också bli en tidig kväll, jag tror jag behöver det. Annars har det varit riktigt kul att jobba i helgen, många som jag inte träffat på flera månader som jobba helg i helgen, flera av de som började plugga i Augusti, bättre arbetskamrater kunde man inte haft i helgen.

en liten parantes om sömn till min älskade kusin

satt precis och läste min kära kusins blogg http://termometer.blogg.se/2008/september/baaaaaaaaaaaaajs.html( som jag bor hos) och hon klagar över sin sömn att hon inte fått sova tillräckligt och att hon inte vill vara stor, söt som hon är. Välkommen till verkligheten säger jag.  Inte för att vara elak mot henne nu, men hon har varit ledig nästan hela sommaren och jag har jobbar mer än heltid i sommar, nu så går hon skola och börjar typ 1 varje dag nästan, när hon jobbar börjar hon 11 eller tolv  och hon klagar över att inte få någon sömn, själv stiger jag upp mellan 04.45-05.15 varje dag när jag jobbar och jag jobbar minst 5 dagar i veckan, den här veckan jobbar jag 7 så det blir 13 arbetsdagar i sträck, oj vad jag ser fram emot nästa lördag.

Minna jag älskar dig, men det är lika bra du vänjer dig, välkommen till vuxen livet, tänk dig när du börjar jobba heltid då kommer du få ännu mindre sömn.. men tro mig, du vänjer dig.

Juice

Sitter här i min ensamhet och dricker juice, jag som aldrig dricker juice men jag fick något sug för en stund sen. Väntar på minna som inte kommit hem från jobbet än och alex är allmänt asocial, så vi sitter här i var sitt rum och väntar på mat, sen blir det en riktigt slapp kväll eftersom det är jobb som gäller i morgon.

känner att jag inte har så mycket att säga just nu.. så det kanske blir ett blogg uppehåll tills det händer något, men vi får se.

Äntligen helg, eller?

Ja, det är fredag och jag slutade jobba 14.45, helt underbart kan tyckas, och det måste jag säga att det var, vädret har dessutom inte heller varit något att klaga över, riktigt fint höstväder. Dock infinner sig inte riktigt fredagskänslan eftersom jag ska jobba på hemtjänsten i helgen, men det ska bli kul att träffa de igen hann knappt säga hejdå innan jag började på posten, så jag extra knäcker lite i helgen tänkte jag, det skadar inte.

En annan rolig sak är att min familj kommer ner sista helgen i oktober, ska bli underbart kul :)

En såkallad sovmorgon

Börjar inte utbildningen förens 10.50 idag, udda tid men det är endast för att fokusgruppen kommer klockan 11 och ingen ska vara försenad, vi får väl se hur det går med det. I vilket fall som helst så känner jag mig helt utsövd och väldigt pigg just nu, att sova till 8 det är nog bara jag som kallar det sovmorgon, men är man van att stiga upp vid 04.45 så är det faktiskt det.

Nu ska jag fixa lite saker innan jag beger mig mot tåget,
Ha en bra dag

"Vi bjuder på den"


Dags för en bild kanske, dock har jag inte så många, men denna är i alla fall från min och fridas sex and the citykväll när jag var hemma i Piteå.

Annars har det varit utbildning hela dagen i Årsta, lite långtråkigt men gott fika och god mat, gratis är alltid gott, i morgon blir det andra och sista dagen på utbildningen, sedan blir det vanligt jobb på fredag igen.

Antar att ingen har missat det där om Caroline Stenvalls försvinnande, ovissheten måste vara helt olidlig, jag vill verkligen veta vad som hänt henne eftersom hennes syster är bekant till mina föräldrar, det känns rätt hopplöst om jag ska vara ärlig, men jag ska ändå hålla tummarna för att hon är vid liv...

nytt jobb

känner att min uppdatering inte varit den bästa överhuvudtaget! jag fick i alla fall jobbet på posten så jag har jobbat min första dag idag, känns som alltid lite konstigt att vara ny på en arbetsplats, men alla verkade snälla och så fort man kommer in i rutinerna så tror jag det kommer bli alldeles utmärkt, slutar allt som oftast tidigt så det är skönt. Annars har kvällen tillbringats med besök från uppsala, närmare bestämt Lina, Mathias, Oscar & Axel, vi har haft sushikväll med midoris hemgjorda sushi, helt underbart gott.

Med nu kallar sängen, börjar 06.45 i morgon.

En uppdatering från Piteå

Att vara hemma i Piteå känns faktiskt riktigt skönt, kul att träffa alla osv. Men självklart så kom ledigheten också med en rejäl förkylning vilket gör att min ork inte är ¨på topp, så vi får se hur det går i kväll när det blir utgång, men först ska jag till mormor på middag eftersom hon fyller år. Annars har jag spederat dagen i Luleå med lina, blev en del inköp, men nu blir det duschen nästa.

bara 2 dagar kvar nu..

Sen får jag äntligen träffa alla där hemma igen, ska även till luleå och träffa lina, ska bli kul, men först är det två dagar kvar med jobb & två arbetsintervjuer, önska mig lycka till

Ikea & sömnbrist

Känner hur ögonlocken håller på falla ner nu, är hur trött som helst, har velat sova i flera timmar nu, så snart är det nog dags att krypa ner under täcket och sova några timmar innan man ska upp och jobba, ska bli riktigt kul att jobba nu faktiskt efter ledigheten. Dagen har spenderats på Ikea tillsammans med Alexander och Midori, en riktigt trevlig dag, man kan verkligen spendera många timmar där och bara titta det finns så himla mycket alltså, dock önskade jag att jag hade haft mer energi, men så är det när man somnar halv 8 på morgonen och går upp 11.15 då får man skylla sig själv om man är trött. Kvällen har spederats på soffan med IDOL & Heroes, en lugn och skön onsdag.

1 Vecka kvar.

Tagit tjuren vid hornen

Jag har tagit tjuren vid hornen och bokat en flygbiljett hem, den 10 september återvänder jag till kära gamla Piteå för första gången på över 3 månader, helt sjukt vad fort tiden har gått. Dock blir den bara 4 dagar, men fyra är bättre än två i alla fall, sen återvänder jag till huvudstaden igen, men om jag känner mig själv rätt så kommer det vara 4 fullspäckade dagar eftersom man vill hinna träffa så många som möjligt under denna korta tid. Ska i vilket fall som helst bli kul att träffa alla, familj, vänner etc.

Det finns dagar..

då livet inte alls är som en dans på rosor, men tack vare dessa så uppskattar man de bra dagarna. Igår var en mindre bra dag, jag brukar inte vara den personen som bråkar med människor, det har faktiskt inte hänt speciellt många gånger i mitt liv, men någonstans så har det legat och gnagt hela sommaren så det var väl dags nu, personligen tror jag det kommer ordna sig bara det får lugna ner sig i några dagar.  Men vi får helt enkelt se.

Jag står ändå för min åsikt och jag tänker inte ha någon som bestämmer vem jag får prata med och vem jag får träffa, jag har aldrig accepterat det och kommer nog aldrig göra det heller. Så enkelt är det.