Goodbye 2007!

Nu är det sista dagen på 2007, sista blogg inlägget lika så, för om ungefär en timme beger jag mig mot havsbadet där nyår ska firas, tänkte försöka sammanfatta året, fast det är rätt svårt, för man hinner glömma så mycket!

Resor osv.

- Stockholm (6 ggr)
- Hemavan
-Lillherrsjön
-Uppsala (3ggr)
-Sundsvall (2 ggr)
-Skellefteå ( 10+ ggr)
-Luleå (7 ggr)
-Haparanda ( 2ggr)
-Gävle
-Kalix
-Åland

Moments

-Hemavan med Lisa!
- Ålandsbåten
-Examen
-Stadsfesten
-PDOL
- Stockholm sommar 2007
- Sundsvall med Milla x2
- 20/10- födelsdagsfest ( Båten, HAHA)
-21/10 fyllde 18!
- höstlov i stockholm!
- 21/11 KÖRKORT!

det har säkert hänt en massa som jag glömt bort, men det här är det jag minns bäst! 
Gott nytt år alla, Välkommen 2008! :D 

High school musical 2

Jag tror jag sett den filmen 5 ggr sen julafton, nästan så att man kan tro att det var min julklapp, men jag lovar, jag ska ge tillbaka den till min syster snart, jag vet egentligen inte vad som får en att fasna för den, kanske för att den är lite sådär barnsligt söt, den är i alla fall underbar.  Igår såg jag den men Milla, Emma , Maria & Josef, de kanske inte tyckte den var lika bra, men jag vet att maria delar mina känslor för filmen.
Snart är det i alla fall nyår, och kläderna är fixade, vilket känns oerhört skönt, kanske dags att börja fundera på nyårslöften, men det brukar alltid bli något som man vet att man inte kan hålla, men vad gör det, men måste i alla fall ha något tycker jag.  Det är tydligen lördag idag, man tappar verkligen dagarna när det är lov, men vad gör det!

nu blir det frukost!

Annandag jul

dagarna bara springer förbi, julafton var helt underbar, var hos mormor och åt god mat och bara njöt av sällskapet, fick även jättefina julklappar, jag fick halsbandet från Catwalk som jag önskat mig, det var minst lika fint i verkligheten som i katalogen om inte finare!  I går var det Juldagen vilket var lika med utgång, började med förfest hos Petter, riktigt trevligt sen bar det vidare till After X-mas, och jag måste säga att jag och friida hade riktigt roligt trots omständigheterna, nu är det bara att tagga för nyår!  Sen säger man alltid en massa som man inte borde, den som vet med sig att jag var elak, förlåt!  I dag har jag bara slappat, tagit en liten promenad för att pigga upp mig och sen bara legat och sett High School Musical 2 för typ 5 gången !

I morgon har jag tänkt orka mig in på mellandagsrean, tycker det är lite jobbigt med så mycket folk och att man måste trängas hela tiden, men man kan ju hitta riktiga fynd om man har tur, sen blir det sex and the city kväll hos frida med alla dess tillbehör, god mat och kladdkaka!


 Jag älskar LOV!

Alko-trip!

Idag begav vi oss, jag och mina kära vänner, Milla, Frida,Emma & Maria mot Finland och Alko för att ladda upp för juldagen och nyårsafton, varken jag eller frida hade ätit speciellt mycket så vi hann inte mer än fram så kände jag hur det dåliga humöret började komma i takt med att magen började kurra. Tillslut hade vi handlat allt som stod på listan och det bar vidare till Ikea, inhandlade julklapp till mor och far och sen sprang vi över till Candy World, grymt gott godis! innan vi avslutade på Frasses, oboy vad gott det var, jag trodde aldrig jag skulle orka köra tillbaka hem, men med lite mat i magen gick hemresan som en glans. Nu har jag precis avslutat terminens sista inlämning och ätit upp den sista godisen i godispåsen, nu ska jag njuta av att det är JUL och i morgon är det julavslutning i skolan, det här lovet kom inte en dag för tidigt!

Lucia

Den här veckan har jag inte levt över huvudtaget, den har bestått av i stort sett endast en sak, Plugg, och inte är det över än, 3 uppsatser som ska in i morgon, snälla ge mig jullov, jag är less! Nu sitter jag i alla fall här med en fruktansvärt god Hallonsmootie som jag absolut tycker att jag förtjänar, man måste ta en paus ibland från allt plugg, vila hjärnan innan den exploderar.

jag känner att jag inte alls bloggar nuförtiden, men jag tror inte att det är någon katastrof, ni missar inget just nu i alla fall. Min hjärna är slut på idéer!

Tack alla för alla grattis! :)

Måste bara säga Grattis till josse som blev Piteås Lucia 2007, var på kröningen igår kväll i stadskyrkan och SP3E s egen Josefin Frick blev vald!