ny blogg

kände att jag behövde en nystart på bloggandet, så nya adressen är metrobloggen.se/linnmellberg

Godmorgon!

eller godmorgon, snarare goddag, men sak samma!  Har inte orkat ta mig för att göra något än. Borde städa & tvätta men det har verkligen ingen lust med idag. I alla fall inte ännu, ska snart käka frukost i alla fall så får  vi se vad jag får för mig att göra sen, kanske får ett ryck och börjar städa. Borde sticka ut och springa en sväng också men det får bli i eftermiddag i så fall, snart är det ju dags för den stora släktkampen eller vad man ska kalla det och jag tänker verkligen inte få stryk av min lillasyster, så det är bara att kuta på så att kondisen hinner bli lite bättre innan dess.

Men först frukost.

två på en dag.

ojoj, inte illa, sitter hemma i lägenheten nu, första gången jag är ensam på 4 veckor, lite skönt faktiskt, hade tänkt sova tidigt, men av någon konstig anledning så är jag pigg, kan inte förstå varför.. Sov inte speciellt länge i morse, har tränat 3 pass i dag ( vilken hurtbulle jag är) så kroppen är helt slutkörd. Men hjärnan är fortfarande pigg som en lärka.
Vissa saker kan man helt enkelt inte förklara.

hade egentligen tänkt vara rolig och lägga in lite vårbilder från helgens bravader men kan verkligen inte hitta kamerasladden just nu, så jag  får väl bjuda på en från Påsken i Lillherrsjön i stället bara för att folk brukar gilla bilder.

En liten fågel viskade i mitt öra

att det var dags för en uppdatering.  Kan inte annat än att hålla med, jag har varit världens sämsta bloggare de senaste månaderna.  Inte ett enda inlägg sen i julas. Och jag har ingen bra anledning till det heller mer än brist på motivation och mycket att göra. Men det är egentligen bara dåliga ursäkter. Men jag kan inte heller lova att jag kommer börja blogga massa igen. Men jag ska försöka uppdatera lite mer i alla fall.

Sommaren har i alla fall kommit till stockholm, eller åtminstone våren, känns faktiskt som sommar, är nästan 22 grader ute idag och i lördags satt vi i tantolunden och sjöng allsång vid en brasa och drack litegrann, hade bara leggings på mig och jag frös inte, trots att klockan var mitt i natten, då känns det som som sommaren är nära



det bara spritter i  benen när sommaren närmar sig med stormsteg så  har faktiskt varit ute och sprungit 7 Km kände mig duktig med tanke på hur dåligt mina knän mått på sista tiden.

Kort och gott, life is good!