Glädje

MILLA ÄR HÄR! och jag är överlycklig, oj vad jag saknat henne!

Helgen

ojojoj, har haft fullt upp de senaste dagarna, men kul har jag haft trots att jag jobbat hela helgen. Fredagen började då såklart med jobb, sedan mötte jag upp fia och minna. Vi vandrade till ica och inhandlade mat eftersom vi tänkte ha tjejmiddag och se film, sen styrde vi vår kos mot fias hus där vi lagade kycklingwook, hur gott som helst, glass och fruktsallad blev det till efterrätt. Efter ett tag kom även Andreas och Rikard förbi, blev mycket skratt och inte så mycket filmtittande, men en helt klart lyckad kväll.

På lördagen stod också jobb på schemat, dagen gick i rusande fart, sprang hem från tåget och fixade mig lite innan jag gick över till grannen där Helenas 45årsfest stod på schemat, alla var redan förfriskade när jag klev genom dörren vid 17.30, det var riktigt trevligt, men gick hem och la mig rätt tidigt eftersom jag skulle jobba idag.

idag har jag då jobbat och sen sprungit på IP och nyss ätit middag och nu väntar jag på att Fia ska ringa.


MILLA KOMMER I MORGON :D:D:D

Lekpark

Pizzan var svingod måste jag säga, jag som inte annars är ett jättestort fan av pizza tyckte det var superduper gott. Efter maten gick vi förbi fia och hämtade lite grejer samt jordgubbar och tog oss en promenad till ÅBY för att leka i en lekpark och äta jordgubbar och bara prata, en riktigt trevlig kväll, i morgon är det jobb som väntar

pizza-bak

Vi har precis bakat egen pizza, jag, minna & Fia, känner oss värsta duktiga, självklart bjuder vi anita och kari på pizza också, så vi står för middagen ikväll, jag håller tummarna för att de blir goda, de är i ugnen just nu så det är bara att vänta, men det är svårt när man är vrålhungrig.


Ibland blir jag bara så förbannad på dig...


Ledig dag

Oj så skönt det är att vara ledig idag, sov riktigt länge, ända till kvart i tolv, hur skönt som helst, sedan orkade jag inte göra speciellt mycket, lagade frukost och zappade på TVn i typ två timmar, skönt att bara vara lat i bland. Men eftersom det är torsdag idag så tog jag och minna oss i kragen och cyklade i väg till IP för en löprunda, fy sjutton vad tungt det gick. Men det är i alla fall fint väder, soligt och varmt.

Så snart duschen är ledig ska jag duscha och sen sätta mig i solen och äta lite mellis så jag inte svälter ihjäl innan middagen, borde även städa mitt rum idag, ligger kläder överallt.

Btw. PÅ MÅNDAG KOMMER MILLA! jag längtar

Så skönt.

Fyfan vad jag sov gott, sov typ 1,5 timme, fast nu börjar jag bli lite trött igen. Kvällen har i alla fall spenderas med Minna & Linda med fotboll & sex and the city, mysigt värre.

Som sagt så var vi ju på allsången igår och hade förbannat trevligt, mycket skratt och såklart massvis med sång, stämmningen var på topp som vanligt så vi funderar faktiskt på att åka dit nästa vecka och se på Magnus Uggla eftersom milla kommer ner osv. Bilderna har jag dock inte tänkt lägga upp ännu utan tar det en annan dag då jag har bättre om tid.

Vad som händer senare i natt/kväll får vi se, Linda ville ta en promenad, men vi får helt enkelt se hur det blir med den saken, känns i vilket fall som helst skönt att inte jobba i morgon så jag behöver då inte stressa i säng eller något sådant. Nu kommer linda in och börjar diskutera om hon ska vara blondin eller brunett, är väldigt spridda åsikter i det ämnet måste jag säga, så jag ska nog återvända till dom nu.

Orken ligger på minus

fyfan vad jag är trött, ska bara kasta i mig lite mat sen ska jag sova en timme eller två så jag orkar vara vaken lite ikväll är ju ledig i morgon. Bilderna kommer kanske senare, har inte haft speciellt mycket tid vid datorn på senaste tiden. Jag och Minna har i alla fall varit på IP idag, det har bidragit till min trötthet

Allsången

precis hemkommen, måste hoppa i säng, ska jobba i morgon, vi hade grymt kul i alla fall, lägger upp bilder i morgon
Godnatt

Spöregn

nu ösregnar det, och jag är jätteblöt.
Fia kom hit efter hon hade ätit och vi beslutade oss för att gå ner till ICA kvantum för att handla lite till morgondagen och sedan sprang vi förbi fia för att hämta hennes kamera osv. Men sedan öppnade sig himlen och påvägen till oss från fia hann vi allihopa bli dyngsura, tur att det fanns torra kläder här att ta på sig.

Nej nu ska jag hjälpa fia och minna att göra en sallad till i morgon, vi ska på allsången, så det ska bli vår middag.

Rolig dag

Idag var en riktigt kul dag på jobbet, fick bara gå till gulliga tanter och farbröder så det var riktigt kul, dock är jag väldigt trött nu, brukar vara så på måndagar, jag håller tummarna för att jag är piggare i morgon i alla fall, tror faktiskt jag ska lägga mig och ta en powernap nu innan maten, sedan får vi se vad som händer


Orken börjar tryta

jag känner mig rätt trött nu, ska försöka hålla mig vaken igenom 2:a halvlek av Italien-Spanien, men vi får se hur det går, annars har vi tittat på beck i kväll och bara slappat, fia for hem för ett tag sen, hon var också trött och hon ska precis som jag jobba i morgon. Men åter til fotbollen

Rabarberkräm

Gick riktigt bra att springa idag faktiskt, sen fick vi som sagt hemmagjord rabarberkräm, hur gott som helst, hann inte ens ut ur duschen innan fia hade hunnit hit, men vi gick snabbt vidare till fia för att hämta filmen fjorton suger, vi tänkte köra lite nostalgi på sommaren 2005 då vi nötte den filmen, så nu sitter jag här och väntar på mat och på att fia ska äta klart och komma hit igen så får vi se vad denna söndagkväll har att bjuda på.

IP nästa

Sitter och klunkar en massa vatten nu eftersom det är sjukt varmt ute, dock börjar det komma lite moln på himlen nu i alla fall, vilket jag tycker är passande eftersom jag och minna tänkt bege oss på IP idag, närmare bestämt om en liten stund, ska bara plåstra om alla skavsår från midsommar och byta om innan vi beger oss i väg. Ibland känns det verkligen tungt att sticka iväg, men efteråt är det så förbannat skönt måste jag säga, dessutom håller Anita på koka egen rabarberkräm som vi kan äta när vi kommer tillbaka, mums.

sol&värme

vaknade vid halv tio av att det var strålande sol och inte ett moln på himlen, helt underbart väder, har legat ute i solen ett tag men var tvungen att gå in och dricka lite, är så himla varmt ute. Men nu ska jag nog kila ut igen, nu är det verkligen sommar och jag gillar det.

Ooops!

http://termometer.blogg.se/2008/june/midsommar-quote.html, haha i fyllan tänker man inte alltid på vad man säger, envis som jag är så fick jag i alla fall mitt linne dock slapp jag strippa på stan utan jag hittade en toalett, alla blev glada och nöjda.

Holland-Ryssland

Oj, vilken match alltså, Holland var såklart förhandsfavoriter, men inte vann de för det, Ryssland var helt klart bättre och vann efter förlängning väförtjänt med 3-1, själv så tycker jag att matchen var grymt spännande, men holland verkade inte alls taggade över huvudtaget, menmen har varit en lugn och skön kväll med fotbollstittande och i morgon håller jag tummarna för soligt och varmt.

Två midsommar bilder


Sofia hittade en lekpark på vägen till Kim


Jag,Nettan och Anna under middagen

Underbar middag

oboy, jag kan inte sluta tjata om den helt fantastiska maten jag får här, jag njuter varje dag. Idag serverades avocado med skagenröra och parmaskinka till förrätt och sedan blev det grillad lax med färskpotatis, sparris och dillsås, smarrigt värre. Blir såklart de obligatoriska jordgubbarna till efterrätt och ska nog mest troligt se Holland-Ryssland ikväll också, kände för att ta det lugnt i kväll faktiskt, även om det verkar som de flesta ska ut ikväll, men jag tar igen det en annan kväll, för nu vill jag ta det lugnt, så jag hoppas jag kan stå på mig resten av kvällen.

Har fått bilderna från midsommar nu, de kommer nog upp under kvällen skulle jag tro

Piggare

ååh, vad skönt det var att promenera i solen, kände att jag blev mycket piggare. Att solen kan göra så mycket, jag tycker om sommaren. Vi tog även en sväng förbi fia för att hämta det vi lämnade där igår, och då sa fias pappa såhär " Tack Linn för att du tog hand om Jimmy igår" haha, det var lite komiskt, han tog rätt bra hand om sig själv faktiskt, men jag tror Jimmy får finna sig i att han ses som liten ibland, även om det är fia som är lillan i familjen Segeblad. Just nu sitter jag och väntar på mat, är riktigt hungrig, blir grillad lax, det brukar alltid vara en höjdare.

Dags för en promenad i solen

Solen skiner, oj så härligt, jag och minna ska ut och gå en promenad i solen, ska bli riktigt härligt, hoppas bara att jag hittar några skor som jag kan ha på fötterna, har fruktansvärt mycket skavsår sedan gårdagen, men det är sånt man får ta. Vad som händer ikväll, får vi helt enkelt se, de flesta verkar vara ute på sina landställen.

Pratade med Lisa & Frida igår, jag hoppas,hoppas,hoppas, att planerna blir av, håller tummarna, jag saknar er!

Gårdagens midsommarfirande

Har precis vaknat, sovit förbannat gott måste jag säga. Igår var det som sagt midsommarafton och dagen började med att vi alla (Jag,Minna,Fia,Nettan&Anna)träffades i centrum för att inhandla mat till kvällen, sedan for vi vidare till ängarna bakom kyrkan för att kolla på när de reste midsommarstången och titta lite på när alla sjöng midsommarvisor och dansade runt stången, riktigt mysigt faktiskt, sedan blev det att dra hem till fia och göra sig klar samt grilla och dricka lite, hade en trevlig kväll om man säger så. Vi for även vidare till Kim för att sitta där ett tag tillsammans med fias bror och hans kompisar och av någon konstig andledning så hamnade jag,minna,tess och jimmy bakom hjälmstaskolan där vi satt och drack och spelade spel, ibland undrar man vad man får för idéer, kvällen avslutades i alla fall i Kragsta, med mindre trevliga saker och sedan en promenad hem, så var hemma vid halv 5 efter ett helt klart lyckat midsommar firande om man bortser från vissa insidenter.

Bilder kommer nog senare, glömde mig egen kamera så får sno bilder från Fia.

Mumsigt

oboy, vad god mat vi fick, först parmaskinka med avokadoröra och sallad till förrätt och sedan grillad fläskkarré med ungsbakade rotfrukter och pepparsås, här får man typ festmat varje dag, jag verkligen njuter, därför vill jag inte ställa mig på vågen överhuvudtaget för jag tror inte det är bra för kroppen att äta så mycket, men vad gör det, så länge man mår bra.
Jag och Minna såg nyss på Supersize VS. superskinny och isåg att så länge man mår bra själv och är glad och pigg så spelar det ingen roll egentligen, skit i idealen lyssna på kroppen, så länge man är nöjd med sig själv så behöver man inte ändra på sig. Nej nu blir det kanske lute efterrätt och sen ska vi kanske se på Eurotrip för typ 20:e gången, men den går faktiskt på 5:an ikväll

vuxenpoäng?

haha, börjar känna mig som en riktig vuxen helt plötsligt när Anita och Kari frågar om jag vill ta ett glas vin med dem för att fira att arbetsveckan är över. Så det blir nog att fira det faktiskt, ska även äta grillat och massa annat gott, känns verkligen som fredag idag, men icke det. Springturen på IP gick helt okej känner dock att mina knän är helt slut eftersom vi går en hel del på jobbet och framför allt i en massa trappor, det tar på benen, men man ska inte klaga, jag har faktiskt skitkul på jobbet.

Ikväll ska jag och minna nog ha en riktigt film/TV-kväll och bara njuta av att det är midsommar i morgon, för i kväll kan jag ju faktiskt vara uppe länge eftersom jag inte behöver stiga upp 05.30, Underbart.

Och till Josse, det skulle inte vara fel med en till SP3E:are i Huvudstaden.

Äntligen helg

Eller egenligen är det bara torsdag, men jag är ledig fredag,lördag,söndag så det är helg för min del, riktigt skönt, känner mig rätt trött trots att jag bara jobbat 4 dagar den här veckan, menmen sånt är livet. Funderar på att lägga mig och sova en liten stund, men det är nog ingen idé, har en känsla av att vi ska dra till IP snart, eller jag ska nog jaga på minna för annars kommer jag inte orka fara i väg. Vad kvällen bjuder på har jag faktiskt ingen aning om, hoppas på att ta det lugnt och vila upp mig till i morgon, är ju faktiskt Midsommar redan.

Jo, just det ja, det har jag glömt att säga MILLA kommer hit den 30 juni, gissa om jag längtar, fyfan så roligt det ska bli att träffa henne igen.

Värdelösa Sverige

2-0, det är allt som behöver sägas, bedrövligt spel, fyfan, nu går jag och lägger mig

Ryssland-Sverige, Halvtid

sitter och ser på matchen mellan sverige och ryssland tillsammans med minna och fia, och såhär i halvtid kan jag inte påstå att det ser sådär överdrivet ljust ut, ryssland leder med 1-0 och har haft övertaget sen starten i stortsett, får hoppas på att de svenska grabbarna hittar glöden i halvtidsvilan annars kommer EM vara över för vår del, vilket skulle vara grymt tråkigt. När sverige spelar dåligt får jag glädja mig åt att minna bakat muffins idag så vi sitter och äter det samtidigt som vi säger fula ord om sveriges spel.

Fia och Minna sprang precis ner till centrum för att hämta Minnas cykel och ta ut pengar, hade tänkt följa med, men de tyckte att jag tog för lång tid på mig när jag skulle hitta ett par strumpor så jag blev kvar här, men det gör inte mig något, det är inte direkt överdrivet varmt idag så jag trivs bra här inne i värmen, nej om man kanske ska återgå till soffan.

slösat pengar

slösat en del pengar på stan, en klänning,en kjol och ett linne blev det. Annars gick jobbet bra, hektiskt som vanligt, hinner inte uppdatera något mer just nu, ska förbereda lite innan fotbollen, Heja Sverige

Moulin Rouge



Hade tänkt göra ingenting ikväll, tills jag såg att Moulin Rouge visades på TV3, så nu ligger jag och Minna och tittar på den, den stora frågan är bara om jag ska orka hålla mig vaken tills filmen slutar, är så sjukt trött just nu, men det som lever får se.  Jag har faktiskt aldrig sett den filmen tidigare, jag vet att jag är efter men det har som aldrig blivit av så jag känner mig smått tvungen att hålla mig vaken igenom hela bara för att alla säger att den är så sjukt bra, så åter till filmen för min del.

Hurtiga gänget

har precis kommit hem från IP där jag,minna och anita varit och sprungit, känner oss värsta hurtiga, så nu sitter jag och njuter av en baguette med skinka för att stilla lite hunger, men jag hoppas att middagen blir klar snart för jag är vrålhungrig.

Andra dagen på jobbet idag, gick riktigt bra, fick arbeta lite mer självständigt idag och trots vissa kaos i schemat så lyckades vi alla tillslut få i hop dagen, dock fick vi jobba över lite, men det gjorde inte så mycket faktiskt. Ikväll så händer det typ ingenting, vilket känns skönt ska bara ta en lång dusch och njuta, sova tidigt för jag känner att det sliter på kroppen att stiga upp tidigt.

Lär inte bli så bra uppdatering under veckorna när jag jobbar, speciellt inte i morgon, först ska jag och minna på stan efter jag slutat och sen blir det att se fotbollen, men jag skriver ändå inte så mycket intressant, utan bara uppdaterar hur vardagen ser ut här i huvudstaden

brännskada?

brände mig på en plåt idag när vi lagade middag, men tänkte inte så mycket mer på det, spolade lite kallt vatten och sen kändes det bra, men nu gör det förbannat ont, bränner och har sig, inte alls skönt. Hoppas bara att det går över till i morgon. Pratat med mamma och pappa idag också, 2:a gången sen jag flyttade, var faktiskt kul att prata lite med dem. Just nu sitter jag mest och gäspar och funderar på att sova, Minna å andra sidan sitter och söker jobb för fullt, hoppas hon hittar något så hon slipper sitta hemma hela dagarna.  Men i morgon ska tydligen hon och fia ut på äventyr eftersom Fia inte jobbar i morgon, så det blir bara jag som får plåga mig upp tidigt. Men det är pengar och jag gillar mina arbetskamrater så jag överlever

Första dagen på jobbet

första dagen på jobbet började lite kaotiskt, blev fel på tunnelbanan så vi satt fast i nästan en timme innan vi blev evakuerade inne i tunneln och fick traska genom tunnlarna till nästa hållplats, som tur var satt flera andra från mitt jobb också fast så jag var inte den enda som kom försent. Annars måste jag säga att det gått riktigt bra idag, alla är jätte trevliga så jag kände mig välkommen från första stund, många skratt har det blivit idag och jag känner på mig att jag kommer trivas där i sommar. På vägen hem var jag dock rätt trött så jag somnade på tåget och höll nästan på att missa att kliva av i vallentuna, men vaknade precis när vi stannade på perrongen, snacka om tur för mig.

Just nu sitter jag bara och tar det lugnt, har precis ätit middag och jag och minna ska snart gå ut och gå en promenad, annars kommer jag nog inte orka göra så mycket ikväll, gick trots allt upp 05.30 i morse så jag har rätt att vara lite trött. Bjuder på lite bilder från första veckan i sthlm nu när min kamera fungerar igen.



jag,fia,Minna, José & Pontus

En vecka i sthlm

usch vad tiden går fort, har redan varit här i en vecka och i morgon börjar jobbet på riktigt så jag ska försöka ta mig i säng tidigt, vi får dock se hur det går. Eftermiddagen har tillbringats med minna och fia, först en promenad i solen med diverse att prata om, vi verkar aldrig få slut saker att prata om, sedan blev det middag & filmtajm, fia somnade dock och ligger och sover i soffan just nu, snart blir det efterrätt, jordgubbar och glass, vad annars?

Kvällen ska nog spenderas med lite mer filmtittande, vi funderar på att se en prinsessas dagbok 2 eftersom den går på TV, vi har ju bara sett gamla filmer idag som man såg på högstadiet eller så, så varför inte fortsätta på samma tema.

Söndagsbestyr

haha, det blev inte mycket sömn i natt jag och fia låg vaken och pratade till klockan 6 och sen vaknade vi vid tio, minna sov som en stock så vi gjorde frukost och satt på en film, lite nostalgi blev det så vi såg Crossroads och varma mackor, mumsigt värre. Sen blev det en tur på IP för mig och minna, fia for hem hon orkade inte följa, hon hade träningsvärk.

och nu så har jag och minna varit duktiga och tvättat kläder och tömt diskmaskinen, vi leker hemmafruar idag, så åter till bestyren.

lite att göra?

jag tror nästan det, eller egentligen inte, vi har riktigt trevligt, spelar just nu lite nintendo wii, eller Minna och José så jag passar på att sitta här ett tag, egentligen vill jag sova, men måste vänta ett tag tills några har farit innan jag kan lägga mig ner för natten. Har i alla fall varit en riktigt rolig lördagkväll, hoppas bara man orkar upp i morgon..

motsvarigheter

oboy vad jag älskar att umgås med minna och fia, de förtjänar ett eget inlägg, så då vet alla! De är mina motsvarigheter till Milla och Lisa där hemma faktiskt, så enkelt är det

Sverige-Spanien

Helvete, förlust, men vad gör det, vi är på bra humör här i alla fall, sitter och mysdricker och sjunger svenka fotbollslåtar, hur trevligt som helst. Vi hade även allsång när Zlatan gjorde mål alla i kör
" INGEN KICKAR FOTBOLL SOM HAN..." osv. men nu ska jag  umgås med de andra, får se om vi blir kvar här hela kvällen eller om vi drar in till stan, den som lever får se :P

Fias knasiga katt

känner att den förtjänar ett litet inlägg bara för att den är så sjukt störd. Dock söt men ändå störd. Den äter typ inte strömming och sånt som vanliga katter tycker om utan den älskar spagetti och popcorn, glass är en annan favorit, vilket normal katt föredrar det före fisk? dessutom heter han helmer så vad kan man förvänta sig?

Nu har vi just kommit tillbaka från Täbycentrum efter en färd med den hoppande kängrun, det är fias pappas volvo 740 från 1986 som hoppar varje gång man ska accelerera, rätt jobbig bil att köra måste jag säga men skönt att slippa ta tåget, fyndade ett par byxor, en tröja och ett par solbrillor på rean, nu ska vi laga tacos och se fotbollen senare. Kanske ska gå ut ikväll vi får se.

Ha en bra lördag :)

Äventyr och försenade flygplan

Oj, vad jag är trött nu, ska alldeles strax hoppa i säng.

Kvällen började med äventyr tillsammans med fia, åkte in till stan och vandrade om kring på djurgården och träffade folk, riktigt trevligt och en massa skratt, sen bar det vidare till Kragsta för att säga hej till fias bror jimmy som festade där med några kompisar, så vi stannade någon timme och umgicks med dem innan det blev dags att bege sig till Arlanda, och efter några tveksamma beslut hittade vi rätt parkering, dock var planet mer än 1 timme försenat så vi tog bilen och åkte till upplandsväsby för att köpa lite godis och sen hade vi picnic på arlanda medan vi väntade, så nu har jag precis kommit genom dörren. En händelserik fredag.

Bäst att sova nu i morgon blir det täbycentrum och sen Sverige-Spanien och fest!

Thank God It's Friday

känner mig helt slut, sov hela vägen hem på tåget, fattar inte hur man kan tappa så mycket ork på så kort tid, aja nu är det i alla fall helg så jag kan vila upp mig. Utbildningen idag var helt klart den mest lärorika och det som jag kommer ha mest användning för, olika sätt att förflytta & lyfta en person utan att riskera att skada sig själv, nyttigt värre annars skulle jag nog vara skadad innan sommaren är slut. Just nu sitter jag och väntar på att fia ska komma, vet dock inte vad vi ska hitta på ikväll, dock ingen utgång för min del, ska hämta minna i natt på arlanda.

Nej nu ska jag hitta något att äta, jag svälter snart!

Fredagmorgon

God morgon!
Eller egentligen vaknade jag halv nio, kroppen har redan vant sig att stiga upp tidigt, det är ganska skönt faktiskt, man får mycket extra tid. Har sista dagen på utbildningen idag, men den börjar inte förens 1 idag, vi ska vara på sjukhuset och lära oss förflyttningsteknik. Vilket fall som helst så är det mulet och regn i luften idag, inte så kul, hade hoppats på att ligga ute och sola tills jag skulle åka iväg, men inte det. Jag for på IP för ett tag sen i stället och sprang en runda och nu sitter jag här och äter frukost och njuter av sista dagen med tystnad för i natt så kommer minna hem, ska bli grymt kul att träffa henne men det har faktiskt också varit skönt att vara alldeles ensam här med Anita och Kari.. Jag trivs som fisken i vattnet här.

Glass och Jordgubbar

min nya drog? eller åtminståne verkar alla vilja att jag ska bli beroende av det, efter som jag blivit bjuden på det varje dag sen jag kom ner hit, dock av olika personer men ändå. Men det är inte mig emot, det är smarrigt även om det inte är världens nyttigaste, men bättre än godis och dessutom är det sommar så jag tycker att alla ska unna sig det medan det finns jordgubbar, när hösten kommer så kommer vi alla sakna dem, så är det bara.

Nu är det en vecka sen studenten och oj vad tiden gått fort jag har hunnit med en femtioårsfest, flyttat hemifrån ( dock kanske bara tillfälligt, men ändå) gått en utbildning, nästan börjat jobba osv.  kan inte fatta att det är en vecka sen vi stod där uppe på flaket alla i SP3E och skrek tills rösterna försvann, man kan redan kalla det för minnen, det är lite hemskt.
Men nu är vi 3 st SP3E:are i sthlm, jag känner vibbarna och den 4:e anländer i morgon, nu lever stockholmarna farligt de ska de veta.


En vecka sen, där var man full och glad, nog för att jag är glad nu också.

fullt upp de två senaste dagarna

Utbildning har stått på schemat, trodde att den skulle vara ungefär lika tråkig som en lektion med fredman, men så fel man kan ha, den har varit riktigt intressant och jag har lärt mig en massa, jag fick till och med glänsa när vi gick igenom socialtjänstlagen, lite rättskunskap fastnade trorts allt. Dock känner jag mig grymt trött 8h/dag i en skolsal med massor med ny information som man måste komma ihåg, massa namn på läkemedel och annat som man ska hålla isär, inte trodde jag det krävdes så mycket kunskap för att jobba i hemtjänsten. Jag har även lärt känna en av mina arbetskamrater litegrann, Elin heter hon och kommer från umeå, så vi kan glänsa med vår norrländska, hon är hur gullig som helst.

Jag hade tänkt lägga in lite bilder, men minnas dator verkar inte vilja läsa min kamera idag, precis som att bloggen inte ville fungera igår, kanske var tur det för då hade jag bara klagat över hur blöt jag blev när himlen öppnade sig över mig påvägen hem från tåget. Men idag har det varit uppehåll så jag ska inte klaga.


Grekland-Sverige

Kvällen har spenderas med Fia, vi började med att vandra runt i vallentuna och snacka lite skit och bara titta på lite folk, vi insåg även att vår lekplats från förrförra valborg var riven. Sen bar det vidare för att ladda upp för matchen, Jordgubbar,glass och Lantchips. smarrigt värre. Till detta en 42" TV med surround ljud, helt underbart, grädden på moset var att sverige vann med 2-0.

Och till idag vill jag bara säga tyvärr vi ses inte i dimman på PDOL jobbar hela den helgen tyvärr och till frida, jag saknar dig också, kom snart och hälsa på. Och till alla andra också jag saknar er också.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen, börjar utbildningen i morgon så jag måste åka med 07.12 tåget härifrån.

Godnatt

Solen kom fram.

Det blåser fortfarande, men solen kom fram och det är bara varma vindar, legat ute och solat ett tag nu, men innan dess var jag på IP igen, känner mig värsta hurtig, men man måste ju fördriva lite tid. Just nu är jag glad att jag är i Stockholm och inte i norrland, dags att fixa sig lite fia kommer nog snart och då blir det säkert äventyr

Molnigt och Blåsigt

Solen verka utebli från Vallentuna idag, det är molnigt och blåsigt, typiskt när jag är ledig, nu måste jag hitta något annat att göra med all ledig tid, antar att det blir att fortsätta sortera mina kläder eller något annat tråkigt, som tur är slutar fia jobba klockan 1 idag så jag behöver ubre vänta så länge för att få sällskap, kanske man ska ta sig en runda på stan när vädret sviker? aja jag får sätta mig ner och ta mig en funderare.

Fotbolls-EM

Det känns i luften att det är fotbolls-EM, det är det som de flesta pratar om, folk planerar sina liv efter matcherna, då speciellt Sveriges Matcher, träningar flyttas, man byter skift osv.osv. Själv så har jag börjat ladda upp idag genom att se Holland- Italien, Holland vann helt klart rättvist, de var bättre idag, vilket också resulterat i att Kari den Italienälskande Finnen som jag bor hos är på ett mindre bra humör just nu, men det har nog gått över till i morgon.

I morgon håller jag tummarna för soligt väder, men har en känsla av att det ska bli dåligt väder i hela landet, hoppas,hoppas att de inte menar här, jag vill ligga ute och sola och bli brun. Men nu ska jag packa upp mina kläder eftersom jag fått en garderob nu, tvivlar dock på att allt rymms, menmen sen blir det sängen

Godnatt

Tvilling med Blondinbella?

Nej inte riktigt, men läste hennes blogg idag och insåg att vi faktiskt är födda samma datum, dock är jag ett år äldre, brunett och långt i från lika framgångsrik som henne, menmen lite lustigt tyckte jag att det var.
Har precis avlutat en underbar middag, blev rester från minnas studentbuffé hur gott som helst, men jag är proppmätt, funderar på ta en promenad eller något, eller så blir det att se Fotbolls-EM med Kari

En löprunda

har precis duschat efter att ha varit på IP och sprungit, förbannat jobbigt var det, dels för att det var så varmt och dels för att den rundan har en grymt lång uppförsbacke, men nu sitter jag här och känner mig duktig och äter melon och vindruvor, jag har en riktig sommarkänsla idag.

Annars gick det bra att fixa alla papper inför jobbet idag, fick nyklar och larmkoder osv. kommer aldrig komma ihåg alla dessa siffror, men sånt är livet, fick även skriva under avtalet och tystnadsplikten så nu är det fixat, riktigt nöjd med lönen också betydligt bättre betalt än om jag hade jobbat i piteå, så man ska inte klaga.

Nu ska jag ut i solen ett tag till innan det är dags att ta bilen till Arlanda för att hämta Anita och Kari. Tråkigt att höra att det är pissväder hemma, men sånt är livet, ni får komma och hälsa på i solen i stället

Godmorgon

Solen skiner och det är varmt och skönt, helt underbart väder, ska snart sätta mig i solen och dricka en smootie innan det är dags att bege sig till Lidingö för att skriva på alla papper osv. så att jag kan börja jobba, ska bli skönt att få det gjort, men först blir det frukost i solen.  Hoppas det är soligt och varmt hemma i Piteå också.

Stockholmsbo

I morse vaknade jag vid halv tio för att packa det sista, sedan begav jag mig till Milla för att titta på deras nya lägenhet och sen så var hon så snäll att hon skjutsade mig till flygplatsen, Maria följde såklart med, det blev en trevlig biltur som avslutades med fika på Kallax. Efter det satte jag mig på flyget mot huvudstaden med mina tre fullproppade resväskor, de vägde inte lite kan jag tala om, när jag sedan kom fram och skulle bära väskorna från terminal 4 till 2 så trodde jag att jag skulle avlida, eller så inte, jag använde en bagagevagn så då gick det lätt, något som gick mindre lätt var att hitta Anita och Kari's bil som de hade i det nästan fullproppade parkeringsgaraget, men tillslut hittade jag den och kunde lätt som en plätt köra bilen hem till vallentuna.

Jag hann inte mer än in genom dörren så kom Fia förbi, så vi lagade middag och gick ner till centrum och köpte godis och åt sedan både middag och godis och såg lite film, självklart blev det mer snack än filmtittande, men då är det som det ska vara, nu har hon dock gått hem och jag ska nog sova snart, ska ut till Lidingö i morgon och skriva på lite papper och sen får jag se vad som händer, säkert något äventyr med Fia.

Hoppas alla har det bra där hemma och hör av er om ni har vägarna förbi stockholm


Bjuder på en bild från Champange-frukosten på studenten, Från vänster: Ida, Lisa & Jag


Studenten!

oj jag har haft fullt upp de senaste dagarna och har det fortfarande, ska uppdatera ordentligt när jag flyttat, flyttar ju i morgon så måste packa nu och sen i kväll blir det 50 årsfest för mamma, Men studenten var grymt kul i alla fall, ska bjuda på bilder senare !

Dan före dan

I morgon smäller det, då är det STUDENTEN! jag längtar hur mycket som helst. Så idag blir det att klä vagnen och enbart förbereda för The Big day. Ska även in på vila och köpa en klänning som jag lagt av.

Gårdagen spederades på havsbadet från 11 till 02.00 jobbade på balen tillsammans med Frida & Marielle, hade riktigt kul faktiskt, men var grymt trött när jag kom hem.

Men nu ska det fixas, för vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten, FYFAN VAD VI ÄR BRAAAAAA!

Tröttheten ligger på max

Usch vad jag känner mig sliten, sömnen var i stort sett obefintlig i natt, men jag fick många skratt så det var nog värt det, borde ha sovit när jag kom hem, men ville hellre fara och titta på Millas nya lägenhet, det var jättefin.
Nu har även Farmor,Farfar & Gunnel kommit så jag ska vara lite sociala med dem innan middagen.

Trollbäcken

Idag är det söndag vilket innebär att SP3E kommer att befinna sig på min stuga i trollbäcken hela kvällen, några ska även sova över så det blir säkert trevligt, själv känner jag att jag börjar bli sliten nu, men jag ska nog orka med ikväll, men först ska jag städa och sedan handla lite inför kvällen.

Endast 4 dagar kvar tills studenten!

Ännu en kväll med SP3E

Kvällen var riktigt rolig som vanligt, har precis kommit hem tack vare en snäll Tomas som skjutsade hem mig och Lisa, annars hade jag fått traska med mina skavsår så jag kan inte vara nöjdare just nu. Det blev utgång på pentan och det var som vanligt alldeles för mycket folk så att man knappt rymms eller kan andas, men det är samtidigt charmen också, nu ska jag dock sova och ladda för en ny dag i morgon.