Hurtig

idag har jag kännt mig hurtig, kanske för att jag inte har haft något att göra så började dagen med en två timmars promenad, grymt skönt och underbart väder, sen har jag väl gjort i princip ingenting fram till klockan halv fem då jag fort på korpen och tränade, sen avslutade jag med att gå hem,så nu är jag rätt trött, ska nog sova tidigt ikväll, men först ska jag kolla på lite olika jobb i sthlm, är lite smått sugen på dra dit efter studenten, men vi får se vad som händer, nu blir det lite TV och sen sova.

image79

Längtar till Lillherrsjön..

Sportlov

nu har vi sportlov, eller egentligen fick vi väl det i fredags, men jag har inte orkat skriva något sen dess, grymt skönt i alla fall, känner att jag behöver det, sen är det ju bara 3 veckor till påsklovet, tiden rusar fram.
I vilket fall som helst tillbringades fredagen först hos milla en stund, skulle skjutsa dem till Långnäs på någon fest, sedan blev det att fara till frida, men vi for ganska snabbt till petter, dock var jag grymt trött så jag och frida for hem och såg film med hennes mamma och sen så for jag hem och sov. Vaknade dock vid 1 av att maria ringde, tvingade mig upp ur sängen och hämtade dem i ¨långnäs. snäll som jag är.

Igår var vi hos petter igen och sen gick vi ut, grymt tråkigt var det, inte alls som det brukar, menmen sånt är livet.
Idag är det söndag = SLAPPA, kanske ska ut och gå eller springa om jag orkar, är ju trots allt sportlov !

torsdag.

Idag är det torsdag, vilket som vanligt betyder att jag slutade 11.40 underbart, sen var jag tvungen in på stan en snabbis för att köpa ett damsugarmunstycke till mamma, det var vilkoret för att jag skulle få ta bilen idag, och det var det såklart värt, älskar när jag får ha bilen, jobbigt att åka på en fullproppad buss hela tiden.
 I alla fall har jag inte gjort speciellt mycket, åt lite lunch när jag kom hem sen tog jag en power nap innan jag for i väg och tränade, blev en ganska lång PN men det var grymt skönt, kom i vilket fall som helst nyss hem, så nu blir det duschen och sen ska jag se lite friidrott på TV innan det blir sängen så man orkar med fredagen. Måste vara pigg , blir tjejklassfest i morgon, ska dock vara nykter och köra i morgon, men det brukar faktiskt vara nästan lika kul när man är med SP3E.

extra tid.

Minns inte sist jag hade tid över på morgonen, detta kan i och för sig bero på att jag inte orkar fixa håret eller något sånt, för det är jag alldeles för trött för!  Annars tillbringades kvällen med psykologiplugg, vet inte om jag kan något mer för det, det återstår att se senare idag, det är bara att hålla tummarna, men nu är det i alla fall bokat och klart, jag åker till stockholm på Påsklovet, YES!  ska bli kul att träffa alla där nere igen. Men nu ska jag gå och leta rätt på en tia till bussen eftersom Erika har mitt busskort.

underbara måndag?

måndag hela veckan? nejdå, så illa är det inte, dock har det här varit en riktigt bra måndag.
trots att den började med matte, fick tillbaka provet och det hade gått riktigt bra så nu är det bara och kämpa på. annars gick skoldagen fort, som de brukar på måndagar, var på banken och satte in pengar från vår välgörenhetsgala i fredags (Kärity). Vi fick in runt 25 000 :- vilket räcker till att 34 barn får mat i ett år, känner verkligen att vi gjort något bra nu. Skönt att vi är klara med projektarbetet också.
Kvällen spenderades med Emma och träning, nu blir det psykologiplugg och sen kanske lite TV

Less

på allt och alla, och på att ta en massa skit, kan inte folk bara fråga vad som hänt? utan alla måste ta för givet bara för att en person säger en sak, finns alltid flera sidor av ett problem, men det kan man ju aldrig se i Pite, det som vissa personer säger sväljer vissa med hull och hår bara för att det är just den personen som säger den.
Sånt är livet i en små stad, vi har olika roller och just nu skulle jag vilja bli osynlig vara en som ingen ser för ett par dagar, för jag känner att jag kommer explodera när som helst. Känner att det är endast 5 personer som jag skulle kunna prata med nu utan att explodera.

nog med klagande nu, jag tror jag ska gå ut och promenera bort lite ilska.

lyckorus

jag lever i ett lyckorus, kvällen blev faktiskt riktigt lyckad, dock lite svårt att tro då jag praktiskt taget grät en kvart innan insläppet, trodde aldrig vi skulle få i hop det, men vi lyckades och de flesta verkade gå hem nöjda och glada, så nu ska jag bara njuta av kvällen, lägga mig i sängen med en film, för jag är faktiskt riktigt trött !

Dan före dan

I morgon smäller det och jag är inte lite nervös, men det kommer gå bra, jag vet att vi fixar det, jag tror det kommer sluta med många skratt och kanske lite tårar om vi har otur. I morgon slipper jag i alla fall vara i skolan eftersom vi ska sköta alla förberedelser inför kvällen. just nu är jag då så uppe i varv så jag förstår inte hur kan ska kunna sova överhuvudtaget, men det brukar lösa sig. Jag har i alla fall varit effektiv den här veckan listan är så gott som gjord, dock finns det en ny, men den orkar jag inte skriva upp.


Veckans lista
Skriva klart religionuppsatsen
Psykosocialtarbete-Prov
Baka till på fredag
Förbereda tal till på fredag
Fixa skärmväggar
fara på ÖB och hämta läsk
Fixa pressent till Åsa & Niklas
skriva på avtalet
fixa fler stolar och bord

Dags att slå på en film och sen försöka sova!

Utbildningsmässa

Idag var vi lediga från skolan, skulle vara nere på utbildningsmässan hela dagen, men jag och Lina var less efter ca 40 min eftersom vi varit på den tre år i rad och det är alltid det samma, så man han kolla på allt som man ville, sen blev det en trip på stan och sen bakning hela eftermiddagen med frida och emily, hann dock inte baka allt, så det blir en stund i morgon med. så kan det gå. Kvällen tillbringades hos Milla, men säsongspremiären av Greys, oj vad jag har saknat Greys-onsdagar med Milla, Emma & Maria, det är en god tradition. Nu ska jag plugga lite psykosocialt arbete, sen blir det sängen

Godnatt

stressig vecka

känns som jag har tusen saker att göra nu, en massa förberedelser inför på fredag då vi ska hålla vår välgörenhetsgala på kårhuset, det är med stora förväntningar, men samtidigt är jag livrädd, tänk om allt går åt helvete, men det tror jag inte, känns som vi verkligen jobbat så mycket att vi förtjänar att det ska gå bra.
Men innan dess är det massa jobb som ska göras

Veckans lista
Skriva klart religionuppsatsen
Psykosocialtarbete-Prov
Baka till på fredag
Förbereda tal till på fredag
Fixa skärmväggar
fara på ÖB och hämta läsk
Fixa pressent till Åsa & Niklas
skriva på avtalet
fixa fler stolar och bord
osv.osv.

Sen har jag tänkt hinna med att träna lite och ta det lugnt på samma gång, gäller att planera sin tid, så enkelt är det
Dags att sätta igång nu, ingen tid att förlora

sliten krigare

i går fyllde sanna 20 och då blev det fest, och då menar jag verkligen fest, helt galet ! det känns i kroppen idag kan jag säga, sedan bakade vi hela dagen i dag så nu vill jag helst lägga mig i sängen och bara slappa! punkt slut

Positiv överaskning

fick tillbaka filosofiprovet idag, jag som var så osäker när det var dags för prov, för jag tycker verkligen att filosofi är rena rama grekiskan, men något måste i alla fall ha fastnat för hör och häpna, fick MVG, jag kan inte fatta det själv, är så himla glad för det alltså, helt otroligt! inget kan förstöra min dag nu!

Annars slutade vi 11.40 som vanligt idag, for ner på stan, hade möte med Samir på Nodo och sen så gick jag frida och emelie på stan, hittade en skjorta som jag köpte, sen  ska jag ev. ner i morgon och köpa något mer, vill hitta något nytt att ha på mig på lördag då sanna fyller år!  Men nu blir det att skjutsa moa och linnea till hortlax sen ska jag och Emma och träna

Ciao

Derivatans Definition

Matte C prov idag, gick bra tror jag, kändes som jag kunde allt nästan, så nu kan man andas ut ! Men utan lasse hade jag nog inte klarat det lika bra, han var min räddande ängel igår. Tur att man har vänner som är genier.
just nu njuter jag med lite hallon, sen bär det av och träna med Ems, och sen ska jag avsluta kvällen med en Semla, är ju faktiskt bara fettisdag en gång om året !

Annars har jag en fläskläpp, men historien om den tar jag inte upp!

Ursäkta röran, vi bygger om!

Det stämmer exakt på vårat hem just nu, mamma och pappa är i full färd på att riva köket och det låter som värsta byggarbetsplatsen, ska dock bli kul ett nytt kök men just nu är allt bara en röra där man inte ens kan hitta ett glas att dricka ur utan att behöva leta ihjäl sig bland alla kartonger.

Annars var jag uppe med familjen Norberg + Josef och sixten och spelade lite basket och andra sportet i Bergsviksskolans gympasal i går, grymt roligt, men jag blev typ trött, dålig kondis? man börjar ju undra!  Jag kommer i alla fall leva gott resten av livet att jag vann över Josef i Basketstraffar! det kännes extremt bra!

Ikväll blir det att titta på Millas konsert på Acusticum med Emma och Maria, sen blir det jobb på T2 21.00-03.00 tillsammans med Frida och Emily. Tur att jag sovit nästan 12 timmar i natt!

Ha en bra Lördag, nu ska jag äta!