en liten släng av hemlängtan

Det är sjukt varmt här, lider av värmeslag, i alla fall nästan, huvudet höll på sprängas när jag kom hem från jobbet, men efter en matbit och ett glas vin känns det faktiskt lite bättre. Idag är första gången på snart två månader som jag fått riktig hemlängtan, loggade in på msn efter jobbet och ser hur alla heter PDOL, det är först nu jag saknar en underbar sommar i mitt älskade Piteå, jag vill också gå på gatorna och svettas i den heta solen trängas bland allt folk som kommit dit endast för pdol, lyssna på de som är utklädda till indianer och spelar samma musik i 5 dagar så man blir knäpp, jag saknar allt det, jag saknar att stöta på alla fulla vänner och bekanta som man knappt träffat på hela sommaren och som man blir helt överlycklig av att träffa i folkvimmlet oavsett om man tycker om dem eller inte, det är festivalstämmningen som gör att vi alla älskar varandra i just det ögonblicket. Det är nu jag vill vara hemma träffa alla man känner, springa omkring på gatorna och vakna upp dagen efter och fråga någon, vad fan hände igår? Men i stället sitter jag här mätt och nöjd med ett jobb som väntar i morgon och trots att jag trivs som fisken i vattnet kan jag inte låta bli att säga att en helg som denna så saknar jag PITEÅ! Jag hoppas alla får en underbar helg på PDOL och att det blir minst lika kul som tidigare år, eller roligare..

jag ska väl se film eller något innan det blir en tidig kväll ska upp 05.15

Blogguppehåll

inte bloggat på länge nu, och har ingen motivation eller lust, hänt alldeles för mycket så jag måste sortera tankarna ett tag. Det var i alla fall underbart kul när Frida och Lisa var här, vi träffade simon och allt, jag kan bara tacka för en underbar helg.

En bra dag

idag är en bra dag, hade sjukt kul på jobbet idag, men det kanske berodde på att jag jobbade tillsammans med typ den roligaste människan på hela jobbet, skrattade så jag hade ont i magen, nästan i alla fall, vi slog halvt ihjäl varandra också, men det är så det ska vara. Är kul att man kan vara lejd med någon och bara svamla om allting, det är sånt som gör att dagarna går sjukt fort, nog för att det gör det annars också, men jag uppskattar att jobba med vissa personer även om jag inte alltid visar det.

Bjöd även på fika på jobbet, det var uppskattat!

she´s back

Minna är hemma, oj vad kul det var att se henne, vi gick en promenad för att uppdatera varandra vad som hänt i respektive liv under dessa två veckor, lagade även lax&broccolisås, så underbart gott.

Just nu håller jag på att baka kladdkakemuffins med hallon, känner mig som värsta hemmafrun alltså, har städad,bäddat,lagat mat och nu bakar jag, kul tidsfördriv på min lediga dag? jorå, hade ju bestämt att jag inte skulle åka på en massa äventyr idag. Ibland måste man stanna upp och andas så idag var det en sådan dag.

har dock blivit avstulen en kofta och en nyckelknippa idag, jävla skit alltså, inte nådigt arg jag var just då, men nu har jag lugnat ner mig, det var trots allt inte hela världen, anmälde nyckelstölden till Polisen, men tvivlar ju på att de kommer tillbaka, koftan bryr jag mig faktikst inte ett skit om.

På fredag smäller det!

bara för att hon är bra


En Linn & En Sofia på allsång, kände att det varit lite bilder, så även om det var några veckor sen så läggs den upp i alla fall bara för att sofia är i ullared och har köpt en jacka till mig !

Som fisken i vattnet

jag trivs fortfarande som fisken i vattnet, jag gillar det här med storstaden, och folk är faktiskt inte alls lika dryga här som man kan tro. Idag är jag ledig och det är faktiskt skönt, men det ska ändå bli kul att jobba i morgon, jag trivs mer och mer på jobbet för varje dag som går, så jag hoppas jag får stanna till hösten också, ska prata lite med chefen om det i morgon så får vi se hur det blir.

Igår träffade jag Angelika och hennes kompis emma inne i stan, kul att träffa lite norrlänningar ibland, de hade åkt till huvudstaden för att shoppa, så vi gick runt på stan och pratade lite, sedan tittade jag förbi hos andreas och såg på happy feet och snackade lite skit. Kom hem vid 10, men vid halv 11 så drog jag vidare och var inte hemma förens vid halv 3. Alltid fullt upp känns det som, så därför ska jag bara ta det lugnt idag, städa undan lite och tvätta, Minna kommer hem idag så jag vill inte ge henne en chock för det ser faktiskt ut som ett bombnedslag här just nu.

Kanske blir en tur på IP också, vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på.

sköta om sig själv?

det har jag verkligen inte alls varit bra på sen jag kom ner hit, haft tusen saker att göra så nu sitter jag faktiskt med en ansiktsmask, känner att det skulle vara skönt att ta hand om sig själv, senare ska jag sova, för det är jobb i morgon som gäller, har dock ett underbart helgschema så det känns helt okej faktiskt.

har nyss sett på film med Alex och Sofia och frossat i sushi och glass, mumsigt värre.

jag tror jag blivit knäpp, men jag gillare. Och dig kan jag ibland vara så less på, men du är så förbannat rolig så man börjar sakna dig.

Överdrivet

Ibland överdriver man saker,saker och ting är nog inte så farligt som jag trodde igår, men vi får se, ska i alla fall försöka reda ut missförstånden idag så slipper det bli några fler.

fyfan

usch, jag är världens värsta person, ta mig här ifrån.

party,party?

fest i kväll. aja vad ska man säga, ska snart dra vidare, kommer kanske något intressant inlägg senare.


jag är less på att du påverkar mig så sjukt mycket..


Bara en dag kvar

Känner mig grymt sliten nu alltså, men som tur är så är jag ledig på fredag. Somnade på soffan hos fia igår och sov där hela natten vilket resulterade i att jag fick nackspärr, inte så skönt, som tur var släppte det efter några timmar. Jobbet gick riktigt tungt idag, börjar kännas att man är sliten nu, menmen som sagt endast en dag kvar innan jag får en ledig dag, sen är det jobb hela helgen, jag får tänka på pengarna. Ska alldeles strax hoppa i säng, ska bli en tidig kväll eftersom vi tydligen ska festa i morgon så då är det bäst att vara pigg

Två bilder från när milla var på besök

Fullt upp.

Jag har konstat fullt upp alltså, nu är första gången sen i lördags morgon som jag överhuvudtaget startar datorn, känner inget behov av att sitta, och har dessutom ingen tid till det heller, men sånt är livet, tid lär jag säkert få framöver. Helgen på Fias landställe var helt klart underbar, det var hur vackert som helst (glömde dock kameran hemma) och det var skönt att vila upp sig, även om man fick en och annan överaskning som inte var så väntad, menmen.

Annars har jag tillbringat all min vakna tid på jobbet och hos fia, eftersom att alla andra verkar vara bortresta så då massar jag och fia på att umgås till 100%, vi är båda dessutom ensamma hemma så det är grymt skönt, men eftersom att vädret har svikit så har det mest blivit filmtittande, vilket är skönt för mig när jag är i stortsett död varje dag när jag kommer hem från jobbet.

Nu ska jag och Alexander laga middag i alla fall, Lax med japanskt ris och wookgrönsaker, Mums!

Hon är borta.

Nu har milla åkt hem, och det känns redan tomt, har varit så himla kul att ha henne här några dagar. menmen livet går vidare, vi får ses till hösten igen. Jag får glädja mig åt att jag får träffa Fia idag, har inte träffat henne på över en vecka, vilket känns jätte konstigt eftersom vi umgåtts i princip varje dag sen jag flyttade ner.

Aja, dags att åka mot fias landställe.

Värmebölja

Det har rådit värmebölja över stockholm de senaste dagarna, och idag var nog toppen, trodde jag skulle smälta bort, hur varmt som helst, kändes som utlandet. Milla är fortfarande här, tyvärr åker hon hem i morgon, kommer sakna henne massor.

I onsdags var vi i alla fall inne i city och shoppade, eller milla shoppade, jag hittade faktikst ingenting. Sedan var vi chaffis till alexander och kvällen avslutades med lite filmtittande, mysigt.
Torsdagen spenderade jag först på jobbet, i en olidlig värme, grymt jobbigt att jobba när det är stekande sol och typ 30 grader varmt, men sånt är livet ibland, sen mötte milla upp mig på jobbet och vi gick och köpte godis eftersom vi bestämt oss för att gå på bio, Sex and the City, riktigt bra film måste jag säga. Men innan filmen så åt vi middag i Kungshallen, gott men starkt. När vi skulle hem från bion så missade vi självklart sista tåget hem så vi fick ringa om skjuts från mörby, Denna förbannade busstrejk, men hör och häpna, DEN ÄR ÖVER!  yesyesyes, fan vad skönt.

I morse var jag hurtig och for ut och sprang innan vi begav oss till stan för ännu en dag av shopping, hittade en jacka/kofta och milla hittade en del hon med, men värmen höll på knäcka oss så vi köpte varsin glass och satte oss i solen och åt, gick dock inte sitta länge innan man fick värmeslag.

 Vad som händer ikväll får vi se, ska i alla fall passa på att umgås med milla nu innan hon åker.
I morgon bär det sedan av till någonstans utanför hallstavik för min del, ska till fias landställe, ha en bra helg!

En dag i Täby

Idag har jag och milla spenderat dagen i Täbycentrum, hade egentligen inte tänkt shoppa så mycket, men så fel man kan ha ibland, hittade massor, fick hålla i börsen lite faktiskt. Men en helt klart mysig dag. Vi ska i alla fall ut och promenera ett tag snart och sen blir det nog att se morden i midsommer eller liknande.

Dagens köp var i alla fall
-Väska
-Jeans
-Kjol

Underbar dag

Oj vilken fin dag det är idag, solen skiner och jag och milla vaknade tidigt, åt frukost ute i solen och har nu legat i solen i två timmar, snacka om att vara effektiva här. Har precis kommit ur duschen, vi hade tänkt åka till Täby Centrum idag och vandra runt lite grann, eftersom att dit kan vi åka trots bussstrejken, nog för att vi kan åka inte till city också, men det tänkte vi göra i morgon i stället. Det känns i alla fall underbart att ha Milla här, känns som en evighet sen jag umgicks med henne så nu ska jag passa på att ta igen all tid vi missat under de här veckorna.