One weekend in Stockholm

Nu är det söndagmorgon helt plötsligt, helgen har sprungit förbi i en rasande fart, men kul har det varit! Blev utgång med Linda och hennes kompisar inne i Stan i fredags, har aldrig dansat så mycket tror jag, riktigt bra drag, Igår blev det utgång på M&G en lokalkrog här i vallentuna med Fia & Martin och Fias bror, rätt kul det med, men jag måste säga att fredagen var roligare, kan bero på att jag var lite mer taggad då, annars har jag det jättebra i Stockholm !

Sköt om er där hemma!

Stockholm nästa!

Nu bär det av till kallax för lite mer än en vecka i Huvudstaden! Ha ett bra lov, det ska jag!

Teoriprov!

Idag kom dagen då jag hade teoriprov, riktigt nervös var jag, och när det sedan kom en massa frågor om spårvagnar och första hjälpen så lugnade jag inte direkt ner mig, för det hade jag inte alls pluggat in, men jag höll nerverna i styr och fick 61 poäng, mkt nöjd efter som max var 65 ! Så nu är första delen klar, bara uppkörning kvar nu! ska boka det i veckan tror jag, sen får vi se hur lång väntetid det är !

Äntligen 18!

Idag kom dagen då det blev min tur att bli 18, känner dock att jag egentligen inte haft något stort behov av att bli 18, men nu är man det och det känns bra ! Igår blev det tjejmiddag med många skratt och sen bar det av till Robert där det var ännu mer folk och ännu mer skratt, sen begav vi oss ut på pentan, var dock inte så mkt folk där, men det var ändå helt okej, kvällen kan summeras med underbara människor, skratt & ett blått knä! tror dock inte jag ska berätta det, för jag var så sjukt klantig, men okejdå! Jag sprang in i en BÅT, EN BÅT! haha, jag har gjort årets tavla eller vad man ska kalla det!

ser jag en tårta till så spyr jag, jag är så sjukt mätt, släkten har varit här, och sen kom Milla, Emma, Maria & Sofia och fikade, menmen man får offra sig i bland!

4 dar kvar till STHLM  :D:D

btw ett grattis till erika också !

Klassfest!

klassfest ikväll! tror jag gömde kameran hos alle, men that's lifte! jaja, 'är man inte 18 kan man inte gå ut! ska sova nu god natt!

Praktik

Sitter på kommunen nu, fått chefensrum för dagen, känns lite skoj att sitta där! har dock slutat för ett tag sen, men orkar inte fara hem ska ändå och träna, så nu sitter jag och väntar på att Emma ska ringa, så kan hon hålla mig sällskap tills vi ska träna ! Annars har dagen varit grymt slapp och pappa bjöd mig på lunch på Thaigarden, grymt gott, är fortfarande proppmätt, men det är så det ska vara.

nu ska jag gå och snylta lite från "frukt på jobbet" lådan, bara för att vindruvor är så gott!

Back to 1997?

nostalgi? haha eller jag vet inte vad man ska kalla det ,iallafall så hade jag och milla typ "pyjamasparty" inatt/ i morse. Godis, en säng, musik, massa skratt, det är som när livet är som bäst! Annars tillbringades gårdagen först med att hjälpa till på syrrans födelsedagsparty, innan det bar av till bersika med Milla, Emma & Maria för att se film och spela kort med en massa folk som jag dock knappt kände, men det var rätt skoj ändå, fast jag och emma var rätt trötta. Sen så kom första snön också! SNÖ!  kände att jag blev lite besviken när den kom så fort, men som tur var hade den regnat bort när jag och milla vaknade i morse, Thank god!

Annars låg jag och milla i sängen och skrattade och allmänt lejdade oss till klockan halv tre sen bar det in till stan för att städa mammas jobb, behöver pengarna, och när jag ändå var i stan passade jag på att träna också, trött i kroppen nu, men det känns förbannat skönt!

Ingen skola i veckan, utan praktik i stället! Tack för det!

Grattis sis.

Idag så fyllde min lillasyster hela 12 år, hon är kasnke inte så liten längre, men fortfarande mindre än mig! Hon fick dock ett par snygga skor i stl. 36 som jag faktiskt kan ha! Inte ofta man kan låna saker av syrran.
Så efter skolan kilade jag iväg på körskolan, klarade repfasen första gången idag, sen lyckades jag missa bussen så jag fick vänta 45 min, jag var måttligt glad, men när jag kom hem så väntade tårta, så då blev jag genast på bättre humör + att mormor var här, älskar hennes och Ingvars små besök!

i morgon är det äntligen torsdag vilket betyder KORT dag & prövning av studentmössor!

Halkbana!

Nu är halkbanan gjord och jag måste säga att det är bland det roligaste jag gjort! jag har nog aldrig känt mig så dålig på köra bil, men samtidigt så var alla andra minst lika dåliga, men det är inte lätt att styra en bil på olja som underlag, många skratt och även lite tårar, dock kom de från skratten!  Helt underbart kul dag, och Hanna från Stockholm som jag körde med var en av de härligaste personerna jag träffat! "det finns en spy påse i handsfacket" "Nu är det payback time" "Kristoffer är ett utmärkt exempel på att unga killar överskattar sin förmåga"  Haha! Robert hade många fina kommentarer på våran körning idag!

Jag vill faktiskt göra det igen, så kul var det :)


Syskonkväll

Söndag, helgen är snart slut! men jag är inte så plågad av det faktiskt, vill egentligen att veckorna ska rusa fram nu så jag får åka ner till stockholm, för jag längtar så grymt mycket faktiskt! börjar kanske bli lite tjatigt, men jag tror det inte är någon som förstår hur grymt roligt jag brukar ha där nere! visst är hemma bra, och roligt men det har det lilla extra.

Annars så var jag barnvakt igår, eller det blev snarare syskonkväll! smet även iväg till Emma en timme, de hade fest där, riktigt kul att träffa alla dom, inte bara de vanliga, även om de är dom jag vill vara med!  Träffade även Tomas där, det var inte igår man träffade han!  annars så har helgen varit grymt slapp!

ett hopp av rädsla?

Kom nyss innan för dörren, och jag måste säga att jag hoppade av skräck! Hade totalt glömt bort att vi var hundvakter i kväll så när jag kom innan för dörren innan jag hunnit tända nå lyse hör jag bara ett morrande och en massa skällande! jag insåg snabbt att det bara var lilla maja som tur var!  hon måste ha trott att jag var inbrottstjuv eller något eftersom alla andra hade hunnit gå och lägga sig!  Så kan det gå när man försöker smyga sig in sen på kvällen, eller sent och sent var det väll egentligen inte!

Sömnbrist?

jag börjar undra om jag lider av sömnbrist, varit helt död de senaste dagarna när jag kommit hem från skolan och somnat på soffan nästan direkt, riktigt skönt, men jag brukar aldrig sova efter skolan så det känns lite skumt!
vaknar dock innan klockan ringer nästan varje morgon och är pigg, så jag vet inte riktigt, sover kasnke för mycket på dagen och för lite på natten, men det spelar ingen roll, för i morgon är det fredag och det betyder HELG älskade helg!

Kom just på att det faktiskt är kanelbullens dag idag, så ska nog gå ner och äta en kanelbulle med mjölk och sen ska jag bara slappa, inget att plugga, så otroligt skönt!

typiskt.

Idag har man då sovmorgon, och måste inte ta bussen förens 8.50, men självklart ska man vakna typ halv sju och inte kunna somna om, så nu fördriver jag lite tid i stället!  Igår hade vi då vårat första matteprov i matte C känndes helt okej, trots att jag hade panik kvällen innan, men det är nog så det brukar vara, är nästan helt säker¨på att jag klarade det, annars blir jag väldigt besviken.

nu ska jag fixa frukost!

I stället för matteplugg!


Nämn något som gjorde dig glad igår:
Nya skor + sthlmsresa !

Vad gjorde du kl. 08 imorse?
Körlektion!

Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
Åt middag!

Det sista du sa högt:
Nej, ska plugga! :/

Vad har du druckit idag?
vatten & mjölk

vad var det senaste du åt?
Broccoli tror jag

vad var det senaste du köpte?
Bussbiljett hem från skellefteå i lördags

vad är det för färg på din ytterdörr?
brun tror jag!

vad är det för väder hos dig nu?
dimma och mörkt

godaste glassmaken?
vanilj

tror du på kärlek vid första ögonkastet?
haha, kanske!

sover du tungt?
sällan

drömmer du mardrömmar?
ibland

trivs du med ditt jobb?
Går skola..

favoritklädsel?
hm? svårt, jeans tror jag

favoritlåt just nu?
Lips of an Angel

vad ser du om du tittar till höger?
sängen

vad gör dig glad just nu?
att jag snart pluggat klart!

vad ska du göra härnäst?
Plugga!

höger- eller vänsterhänt?
höger

humör just nu?
less

favoritgodis?
döskallar hallon/lakrits

kläder just nu:
Mjukisbyxor och stor T-shirt, hur skönt som helst

vinterplaner?
Sthlm, kanske fjällen och en underbar Jul!

hur många kuddar sover du med?
minst två!

spelar du något instrument?
njae, spelade gitarr när jag var liten.

morgon- eller nattmänniska?
beror på, både och!

vad är viktigast för dig?
Familj, vänner

är du kittlig?
OJA!

snarkar du?
bara när jag är förkyld!

stjärntecken?
Våg!