Körkort!

21 november 2007! Idag var dagen då jag klarade körkortet, har nog aldrig varit så nervös inför något förut, jag skakade i hela kroppen, var till och med tvungen att spy bakom husknuten, så illa var det, lite överdrivet kändes det kanske såhär i efterhand för det var egentligen inte så farligt. Men lyckan som kom efter att hon sa Grattis till körkortet går inte att beskriva, Jag är Glad! Firade med tårta och juleskum och nu ska jag ta igen lite förlorad sömn!

Helgen

Nu har ännu en helg gått, tiden bara rusar ifrån mig känns det som, men jag känner ingen panik, har inte speciellt många måsten !
Helgen började i allafall med att jag var ledig ifredags eftersom jag skulle på begravning, den var hur fin som helst, och jag grät hur mycket som helst, såg ut som en tvättbjörn när det var klart, så jag hade inte så stor lust att göra så mycket på kvällen, for till Milla och såg Idol med henne & Josef, mycket lugn och trevlig fredagkväll, lördagen spenderades med att vara Barnvakt och sedan se fotboll 3-0 till spanien var inte mycket att hurra för, men maten var god, och glassen ännu godare. Söndagen har tillbringats största delen på nolia för att jobba som funktionär under Noliaspelen i friidrott, en trevlig stund med Mia och allt för många skratt! Dagen avslutades hos Maria med 1408, inte så läskig som jag trodde faktiskt, men den var helt okej!

Matte C

Plugg för fulla muggar, har verkligen inte gjort mycket alls på sista tiden, inte känt mig motiverad, och nu stundar ett prov i matte C i morgon, känner mig riktigt nervös, tror aldrig jag varit såhär oförberedd tidigare, men det kanske är bra, det får vi se i morgon, har inte tänkt plugga ihjäl mig ikväll i alla fall, saker och ting får gå som det går!

Snö har i vi alla fall nu, och jag börjar få julstämmning, riktigt fint med snö, jag är dock inte ett lika stort snö-fan som josse, men finare med snö än en massa regn, men det skulle inte förvåna mig om allt regnar bort om någon dag, det skulle vara november i ett nötskal.

jag har inte uppdaterat hur det går på körkortsfronten på ett tag, men det går framåt, hade Lilla förra veckan och det gick fint, nu stundar en uppkörning om några veckor så det är bara att hålla tummarna! det får gå som det går, men förhoppningsvis sitter jag med ett körkort i min hand innan jul i alla fall !

Tillbaka till matteplugget!

image78

R.I.P

Har inte riktigt orkat skriva om sthlm, och jag orkar inte det idag heller, är inte på humör, hänvisar till bilder på
http://www.pixbox.se/alb_show_id614032_page0.html
egentligen vill jag bara lägga mig ner och gråta, har som en stor klump i bröstet, men det kommer ingenting, jag orkar inte prata med någon om det heller, att förlora någon kan vara jobbigt, även om det inte är någon som man träffar varje dag, men om personen gjort ett stort intryck hos en.. det enda jag kan säga är Rest In Peace  Georg Boman, jag kommer sakna dina kloka ord.

Tack för samtalet R, det hjälpte faktiskt! 
I wish I could tell you about everything!

Vidare till nästa

Nu har jag varit i huvudstaden en vecka! tiden har gått så himla snabbt, haft sjukt roligt, träffat helt underbara människor med i morgonbitti är det dags för mig att dra vidare till sollefteå för att hälsa på farmor & farfar, det var så länge sen sist, blir buss i 8 timmar, känns tärt, men jag har som tur är lyckats att lura med mig minna, så med lite sällskap ska det nog gå bra! Ikväll kom i alla fall maria hit, den tjejen är helt underbar alltså, man får verkligen skratta tills man får kramp, perfekt avslutning på en perfekt vecka.

Nu ska jag sova så jag orkar upp till bussen i morgon!